Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 14/07: Ώρα μηδέν.

Σήμερα, η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας καλεί να οπλιστούμε με δύναμη, αποφασιστικότητα και κουράγιο για να τελειώνουμε οριστικά με καταστάσεις του παρελθόντος, να καταστρέψουμε κάθε τι που πια δεν έχει λόγο ύπαρξης στη ζωή μας, να χτυπήσουμε κάθε πρόβλημα στη ρίζα του και να κάνουμε μια επανεκίνηση. Γενναία ξεκαθαρίσματα, σκληρές, αλλά δίκαιες αποφάσεις, στενόχωρα γεγονότα ή συμπεριφορές που πλέον δεν ανεχόμαστε θα μας φέρουν μια ώρα αρχύτερα στο 0. Ας μην ξεχνάμε ότι χρειάζεται κάποιες φορές να πιάσουμε πάτο για να ανέβουμε και πάλι στην επιφάνεια.

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι από τη στιγμή που μια κατάσταση δε σώζεται, δώστε το τέλος εσείς. Ευχάριστο σίγουρα δεν είναι, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το κάνετε γιατί μόνο έτσι θα πάτε παρακάτω.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες οι καταστάσεις απαιτούν να βάλετε τελεία και όχι άνω τελεία ή κόμμα στα οικονομικά ή στα ερwτικά σας. Όσο το καθυστερείτε, τα πράγματα θα χειροτερεύουν.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες και να φωνάξετε και να παρεξηγηθείτε, δε θα βγάλετε άκρη με πρόσωπα μέσα από τη δουλειά ή την οικογένειά σας. Δείτε τα κι εσείς όλα πιο χαλαρά!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα