Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-7-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει συναισθηματικές ανατροπές με πολύ θετική κατάληξη. Θερμότητα θα υπάρξει στην καρδιά σας και ο άμεσος τρόπος έκφρασης που θα επιλέξετε, θα φέρει κοντά σας πρόσωπο που από εδώ και περά θα παίξει βασικό ρολό στην ∈ρωτική σας ζωή. Ερwτικό άτομο από τα παλιά μετανιώνει για λάθη ή για αδιάφορη στάση και έρχεται να δημιουργήσει συνθήκες επανασύνδεσης.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα έχετε ευχάριστα ∈ρωτικά ανοίγματα, έντονη θα είναι η διάθεση σας για ουσιαστική δράση. Τώρα θα εμφανίσετε την ανάγκη να λυθούν παρεξηγήσεις γι αυτό στις συζητήσεις που θα υπάρξουν τα λόγια σας θα είναι θερμά και ξεκάθαρα. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για τελεσίδικα αποτελέσματα. Σε περίπτωση που είστε σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να περάσετε σε ∈ρωτικές διεκδικήσεις, σας συμβουλεύω να κινηθείτε δραστικά και άμεσα, η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ένα τυχαίο συμβάν θα αποτελέσει κίνητρο για να ξεκαθαρίσετε με το ∈ρωτικό σας ταίρι στόχους, αισθήματα και μελλοντικές βλέψεις. Θα προκύψει έντονη συζήτηση, δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εκρήξεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψουν ριζικές αλλαγές. Έρχονται αποκαλύψεις που θα αλλάξουν ριζικά το μέλλον σας, αυτή τη φορά δεν θα αφήσετε τις ψευδαισθήσεις σας να σας παγιδέψουν.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα εσείς οι ίδιοι θα κινήσετε τα νήματα για βαθιά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, δεν θα φοβηθείτε να κάνετε δηλώσεις ή να δώσετε υποσχέσεις μόνιμης δέσμευσης. Απελευθερωμένοι και πολύ εκδηλωτικοί θα φανείτε σε ∈ρωτικά θέματα, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς. Θερμές εξομολογήσεις που θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αλλάξει τις συνθήκες του ∈ρωτικού σας κατεστημένου, δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε έναν νέο τρόπο ζωής.

Λέων 

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα περάσετε σε αποκαλυπτικές συζητήσεις, θα καταφέρετε να λύσετε ψυχικά συμπλέγματα, θα απαλλαγείτε από αρνητικές καταστάσεις. Τα συμβάντα θα σας δώσουν ανοίγματα για εκμυστηρεύσεις, καλό θα είναι να τολμήσετε να βγάλετε εσώψυχα αισθήματα, δώστε ειλικρινείς εξηγήσεις χωρίς υπεκφυγές ή καμουφλαρίσματα. Σε πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, σε περίπτωση χωρισμού καταφθάνει επανασύνδεση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα είστε κάπως αγχωμένοι, θα εμφανιστούν αβάσιμες φοβίες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε την συναισθηματική σας κυκλοθυμία, μην αφήσετε υποσυνείδητες σας αδυναμίες να σας οδηγήσουν σε υπερβολικές αντιδράσεις. Ίσως να εμφανιστεί κάπως σκοτεινή ή θολή η καρδιά σας ωστόσο θα βρεθεί το πρόσωπο που θα σας κάνει τη σωστή πρόταση. Ξαφνικά και πολύ όμορφα ∈ρωτικά γεγονότα θα φέρουν έντονες συναισθηματικές αλλαγές.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η τάση που έχετε να εστιάζετε στο σκοτεινό σημείο της υπόθεσης, να παρασύρεστε περισσότερο από την αρνητική πλευρά μιας κατάστασης και λιγότερο από τη θετική. Κάτι που σας προβληματίζει θα αποδειχτεί άτοπο, καλό θα είναι να μην παγιδευτείτε σε παγίδες που δεν υπάρχουν. Κυκλοθυμική θα είναι η καρδιά σας, ωστόσο η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να βάλει σε τάξη τις σκέψεις σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας προστατέψει από παγίδες παρεξηγήσεων και συναισθηματικά μπλεξίματα. Ισορροπία και σταθερότητα θα υπάρξει σε εσάς και το ταίρι σας, ειρηνικό και ∈ρωτικό θα είναι το μεταξύ σας κλίμα. Η θερμότητα και η οικειότητα που θα εκπέμπετε θα βοηθήσουν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να περάσει σε προσωπικές εξομολογήσεις, σήμερα θα μάθετε πως εδώ και πολύ καιρό κάποιο άτομο τρέφει για εσάς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ετοιμαστείτε για απρόοπτες εξελίξεις με μελλοντικές ∈ρωτικές προδιαγραφές.

Τοξότης 

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, αυτή η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και εξομολογήσεις. Αν κάποιο ∈ρωτικό πρόσωπο σας πίκρανε θα σας ζητήσει ευκαιρία δεύτερης αρχής. Μην εκπλαγείτε αν σε ανυποψίαστο χρόνο λάβετε τη συγγνώμη του με θερμά λόγια και με εντυπωσιακές πράξεις. Διαλλακτικότητα και κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα καταφέρετε να λύσετε συναισθηματικά θέματα, θα εφαρμόσετε καινούργια τακτική στην ∈ρωτική σας σχέση.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα βιώσετε ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια εσωτερικές φοβίες, υποσυνείδητες ή συνειδητές. Αν προσπαθήσετε με ηρεμία να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος, θα δώσετε λύση σε ψυχολογικά σας ζητήματα. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα βρείτε κατανόηση και συναισθηματική συμπαράσταση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σε συζητήσεις συναισθηματικού βάθους θα εμπλακείτε, θα υπάρξουν αποκαλυπτικοί προσωπικοί διάλογοι. Εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, τα συμβάντα θα σας ανοίξουν καινούργια ∈ρωτική κατεύθυνση και η εξέλιξη θα είναι στο χέρι σας. Αποκτήστε προσιτό ύφος και θερμή στάση για να μπορέσει να βρει δίοδο προσέγγισης πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό σας έχει βάλει στο ∈ρωτικό του στόχαστρο. Δημιουργήστε πρόσφορο έδαφος, δεν επρόκειτο να απογοητευτείτε.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για αναλυτικές συζητήσεις, ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα εκφραστείτε θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον έλεγχο των συνομιλιών σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας ενδέχεται να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες πράξεις, θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε τις βεβιασμένες αποφάσεις. Σε περίπτωση που νιώσετε μπερδεμένο τον συναισθηματικό σας κόσμο τότε περάστε σε εσωτερικές αναζητήσεις.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα