Μην χασετε

Παρασκευή 20/03: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Με το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό και την τυπική έναρξη της άνοιξης, η ενέργεια, ο ενθουσιασμός και η τόλμη θα μας κατακλύσουν οπότε θα πρωτοστατήσουμε και θα διεκδικήσουμε αυτά που επιθυμούμε. Κινητοποιούμαστε να πάρουμε πρωτοβουλίες, να δράσουμε και να κάνουμε όλα όσα θέλαμε καιρό.

Στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά στο πιο δυναμικό του, είναι και η σημερινή σύνοδος του Άρη με τον Δία στον Αιγόκερω η οποία μας καλεί να σαρώσουμε κάθε εμπόδιο που φράζει το δρόμο για την ανηφόρα μας και να μην αφήσουμε όρθιο τίποτα. Άλλες αναβολές και καθυστερήσεις δε δεχόμαστε. Τώρα είναι η ώρα να κινηθούμε! Μόνο αν έχουμε καταστρώσει τη στρατηγική μας, η επιτυχία είναι δεδομένη!

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Advertisements

Κριοί, εσείς του α’ δεκαημέρου συγκεντρώνεται όλα τα φώτα πάνω σας. Ήρθε η στιγμή να πρωτοπορήσετε, να δράσετε, να βγείτε νικητές. Εσείς όμως του γ’ δεκαημέρου, απαγορεύεται κάθε πρωτοβουλία, χωρίς να έχετε πλάνο! Αν κινηθείτε ασύντακτα και κάνετε ό,τι σας κατεβάσει η γκλάβα θα φάτε τα μούτρα σας!

Αιγόκεροι, δείχνετε σε όλους ποιος κάνει κουμάντο! Η δύναμή σας είναι σαρωτική, δεν καταλαβαίνετε τίποτα, και κανείς δε μπορεί να σας σταματήσει.

Καρκίνοι, Ζυγοί, εσείς βάλλεστε πανταχόθεν, στο σπίτι ή τη δουλειά, οπότε πατήστε πόδι και ξεκαθαρίστε το τοπίο, πριν οι εξελίξεις σας ξεπεράσουν.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ξεσηκώνεστε (για καλό ή για κακό), βγαίνετε μπροστά και ρισκάρετε οικονομικά και εpωτικά.

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα