Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (9-7-2019)

Κριός

Advertisements

Συναισθηματική ασφάλεια. Αυτό αποζητάς σήμερα. Θέλεις να νιώσεις και εσύ ότι σε αγαπούν όπως αγαπάς, χωρίς όρους. Κάνεις τα πάντα για να βεβαιωθείς ότι είναι έτσι τα πράγματα. Αν δεν  λαμβάνεις κάτι τέτοιο, αντιδράς άσχημα, υπερβολικά και χωρίς λογική για τους άλλους. Προσπάθησε να εξηγήσεις στους αγαπημένους  σου τι είναι αυτό που θέλεις  μελοδραματισμούς. Δεν μπορούν να είναι όλοι στο μυαλό σου και να σκέφτονται όπως εσύ. Μην καυγαδίζεις και μην ρισκάρεις να διαλύσεις σχέσεις.

Ταύρος

Αγαπάς άνευ όρων και είσαι δοτικός. Σήμερα η ρομαντική σου διάθεση σε κάνει τον πιο γλυκό άνθρωπο πάνω στη γη. Θέλεις να περάσεις χρόνο με αυτούς που αγαπάς και επιζητάς την τρυφερότητα και την  ηρεμία. Από την άλλη οι γύρω σου είναι δεκτικοί σε όλα αυτά  και απολαμβάνουν την παρέα σου. Βλέπεις πόσα μπορείς να κερδίσεις όταν δεν κλείνεσαι στον εαυτό σου και όταν εκφράζεις αυτό που θέλεις με όμορφο τρόπο και χωρίς πείσματα.

Δίδυμοι

Σήμερα αισθάνεσαι συναισθηματική πληρότητα. Νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς, να δώσεις και να περάσεις χρόνο με αυτόν. Δεν σε γεμίζουν οι ανούσιες σχέσεις πια που έχουν ημερομηνία λήξης. Απαιτείς το καλύτερο για εσένα και γιατί όχι αφού το αξίζεις. Μην συμβιβαστείς με τα λίγα. Κάνε υπομονή και θα δικαιωθείς. Αν είσαι σε σχέση οι απαιτήσεις σου από το σύντροφό σου για συναισθηματική ασφάλεια εκδηλώνονται έντονα. Αν είσαι ελεύθερος δεν ικανοποίησε με τα μέτρια και ψάχνεις αυτό που θα σε μαγέψει.

Καρκίνος

Έντονη και αυτή η μέρα με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Είναι που νιώθεις πως κάτι χάνεις. Είναι που αισθάνεσαι ότι δεν έχεις πάρει αρκετά από αυτά που θα ήθελες. Εγώ θα σε συμβούλευα να μην κλειστείς στον εαυτό σου. Βγες έξω, διασκέδασε, συζήτα με φίλους, βγάλε αυτό το βάρος που νιώθεις μέσα σου. Με αυτόν τον τρόπο θα ξορκίσεις το κακό και θα νιώσεις καλύτερα. Προσπάθησε να περιορίσεις τα νεύρα σου. Πριν μιλήσεις σκέψου και όλα θα είναι καλύτερα.

Λέων 

Advertisements

Αγάπη και μίσος είναι δυο συναισθήματα πολύ κοντά. Σήμερα τη μια στιγμή είσαι ευτυχισμένος και γεμάτος αισιοδοξία και την άλλη κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν ξέρεις τι σου φταίει. Έρwτας. Αν λείπει από τη ζωή σου αυτήν την περίοδο τον ψάχνεις μανιωδώς. Αν είσαι σε σχέση τρώγεσαι με τα ρούχα σου, και ψάχνεις τι μπορεί να φταίει για τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση σου. Θα σε συμβούλευα να αναλογιστείς πρώτα εσύ τι είναι αυτό που θέλεις και αν υπάρχει στ’ αλήθεια πρόβλημα.

Παρθένος

Η διάθεση σου σήμερα είναι ανεβασμένη και έχεις όρεξη για φλερτ και γνωριμίες. Είσαι καιρό τώρα σε ρομαντική διάθεση  και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Σίγουρα υπάρχει ένα άτομο που σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον και σίγουρα βλέπεις ανταπόκριση. Μην το σκάφτεσαι κινήσου γρήγορα, έχεις ανάγκη κι εσύ από τρυφερότητα και αγάπη στη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση υπάρχει όμορφο κλίμα. Ο σύντροφος σου νιώθεις ότι σε αγαπά και περνάτε υπέροχες στιγμές μαζί. Μην γκρινιάζεις  λοιπόν για λεπτομέρειες  κοίτα το δάσος όχι το δέντρο.

Ζυγός

Σήμερα η συναισθηματική σου ζωή μοιάζει σαν σκηνή από ταινία. Τυχαίες ευχάριστες  συναντήσεις  σε παρασύρουν. Ένα πρόσωπο πάλι που δείχνει έντονα το ενδιαφέρον του σε κάνει να σκέφτεσαι αν πρέπει να προχωρήσεις μαζί του. Αν είσαι σε σχέση ίσως το έτερον σου ήμισυ σου ετοιμάσει μια έκπληξη. Πάντως θα περάσεις όμορφες στιγμές και θα νιώσεις την αγάπη που τόσο έχεις ανάγκη. Το μόνο μελανό σημείο μπορεί να είναι η ανεξήγητη ζήλεια σου. Απέφυγε τις σκηνές και δεν θα χάσεις.

Σκορπιός

Τα συναισθήματα είναι έντονα και δεν ξέρεις πώς να τα χειριστείς. Η ανυπομονησία σου σε βάζει σε μπελάδες αφού απαιτείς από τον άλλο να είναι αυτό που εσύ θέλεις.  Δεν ακούς κανέναν και προσπαθείς να περάσεις τη γνώμη σου με λάθος τρόπο. Κούλαρε. Γίνεσαι πάλι αυτοκαταστροφικός. Πρέπει να αποφασίσεις τι είναι αυτό που σε χαλάει και αντιδράς έτσι. Το ξέρω πως οι άλλοι κάνουν σαν να μην σε καταλαβαίνουν και μάλλον δεν σε καταλαβαίνουν αφού τα ξεσπάσματά σου είναι απρόοπτα.

Τοξότης 

Advertisements

Ο μαγνητισμός που εκπέμπεις σήμερα και το μυστήριο είναι έντονα. Οι γύρω σου αντιλαμβάνονται αυτήν την διάθεση σου και  έλκονται. Μην είσαι όμως απόλυτα κλειστός και αποκάλυψε τι σκέφτεσαι κι εσύ. Δώσε ένα πράσινο φώς στους γύρω σου να σε πλησιάσουν. Αν είσαι σε σχέση ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο ή κάνε μια έκπληξη στο ταίρι σου. Θα δεις ότι αυτόματα θα αναζωπυρωθεί το πάθος. Δείξε τον περιπετειώδη και ενθουσιώδη τύπο που κρύβεις μέσα σου.

Αιγόκερως

Σήμερα βυθίζεσαι στις σκέψεις σου και προσπαθείς να κλειστείς στον κόσμο σου. Ίσως να μην έχουν πάει όλα όπως τα είχες στο μυαλό σου. Δεν είναι όμως λόγος αυτός να αποφεύγεις αυτούς που σε αγαπάνε και θέλουν να βρίσκονται δίπλα σου. Μίλησε για ότι θέλεις στους αγαπημένους και δώσε μια δεύτερη ευκαιρία. Θα δείς ότι αντιμετωπίζοντας με αυτόν τον τρόπο την κατάσταση δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Εξάλλου ο ∈ρωτας με ∈ρωτα περνάει.

Υδροχόος

Νέες γνωριμίες ευνοούνται σήμερα γι αυτό δείξε ανάλογη διάθεση και να είσαι ανοιχτός σε προτάσεις για εξόδους. Μην βαριέσαι τη διαδικασία, βγες, γνώρισε, φλέρταρε. Το ξέρω ότι θα ήθελες να ήταν όλα πιο απλά. Σου αρέσω; Αν ναι προχωράμε. Επειδή όμως δεν είναι όλοι έτσι πρέπει να συμμετέχεις σε συζητήσεις και  εξόδους. Αν είσαι σε σχέση απέφυγε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις, τύπου που πάει η σχέση μας, αφού δεν είσαι σε διάθεση να κάνεις αυτήν την κουβέντα.

Ιχθύς

Τα πράγματα στα ∈ρωτικά ίσως να κινούνται με αργούς ρυθμούς. Αυτό σου προκαλεί εκνευρισμό και δεν σε αφήνει να χαρείς. Θα έχεις συναισθηματική ανάκαμψη είναι βέβαιο και τα καλύτερα έρχονται αλλά θέλει προσπάθεια και από την δική σου πλευρά. Μη πιάνεσαι σήμερα από λέξεις και ξεκινάς καυγά. Αν είσαι ελεύθερος  ξεκίνα μια καινούργια δραστηριότητα ή γίνε μέλος σε κάποιο σύλλογο. Οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και είναι ευκαιρία να ξεφύγεις από την καθημερινότητα.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα