Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (23-5-2019)

Κριός

Advertisements
 Φίλες μου Κριοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες αισθηματικές υποθέσεις. Θερμή συζήτηση που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα ξεδιαλύνει τα συννεφάκια και τα μελανά σημεία, θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα κλείσουν τα κενά. Μπαίνετε σε περίοδο ισορροπίας, ανοίγει δρόμος σταθερής σχέσης, απαλλάσσεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες. Εσείς που είστε ήδη σε δεσμό, δεν αποκλείεται να ακουστούν κουβέντες περί δέσμευσης.

 

Ταύρος

 Αγαπητές μου Ταύροι, σωστή θα είναι η κρίση σας, αρκετά δυνατό το ένστικτο σας, σας συμβουλεύω να υπακούσετε το προαίσθημα σας. Σύμμαχος θα σταθεί για εσάς  η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνοντας γεγονότα που θα ανανεώσουν την προσωπική σας ζωή. Ένα συμβάν θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σας εσάς και πρόσωπο που είχατε παγώσει τον τελευταίο καιρό, έρχονται ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις που θα γεφυρώσουν καρδιές και αισθήματα.

Δίδυμοι

Φίλες μου Δίδυμοι, σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αισθάνεστε απογοητευμένοι, σας φανερώνω πως η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει ένα ραντεβού που θα αλλάξει μονομιάς το κλίμα στην καρδιά σας. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις που θα ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα. Τώρα θα μάθετε από το ίδιο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, πως όχι μόνο δεν αδιαφορεί για εσάς, αλλά στρώνει έδαφος για δεσμευτική πορεία. Βγάλτε από το μυαλό σας τις αρνητικές σκέψεις, έρχονται στιγμές ισορροπίας, αρμονίας, και αμοιβαίας αγάπης.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, διεισδυτική και διορατική θα είναι η αντίληψη σας, σωστός θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε υποθέσεις καρδιάς. Μια συγκαταβατική κίνηση που θα κάνετε θα βρει μεγάλη εκτίμηση και αναγνώριση, σήμερα δεν αποκλείεται το ταίρι σας να σας ζητήσει συγγνώμη. Οι μεταξύ σας επαφές θα μπουν σε νέα και διαφορετική τροχιά φέρνοντας ευνοϊκές αλλαγές. Ετοιμαστείτε για συναντήσεις που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα, ανοίγεται προοπτική σταθερού δεσμού.

Λέων 

Φίλες μου Λέοντες, ευχάριστα αναποδογυρίσματα θα σημειωθούν στην καρδιά σας, η απαισιοδοξία μεταβάλλεται σε αισιόδοξα. Σήμερα θα αφήσετε στην άκρη αυτά που σας κουράζουν, θα εστιάσετε στη θετική και συναισθηματική όψη των γεγονότων. Ένα ραντεβού που θα έχετε θα σας βοηθήσει θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, στις συναντήσεις που θα προκύψουν θα υπάρξουν ριζικές εξελίξεις. Ελκυστικό πρόσωπο θα σας οδηγήσει σε νέες εμπειρίες φέρνοντας τέλος στην στασιμότητα και στην ρουτίνα σας.

Advertisements

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, οι συνομιλίες που θα έχετε θα αλλάξουν την αρνητική ως τώρα πορεία κάποιων προσωπικών σας υποθέσεων. Έρχονται επανασυνδέσεις, τώρα θα ξεκαθαριστούν τα επίμαχα ζητήματα, θα φανερωθούν αλήθειες που θα δυναμώσουν τα αισθήματα. Σε συνάντηση που θα προκύψει, έντονη έλξη θα φανερωθεί ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που δεν αποκλείεται να είναι κάποιο πρώην ταίρι σας.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, προσγειωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, ισορροπημένος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, σήμερα δεν αποκλείεται να  λάβετε θερμή πρόταση για ραντεβού. Θα υπάρξει συναισθηματικό άνοιγμα με όμορφη και σταθερή εξέλιξη, σας συμβουλεύω να μην σκεφτείτε αρνητικά. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τη δεκτικότητα σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από το αρνητικό παρελθόν.

Σκορπιός

Φίλες μου Σκορπιοί, σας συμβουλεύω να την εμπιστευτείτε τη διαίσθησης σας, όντως θα σας οδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα. Πρόσωπο από τα παλιά θα βάλει την καρδιά σας σε ένα είδος συναισθηματικής δοκιμασίας. Έντονες συζητήσεις και αποκαλυπτικές κουβέντες θα δώσουν μια αισιόδοξη νότα στη σκέψη σας. Θα υπάρξει μεταξύ σας θερμό ραντεβού που σίγουρα θα φέρει ευχάριστες ανατροπές. Σήμερα βραδινή ώρα παίρνετε απόφαση να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά σας αγάπη.

Τοξότης

Αγαπητές μου Τοξότες, θα σας δοθεί το κίνητρο να τοποθετήσετε σε νέα βάση την προσωπική σας ζωή, τώρα θα αλλάξουν τα δεδομένα και για εσάς τους χωρισμένους και για εσάς τους τελείως ελεύθερους. Πρώην ταίρι σας θα καταφέρει να ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, έρχεται άνοιγμα για ουσιαστικές αλλαγές, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Για τους ελεύθερους καταφθάνει καινούργια πρόκληση, το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει θα στοχεύει από την αρχή στο σταθερό δεσμό.

Advertisements

Αιγόκερως

Φίλες μου Αιγόκεροι, η αντίληψη σας θα είναι δυνατή και δημιουργική, σε συνδυασμό με την γοητεία σας θα καταφέρετε να δώσετε ώθηση στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Η παρουσία ενός ατόμου θα ανανεώσει την καρδιά σας ενισχύοντας τη διάθεση να δράστε αποφασιστικά και άμεσα. Θα προβείτε σε τολμηρές κινήσεις και δεν πρόκειται να πέσετε έξω, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δώσει το κατάλληλο άνοιγμα για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που έχετε ήδη στο στόχαστρο σας ή που εντός των ημερών θα βάλετε.

Υδροχόος

Φίλες μου Υδροχόοι, θα έχετε ήρεμες και θερμές συζητήσεις με το ταίρι σας, έρχεται αρμονία στην προσωπική σας ζωή. Ξάφνιασμα θα νιώσει η καρδιά σας κατόπιν απρόσμενης συνομιλίας, θα σας θυμηθεί άτομο από το παρελθόν που σας διαβεβαιώνω πως θα έχει θετικούς σκοπούς. Αν δεχτείτε τη συνάντηση που θα σας προτείνει και δεν απορρίψετε το ενδιαφέρον του, θα υπάρξει σοβαρό ενδεχόμενο να ξεκινήσει σχέση δεσμευτικής κατάληξης. Έρχονται ευχάριστα γεγονότα, θα υπάρξουν θερμές ανατροπές!

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ανανεώσει τον τρόπο σκέψης σας, δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από παλιές κακές αναμνήσεις. Η απόφαση να ξεφύγετε από το αρνητικό παρελθόν, θα σας κάνει θετικούς στις νέες γνωριμία τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε ένα νέο μέλλον. Αφήστε το περιθώριο να σας πλησιάσουν, ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του με φανερή τη διάθεση να αποκτήσει μαζί σας στενές προσωπικές επαφές.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα