Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 31/07: Το χθες σε ξέχασε, το τώρα σε θυμάται

Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο, προκαλώντας μας συναισθηματικές διακυμάνσεις και κάνοντάς μας ευσυγκίνητους και νοσταλγικούς. Ας μην ξεχνάμε ότι κάποια στιγμή μέσα στη μέρα θα συναντήσει και τον Ερμή που είναι ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, οπότε οι αναμνήσεις μας, καλές ή κακές, θα επηρεάσουν αρκετά και τη διάθεσή μας. Όλα αυτά θα τελειώσουν όμως με το πέρασμά της στον Λέοντα όπου θα συναντήσει και την Αφροδίτη. Εκεί που ήμασταν μαζεμένοι, θα γίνουμε εξωστρεφείς, θα θέλουμε να βγούμε έξω, να κερδίσουμε καρδιές, να ξεχωρίσουμε και να λάμψουμε. Ίσως αυτό να είναι και το καλύτερο ξεπροβόδισμα του Ιουλίου, που μας αφήνει με τις όχι και τόσο θετικές εντυπώσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, ο συναισθηματισμός και ο ρομαντισμός θα σας καταλάβει, όμως από το απόγευμα και μετά θα πάρετε λίγη από την χάρη και την γκλαμουριά του Λέοντα.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι μην αρχίζετε τη μουρμούρα και σκαλίζετε τα περασμένα. Αν θέλετε κάτι, είτε από τον άνθρωπό σας είτε από την οικογένεια ή τη δουλειά σας, ζητήστε το. Εκφράστε ευθέως όσα νιώθετε και ό,τι σας ενοχλεί και αφήστε τη γκρίνια.

Advertisements

Δίδυμοι και Τοξότες μια ανησυχία για τα οικονομικά σας θα την έχετε, όμως η κάλυψη των συναισθηματικών σας αναγκών είναι πιο επιτακτική από ό,τι των υλικών σας.

Λέοντες είστε λαμπεροί, ακαταμάχητοι και πολύ ερwτιάρηδες. Με άνεση θα βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό και κερδίσετε τα πλήθη.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι μια ευχάριστη ατμόσφαιρα επικρατεί στο περιβάλλον σας και παρότι κάποιες συμπεριφορές θα σας φανούν κάπως υπερβολικές ή… οσκαρικής ερμηνείας δε θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα