Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 13/05: Μείνε στον όμορφο κόσμο σου – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα, ο Ήλιος στον Ταύρο κάνει θετική όψη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, διαμορφώνοντας ένα πιο ήρεμο κλίμα, το οποίο θα μας βοηθήσει να ξεχάσουμε ό,τι μας βαραίνει, κουράζει ή πονάει. Το να κατεβάσουμε για λίγο τα ρολά και να αφεθούμε στους χαλαρούς ρυθμούς, να επιτρέψουμε να μας κατακλύσουν όμορφα, αγνά συναισθήματα θα μας κάνει καλό.

Advertisements

 

Ίσως, μάλιστα, «κατά λάθος» να γίνει κάτι και να πραγματοποιηθεί μια επιθυμία μας. Η διαίσθηση και οι εμπνεύσεις μας είναι τα μέσα που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε, παρά η λογική και οι απτές αποδείξεις, ενώ η προσοχή μας είναι στη «μεγάλη εικόνα» κι όχι τις λεπτομέρειες. Ωστόσο, χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί γιατί η αφέλεια ή καλοπιστία εύκολα μπορεί να μας κάνουν θύματα απάτης, πλάνης ή εκμετάλλευσης.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι και Ιχθύες μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία σας. Κανείς δε θα σας χαλάσει το χατίρι σήμερα, αρκεί να έχετε τον τρόπο σας να το ζητήσετε.

Σκορπιοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Παρθένοι, Τοξότες και Υδροχόοι πετάτε στα σύννεφα και όλα μοιάζουν τόσο όμορφα από ψηλά. Έχετε όμως στο νου σας γιατί δεν αποκλείεται η πραγματικότητα να είναι διαφορετική και καθόλου ωραία.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Η διαίσθησή σας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε, eρωτικά ή οικονομικά. 

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα