Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (31-7-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να βάλετε ένταση στο συναίσθημα, θα αναζητήσετε πάθος, θα νιώσετε έτοιμοι να εκδηλώσετε την έλξη σας. Σήμερα θα πάρετε την απόφαση να αναλάβετε ορμητική δράση με στόχο να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν στασιμότητα ή μονοτονία. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε κάτι που αναζητάτε εδώ και πολύ καιρό. Θα υπάρξουν ∈ρωτικές αποκαλύψεις, που θα ανοίξουν στη ζωή σας καινούργιο ∈ρωτικό κύκλο.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, περίεργα και αντικρουόμενα ∈ρωτικά συμβάντα θα σας φέρουν αναπάντεχες εξελίξεις που θα απαιτούν από εσάς ψυχραιμία, εγκράτεια και όχι βιασύνη. Ένα ∈ρωτικό σας ζήτημα με πρόσωπο από το παρελθόν ενδέχεται να πάρει τέτοιου είδους έκταση, που μάλλον θα σας βρει απροετοίμαστους. Σε ανέμελη στιγμή και σε χώρο που κινείστε πολύ συχνά, θα εμφανιστεί πρόσωπο από τα παλιά, φέρνοντας συναισθηματικές ανατροπές στην καρδιά σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει συναισθηματικές ανατροπές. Κάποιο πρόσωπο από το ∈ρωτικό σας παρελθόν θα σας πλησιάσει, έντονα λόγια και απρόοπτες εξομολογήσεις θα φέρουν αναταραχές, προσοχή στις ακραίες αντιδράσεις. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι ενδεχομένως να βρεθείτε σε δίλημμα, οι συνθήκες δε θα σας βοηθήσουν να πάρετε άμεσες αποφάσεις. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις βεβιασμένες κινήσεις, τρενάρετε όσο μπορείτε τα τελεσίδικα αποτελέσματα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξουν συναισθηματικές αναταραχές που θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη για εξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να λύσετε παλιούς ∈ρωτικούς κόμπους, ωστόσο το αποτέλεσμα δε θα είναι άμεσο. Χαλιναγωγήστε το άγχος σας, μην επιτρέψετε να σας πιέσουν για θέματα που αφορούν το μέλλον και όχι το άμεσο παρόν.

Λέων 

Advertisements

Αγαπητοί μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα βγάλει στην επιφάνεια την ∈ρωτική, παθιασμένη και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα ενδοιασμοί και επιφυλάξεις δεν πρόκειται να φρενάρουν τη δράση σας. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στη σκέψη σας ανεκπλήρωτες επιθυμίες και παραμελημένα όνειρα, ίσως να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε νέα ∈ρωτική αρχή. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού και ελκυστικού προσώπου, θα βάλει σε λειτουργία τον ∈ρωτικό σας δυναμισμό, κινηθείτε αυθόρμητα, θα βγείτε κερδισμένοι!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η δύσκαμπτη στάση σας ίσως να φέρει εντάσεις μέσα στη σχέση σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να προσπαθήσετε να φανείτε συγκρατημένοι, και εσείς και το ταίρι σας θα έχετε την τάση να αρπάζεστε εύκολα, η μεταξύ σας επικοινωνία θα έχει διακυμάνσεις. Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να στρέψει την προσοχή σας στο παρελθόν. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, δεν αποκλείεται σήμερα να μπείτε στον πειρασμό της επανασύνδεσης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, εξοπλιστείτε με υπομονή γιατί οι ∈ρωτικές σας υποθέσεις θα περάσουν από επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν τις συζητήσεις σας, δε θα λείψουν οι νευρώσεις και οι εξάρσεις. Μια ευχάριστη κατάληξη θα έχετε με πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας, ωστόσο καλό θα είναι να μην κινηθείτε με ανυπομονησία, οι εξελίξεις θα έχουν βήμα, ναι μεν αργό, αλλά σίγουρα σταθερό.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα αλλάξουν για τα καλά οι διαθέσεις σας, τώρα θα αποκαλυφθεί η ∈ρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, εσείς οι ίδιοι θα δώσετε νέα τροπή στις υποθέσεις σας. Σήμερα η στάση σας θα είναι εκδηλωτική και αυθόρμητη, το παρουσιαστικό σας θα εκπέμπει ελκυστικότητα. Η εξομολόγηση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα αλλάξει τα δεδομένα της ∈ρωτικής σας ζωής, εντελώς απρόοπτα ανοίγεται κύκλος νέων ∈ρωτικών περιπετειών με κατάληξη, που δε θα είναι καθόλου αρνητική.

Τοξότης 

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, αναποδιές θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα κυριαρχήσει η αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σας, η έκβαση μιας ∈ρωτικής σας συζήτησης μάλλον θα φέρει διχασμούς. Το ευχάριστο είναι πως θα έχετε ευκαιρία επανόρθωσης, θα σας δοθεί το έναυσμα να αλλάξετε τις τοποθετήσεις σας, η συγκύριες θα σας φέρουν ευχάριστα γυρίσματα. Σας δίνω τη συμβουλή να μην επιβαρύνετε τη σκέψη σας με αρνητικές εικασίες, αποβάλλετε το άγχος.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι, αντιδραστικοί και απόλυτοι ως προς τις απόψεις σας, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες και λεκτικές επιθέσεις. Σήμερα ενδέχεται να νιώσετε φόβο πως χάνετε τον έλεγχο της σχέσης σας ή των αισθημάτων σας. Η συνάντησή σας με ένα πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει νέα πνοή στην καρδιά σας. Θα προκύψει εξομολόγηση που δεν αποκλείεται να ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα ενδέχεται η στάση σας να είναι ωμή και άκαμπτη, δεν αποκλείεται με το ∈ρωτικό σας ταίρι να μπλεχτείτε σε διαλόγους με εντάσεις και πεισματικές συγκρούσεις. Αν δε θέλετε να δημιουργούν θυμοί ή κόντρες μεγάλης διάρκειας, τότε προσπαθήσετε να περιορίσετε την αδιαλλαξία σας. Ένα ευχάριστο ∈ρωτικό συμβάν θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας, θα συμβεί συνάντηση με πρόσωπο που θα καταφέρει να ανανεώσει τις αισθήσεις σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα ταράξει για λίγο τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, θα προκύψει ένα είδος σύγχυσης, με αποτέλεσμα να υπάρξουν από την πλευρά σας λοξοδρομήσεις. Αμφισβητήσεις και καχύποπτες σκέψεις σχετικά με τη στάση που κρατά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, ίσως να σας οδηγήσουν στην απόφαση να αλλάξετε συμπεριφορά. Σας συμβουλεύω να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις υπό την επήρεια ανασφαλειών, σήμερα καλό θα είναι να μην εμπλακείτε σε σοβαρές ∈ρωτικές συζητήσεις.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα