Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-03-2020)

Κριός

Φίλοι μου, σήμερα θα είστε εξοπλισμένοι με γοητεία, ∈ρωτισμό και έντονη διαίσθηση. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στις ∈ρωτικές σας υποθέσεις, θα εμφανιστεί στο παρόν σας πρόσωπο από το παρελθόν, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να το διεκδικήσετε. Σήμερα εντυπωσιακό θα είναι το παρουσιαστικό σας, ενδεχομένως να αποτελέσετε επίκεντρο ενδιαφέροντος, κάποιος θα σας πιάσει την κουβέντα με σκοπό. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας για φλερτ και καινούργιες γνωριμίες, ανοίγεται δρόμος ∈ρωτικών περιπετειών.

Ταύροι

Αγαπητοί μου, σήμερα δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως κτητικοί, έντονη θα είναι η διάθεσή σας να διεκδικήσετε, ωστόσο τα αισθήματα σας θα εμφανιστούν κάπως μπερδεμένα. Ευχάριστο γεγονός θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αγνοήσετε τα ∈ρωτικά υπονοημένα που θα σας ρίξει. Φιλικά λόγια θα μετατραπούν σε προσωπικές εξομολογήσεις, έρχονται ευχάριστες ∈ρωτικές ανατροπές, μην τις δείτε με αδιάφορο ή επιπόλαιο μάτι.

Δίδυμοι 

Advertisements
Φίλοι μου, η ∈ρωτική σας στάση δεν αποκλείεται να είναι κάπως ρομαντική. Θα χαρακτηρίζεστε από έντονη ελκυστικότητα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ∈ρωτικές προσεγγίσεις και για συναισθηματικές αποκαλύψεις. Ευχάριστες φιλικές συναναστροφές και νέες γνωριμίες θα ανανεώσουν το ∈ρωτικό σας κατεστημένο. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού προσώπου θα σας δώσει άνοιγμα για σχέση, ωστόσο αμφίβολο θα είναι αν θα δείξτε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη.

Καρκίνος

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας κάνει αισθαντικούς, ονειροπόλους και αρκετά ρομαντικούς. Σήμερα δε θα αφήσετε κανέναν να καταπιέσει την ψυχολογία σας, θα βυθιστείτε σε ονειροπολήσεις, θα διεκδικήσετε επιθυμίες που κρύβετε από το παρελθόν. Θα είστε πρόθυμοι για διαφόρων ειδών ∈ρωτικές περιπέτειες, ωστόσο προσοχή στις ακρότητες, θα είστε επιρρεπείς σε συναισθηματικές υπερβολές. Εσείς που είστε σε σχέση, θερμή και αλληλέγγυα θα είναι η στάση σας, με το ταίρι σας θα υπάρξει αλληλοϋποστήριξη.

Λέων

Φίλοι μου, προσοχή να μην εγκλωβιστείτε σε ανασφάλειες, μην αμφισβητήσετε τις ∈ρωτικές σας δυνατότητες και τα θελκτικά σας προσόντα. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στην επικοινωνιακή σας συμπεριφορά, ίσως να εμφανιστούν αναστολές και επιφυλάξεις. Θα υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα που σας φανερώνω πως στο τέλος θα γυρίσουν όλα υπέρ σας. Η όψη της ημέρας, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πιο ανέμελο και πιο ρομαντικό κλίμα μέσα στη σχέση σας.

Παρθένος

Advertisements

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα σας εφοδιάσει με συναισθηματισμό, ∈ρωτισμό, και σωστή διαίσθηση. Ίσως να κολλήσετε συναισθηματικά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το παρελθόν, σας συμβουλεύω να αποφύγετε την επίμονη ή ανυπόμονη συμπεριφορά. Για εσάς που αναζητάτε κάτι νέο και διαφορετικό, απρόσμενες συμπτώσεις θα φέρουν καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, ωστόσο η κατάληξη που θα πάρουν οι επαφές σας, θα εξαρτηθούν από τη δική σας στάση και κυρίως από τις προσωπικές σας βλέψεις.

Ζυγός

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα βγάλει την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τάσεις ρομαντισμού και ονειροπόλησης. Θερμές θα είναι οι επικοινωνιακές σας διαθέσεις, καινούργια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους δίνοντάς σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια νέα ∈ρωτική αρχή. Το ένστικτό σας θα είναι δυνατό, ικανό να σας υποδείξει τι πρέπει να διεκδικήσετε και με ποιο τρόπο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για διαφοροποιήσεις, οι προσπάθειές σας θα έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Σκορπιός

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει το προαίσθημα σας, διορατικές θα είναι οι ικανότητες σας, σωστό το ένστικτο σας. Μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις σας, από την μια θα αναζητάτε νέα γνωριμία, από την άλλη το μυαλό σας θα είναι κολλημένο στο πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι. Συναντήσεις και τηλεφωνήματα θα μετατοπίσουν απόψεις και αισθήματα, συναισθηματικές αποκαλύψεις θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε και να εστιάσετε σε έναν συγκεκριμένο στόχο.

Τοξότης

Φίλοι μου, σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη για επανασύνδεση. Κάντε το βήμα να πλησιάσετε το πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι, με τον θελκτικό και κολακευτικό τρόπο έκφρασής σας θα καταφέρετε να επιτύχετε στις προσεγγίσεις σας. Θερμή θα είναι η ∈ρωτική σας συμπεριφορά, με έντονη τη διάθεση να εκδηλώσετε την έλξη σας, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να φέρει την κουβέντα σας σε ∈ρωτικό επίπεδο, ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα νέας ∈ρωτικής γνωριμίας.

Αιγόκερως

Advertisements

Φίλοι μου, ίσως να προκληθούν αναστατώσεις στις ∈ρωτικές επαφές σας. Ναι μεν θα είναι βαθιά τα αισθήματα σας, η στάση σας όμως, θα είναι ανυπόμονη ίσως και αρκετά κτητική. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, τα γεγονότα θα σας φέρουν δίπλα σε ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο. Αν δε φερθείτε με ανασφάλεια και αν δείξετε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, τότε πολύ γρήγορα θα βρεθείτε να διανύετε πορεία δεσμού.

Υδροχόος

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, δημιουργική θα είναι η φαντασία σας, η διαίσθησή σας δεν πρόκειται να σας προδώσει. Έρχονται ευχάριστες ∈ρωτικές συναντήσεις, η διάθεσή σας για φλερτ θα βρει τον κατάλληλο στόχο. Συγκαταβατικοί θα φανείτε σε πρόσωπο από το ∈ρωτικό σας παρελθόν, δεν είναι σίγουρο όμως αν θα είστε σε θέση να συγχωρήσετε ή να διαγράψετε καταστάσεις που σας έκαναν να νιώσετε αδικημένοι.

Ιχθύς

Φίλοι μου, σήμερα θα φανείτε ρομαντικοί, επικοινωνιακοί, θερμός ∈ρωτισμός θα διακρίνει τις ενέργειές σας. Σήμερα θα υπάρξει ξαφνικό ∈ρωτικό γεγονός, θα προκύψει τυχαία συνάντηση που θα έχει τη δυνατότητα να σας ωθήσει σε πράξεις επανασύνδεσης. Κάποιοι από εσάς θα είστε δεκτικοί στις καινούργιες γνωριμίες, θα σας κινήσει το ενδιαφέρον πρόσωπο υψηλών προδιαγραφών.

zwdiasimera.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα