Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-5-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, τολμηρή και ανατρεπτική θα είναι η συμπεριφορά σας, η σκέψη σας θα είναι ριζοσπαστική, οι επιλογές σας αρκετά ριψοκίνδυνες. Πείσμα και στρατηγική θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η καρδιά σας θα κυνηγήσει και θα διεκδικήσει με σθένος, απαλλάσσεστε από αρνητικά άτομα και παράλληλα η παρουσία ενός καινούργιου προσώπου θα ανοίξει νέους ορίζοντες στην ζωή σας. Φλογερό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, θα προβείτε σε πράξεις που θα έχουν την τάση να ξεφύγουν από τα όρια.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ναι μεν θα έχετε διαύγεια στη σκέψη σας, ωστόσο θα υπάρξει αδυναμία να χειριστείτε με υπομονή άτομα και καταστάσεις που σας περιορίζουν. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξουν ερεθίσματα εκνευρισμού, δυνατή θα είναι η επιχειρηματολογία σας, όμως καλό θα είναι να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες. Για τους eρωτικά μόνους, απρόσμενη eρωτική πρόταση που θα λάβετε, θα αναστατώσει το κλίμα στην καρδιά σας, θα υπάρξει νυχτερινή ρομαντική συνάντηση!

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε eρωτικά συμβάντα, που δεν αποκλείεται να αναποδογυρίσουν ολόκληρη την eρωτική σας πορεία. Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά από την μια στιγμή στην άλλη νιώσετε ερωτευμένοι και ικανοί να κάνετε ό,τι δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα. Ένα συμβάν που θα αφορά τυχαία συνάντηση, θα σας δώσει το έναυσμα να ανεβάσετε πιο ψηλά τον πήχη των αναζητήσεων σας, θα περάσετε σε δυναμικές διεκδικήσεις. Καταφθάνουν εντυπωσιακές αλλαγές, μπαίνετε σε έναν ολοκαίνουργο eρωτικό κύκλο.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θερμή και eρωτική θα είναι η στάση σας, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διάλογους. Σε φιλική παρέα θα εμφανιστεί πρόσωπο που η προσιτή σας στάση, θα του δώσει το άνοιγμα να περάσει σε θερμές αποκαλύψεις. Τα λόγια που θα ακούσετε δεν θα είναι ανούσια κομπλιμέντα, θα είναι ειλικρινή λόγια καρδιάς. Σήμερα θα υπάρξει eρωτικό γεγονός που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κάποιες καχυποψίες ή αυταπάτες. Με απόλυτη ειλικρίνεια θα σας μιλήσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή όψη θα σας χαρακτηρίζει ζωτικότητα και έντονη διάθεση για ρίσκο. Οι τολμηρές eρωτικές σας διαθέσεις θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες eρωτικές περιπέτειες. Η διάθεσή σας να απεγκλωβιστείτε από βαρετά δεδομένα, θα σας ωθήσει στο να πολιορκήστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά και μάλιστα με τρόπο στρατηγικά μελετημένο. Έντονες θα είναι οι σeξουαλικές σας διαθέσεις, ωστόσο θα προτιμήσετε τις χαλαρές καταστάσεις, θα αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις και δεσμευτικές υποσχέσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, αλλαγές θα σημειωθούν στον τρόπο δράσης σας, τώρα αφήνετε την αμυντική τακτική και περνάτε σε μεθοδευμένη δράση. Η αποφασιστική σας στάση θα εκπλήξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που υπάρχει εδώ και καιρό στο eρωτικό σας στόχαστρο και εσείς στο δικό του. Ελκυστικό θα είναι το στυλ σας, αν είχατε καιρό να ακούσετε κομπλιμέντα, τώρα θα τα ακούσετε όλα μαζεμένα. Κάποιο πρόσωπο θα βρει πρόσφορο έδαφος και θα σας φανερώσει την έλξη που έκρυβε εδώ και πολύ καιρό.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα βάζετε φρένο σε ανασταλτικές σκέψεις, περνάτε σε δυναμική δράση και εκτοπίζετε τα λάθος πρόσωπα στη ζωή σας. Σε θερμές συναντήσεις θα βρεθείτε και σε τολμηρές συνομιλίες θα εμπλακείτε, το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο, θετικό και αισιόδοξο. Καταφθάνουν ριζικές αλλαγές, που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι το έναυσμα που θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ταχτοποιήσετε την eρωτική σας ζωή. Παίρνετε νέες αποφάσεις, δεν αποκλείεται να επιλέξετε νέο eρωτικό ταίρι.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, μαχητική θα είναι η διάθεσή σας, τολμηρή και ριψοκίνδυνη η δράση σας. Η ελκυστικότητα και η αυτοπεποίθηση που θα εκπέμπετε, θα γίνει πόλος έλξης απρόσμενων eρωτικών προσώπων. Εκρηκτική ίσως και παθιασμένη θα εμφανιστεί η συμπεριφορά σας, για τους eρωτικά μόνους θα σημειωθεί άνοιγμα καινούργιας eρωτικής γνωριμίας. Όσοι αναζητάτε νέο eρωτικό ταίρι, ανανεώστε το στυλ σας, επιμεληθείτε το παρουσιαστικό σας και να είστε σίγουροι πως θα βρεθεί το πρόσωπο που θα του τραβήξετε την προσοχή.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, ανατρεπτική θα είναι η στάση σας, με έντονη την διάθεση να απαλλαγείτε από περιορισμούς. Ίσως να εμφανιστείτε κάπως ασυμβίβαστοι, ωστόσο η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Θερμοί και δεκτικοί θα εμφανιστείτε στο πρόσωπο που θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε τον ρυθμό της eρωτικής σας ζωής. Μαχητική και παρορμητική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις, με αποτέλεσμα να μην αρνηθείτε να εμπλακείτε σε συζητήσεις καυτού eρωτικού περιεχομένου.

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα ξυπνήσουν μέσα σας περίεργες διαθέσεις, θα υπάρξει έντονη εσωτερική αναστάτωση, ίσως και αδυναμία αποδοχής. Δεν θα μπορέσετε να αποδεχτείτε πρόσωπα και καταστάσεις που σας καταπιέζουν, θα διώξετε μακριά οτιδήποτε περιορίζει τα όρια της δράσης σας. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, σήμερα θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, σας δίνω την συμβουλή να μην φανείτε απρόσιτοι στο καινούργιο πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να ανοίξει κουβέντα μαζί σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα παρατηρηθούν έντονα συναισθηματικά αναποδογύρισμα στις διαθέσεις σας. Θα σας δοθεί το άνοιγμα για αλλαγή σκέψης και στάσης, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις. Σήμερα θα έχετε την διάθεση να ζήσετε με ένταση και με δυνατή ενέργεια, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας θέτουν περιορισμούς. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα σας δώσει το κίνητρο να οδηγηθείτε σε νέες eρωτικές περιπέτειες.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, ετοιμαστείτε για απρόοπτες και δυνατές eρωτικές εξελίξεις. Είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεδιπλώσετε την αισθησιακή και σeξουαλική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Θα είστε δεχτικοί και ανοιχτοί σε κάθε είδους συζητήσεις, θερμή θα είναι η στάση σας στις eρωτικές προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Καινούργιο πρόσωπο θα προκύψει από τυχαία γνωριμία, θα ανοίξει νέο eρωτικό ορίζοντα στη ζωή σας. Προμηνύεται αρχή δεσμού με άτομο που θα διαφοροποιήσει τις προτιμήσεις σας.

 

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα