Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 03/09: Από το σκοτάδι στο φως – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Μέχρι το νωρίς το βράδυ, θα βρίσκεται η Σελήνη στον Καρκίνο και τα πισωγυρίσματα είναι πολύ πιθανά, καθώς διάφορες αναμνήσεις για όλα εκείνα που πέρασαν και ζήσαμε θα κατακλύσουν το μυαλό και την καρδιά μας. Η διάθεσή μας θα έχει αρκετές εναλλαγές, ενώ μπορεί να πέσουμε ψυχολογικά, όταν θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και να τα βλέπουμε όλα μαύρα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, κάποια στιγμή να βγάλουμε με έντονο τρόπο παράπονα και συναισθήματα που είχαμε καιρό θαμμένα.

Advertisements

 

Με το που θα περάσει, στον Λέοντα θα ξαναβρούμε το κέφι, τη θετική μας ενέργεια, τη ζωντάνια και την αισιοδοξία μας. Θα θέλουμε να κυκλοφορήσουμε, να εντυπωσιάσουμε, αλλά κυρίως να διασκεδάσουμε, οπότε το βράδυ της Παρασκευής αναμένεται μοναδικό!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

 

Καρκίνοι και Λέοντες, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Κοιτάξτε μπροστά, εντυπωσιάστε, ζήστε, μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάτε ή βρείτε το ένα και μοναδικό που θα σταθεί επάξια στο πλευρό σας.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, γκρίνιες, παράπονα, αλλά και απαιτήσεις φέρνουν μια μικρή αναστάτωση ίσως και ένταση στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας, όμως αν δε βγουν στην επιφάνεια, θα είναι πολύ χειρότερα.

Δίδυμοι και Τοξότες είναι πιο σημαντικό να εξοικονομήσετε χρήματα και αισθήματα. Μην υποκύψετε στην ανικανοποίητη φύση σας γιατί θα χάσετε κι αυτά που έχετε.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα