Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (3-9-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, οι σημερινές πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να αντισταθείτε πεισματικά σε ό,τι σας περιορίζει ή δυσανασχετεί. Σήμερα δεν αποκλείεται εντελώς παρορμητικά να διακόψετε επαφές με πρόσωπο που έχει πάψει πλέον να σας εκλύει eρωτικά, στόχος σας θα είναι οι νέες γνωριμίες. Περνάτε αποφασιστικά σε μαχητική δράση, θα είστε εφοδιασμένοι με ισχυρή θέληση και όρεξη για ανατροπές. Θα βρεθεί το άτομο που θα σας εξιτάρει eρωτικά, στο χέρι σας θα είναι η περεταίρω εξέλιξη σας.

Advertisements

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα υπάρξουν μέσα σας έντονες συναισθηματικές αλλαγές. Η υπομονή σας μάλλον θα είναι περιορισμένη με αποτέλεσμα να μην είστε πλέον σε θέση να ανεχτείτε κουραστικές eρωτικές καταστάσεις και πρόσωπα που δεν μπορούν να σας προσφέρουν ισορροπία ή ηρεμία. Θα εμφανιστείτε επιλεκτικοί ως προς τα θέματα συζητήσεων σας, τολμηρή κουβέντα με άτομο που διεκδικεί μερίδιο στην eρωτική σας ζωή θα βάλει τα πράγματα σε τάξη.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, απρόοπτα συμβάντα θα σας οδηγήσουν σε αλλαγή σκοπών και επιθυμιών. Με δικές σας κινήσεις θα ανατραπούν τα δεδομένα, η πίεση που θα νιώσετε θα σας οδηγήσει σε αντιδραστικές ενέργειες. Πεισματική και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, προσοχή στις λεκτικές κόντρες. Ένα πρόσωπο θα κινήσει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, αν δεν θέλετε να βάλετε σε κίνδυνο την eρωτική σχέση που ήδη έχετε, τότε πράξτε προνοητικά και όχι σπασμωδικά ή επιπόλαια.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, άστατο θα είναι το κλίμα στη σχέση σας, θα υπάρξουν αναστατώσεις και αναθεωρήσεις, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε απρόοπτα διλλήματα. Ένα πρόσωπο eρωτικό θα καταφέρει να σας βάλει σε σκέψεις, προσοχή στις τελικές σας επιλογές. Σήμερα αν καταφέρετε να μείνετε μακριά από λεκτικές διαμάχες, τότε ο διάλογος σας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα έχει θετική κατάληξη.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σας δίνω τη συμβουλή πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε συζήτηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, πρώτα να έχετε ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας που στοχεύετε και σε ποιο ακριβώς σημείο επιθυμείτε να φτάσετε. Αν αφήσετε την κουβέντα στην τύχη και καθοδηγηθεί από παρορμητικές αντιδράσεις, τότε αλλού θα κατευθύνεστε, αλλού θα πορευτείτε, και αλλού θα φτάσετε. Προσοχή στα ξαφνικά καβγαδάκια και στις αιφνιδιαστικές συγκρούσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ασάφειες και αντιφάσεις θα παρατηρηθούν στην σκέψη σας, δεν θα είναι ξεκάθαρος ο τρόπος έκφρασης σας. Μάλλον δεν θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι, στις eρωτικές σας κουβέντες θα υπάρξει αντιδραστικότητα. Ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας δεν θα σας βοηθήσει να ταχτοποιήσετε υποθέσεις ή να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα. Εστιάστε στην eρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, δώστε σημασία στα πραγματικά αισθήματα.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε αόριστες ανασφάλειες να σας ρίξουν σε αδράνεια. Σήμερα θα εμφανιστούν καινούργιες ευκαιρίες, εσείς που θέλετε να ξεφύγετε από αποτυχημένες σχέσεις τώρα θα είναι η σωστή στιγμή να κάνετε το απαιτούμενο βήμα. Μια πρόταση και μια συνάντηση θα φέρουν αλλαγές στα eρωτικά σας δεδομένα, ετοιμαστείτε για συμβάντα που θα ανοίξουν νέο ορίζοντα στη ζωή σας. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα ευχάριστο και ανατρεπτικό ραντεβού!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε σύγχυση, δεν θα λείψουν αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις. Η καρδιά σας από την μια θα αναζητά το περιπετειώδες, από την άλλη θα έχει ανάγκη την ασφάλεια, καλό θα είναι η παρορμητικότητα σας να μην ξεφύγει από τον έλεγχο σας. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας εντυπωσιάσει, αν το προσεγγίσετε με προσγειωμένη στάση δεν θα υπάρξει κατάληξη απογοήτευσης.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, οι σημερινές πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας ωθήσουν πέραν των συναισθηματικών σας ορίων, θα υπάρξει ένταση, ίσως να φτάσετε κάποιες καταστάσεις στα άκρα. Σας δίνω τη συμβουλή να περιορίσετε το πείσμα σας, κυνηγήστε την κυριαρχία εφόσον το θέλετε, όχι όμως με τρόπο επίμονο ή εξουσιαστικό. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση, αν προσχωρήσετε με σταθερά βήματα σε πράξεις προσέγγισης ή διεκδίκησης, τότε θα καταφέρετε να επαναφέρετε στη ζωή σας το πρώην eρωτικό σας ταίρι.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, οι παρορμητικές σας αντιδράσεις θα φέρουν ανατροπές που θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Σε περίπτωση που θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση σας ως έχει, και δεν επιθυμείτε εκτροχιασμούς ή αλλαγή κατεύθυνσης, τότε χαλιναγωγείστε τις παρορμήσεις σας, προσοχή στα λόγια που κατά λάθος θα σας ξεφύγουν. Ατίθαση και απρόβλεπτη θα είναι η καρδιά σας προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές, κινηθείτε σε συνετά πλαίσια.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ανήσυχη ίσως και οξύθυμη θα είναι η στάση σας ως προς το eρωτικό ταίρι, μάλλον θα ψάχνετε ευκαιρία να αρπαχτείτε ή να αποδείξετε πως το πάνω χέρι το διατηρείτε εσείς. Αν φανείτε ασυμβίβαστοι ή απαιτητικοί τότε θα βρείτε δυσκολίες στην επικοινωνίας σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μετριάσετε την αντιδραστικότητα σας. Ξαφνική εμφάνιση ενός eρωτικού προσώπου θα φέρει τα πάνω κάτω στην καρδιά σας, δεν θα λείψουν αισθήματα έλξης και πάθους.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει ανατροπές στο σκεπτικό σας, τώρα θα διεκδικήσετε αλλαγές. Θα είστε σε θέση να εκτοπίσετε τα πρόσωπα που φράζουν την eρωτική σας πορεία ή που σας εμποδίζουν να ζήσετε με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, η επιλογή σας να απορρίψετε τον επιφυλακτικό τρόπο δράσης θα σας οδηγήσει στο να πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε νέα eρωτική σχέση με εντελώς καινούργιο πρόσωπο.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα