Μην χασετε

Ήλιος Αντίθεση με Κρόνο 9/7: Δυσκολίες και Εμπόδια που απαιτούν ωριμότητα και ψυχραιμία

Την Τρίτη, στις 9 Ιουλίου 2019, ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει Αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω.

Οφείλουμε τώρα, να δουλέψουμε σκληρά και επίμονα, για να πετύχουμε τους στόχους μας και να δραστηριοποιηθούμε με ωριμότητα και σοβαρότητα στους τομείς που μας προβληματίζουν!

Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κούραση, δυσκολίες, άγχος, εμπόδια και αρκετή ανασφάλεια… Για το λόγο αυτό, οφείλουμε να οργανωθούμε καταλλήλως και να είμαστε δεκτικοί και κυρίως ψύχραιμοι, απέναντι σε καταλυτικές εξελίξεις.

Κριέ, θα πρέπει να έχεις υπομονή και κουράγιο, σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και σε έναν έρωτα του παρελθόντος που σε πληγώνει.

Advertisements

Ταύρε, δείξε προσοχή και ωριμότητα, σε επαφές, σπουδές, μετακινήσεις, επικοινωνία και νέες γνωριμίες!

Δίδυμε, οικονομικά αλλά και συναισθηματικά, θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να σε απογοητεύσουν, οι συγκεκριμένοι τομείς!

Καρκίνε, αν δεν φερθείς με ωριμότητα και λογική,ετοιμάσουγια ταλαιπωρία και προβλήματα σε όλες τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή σου.

Λέοντα, απέφυγε το παρασκήνιο και φρόντισε να προστατέψεις τα μυστικά σου, αλλιώς θα έχεις δυσάρεστες εξελίξεις.

Advertisements

Παρθένε, πρέπει να φερθείς με ωριμότητα και ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν φιλικές σχέσεις, αλλά και στις διεκδικήσεις των ονείρων σου!

Ζυγέ, πιθανόν να έρθουν προβλήματα σε καριέρα, αλλά και πλήξη της κοινωνικής σου εικόνα, γι’αυτό πρόσεξε τους χειρισμούς σου αλλά και την συμπεριφορά σου!

Σκορπιέ, οφείλεις να φερθείς με υπευθυνότητα σε όλες τις επαφές σου, στον τρόπο που επικοινωνείς, αλλά και στις μετακινήσεις σου!

Τοξότη, πρέπει άμεσα να ωριμάσεις σε θέματα οικονομικά, οφειλές, στην διαχείριση εσόδων-εξόδων, αλλά και στα ερwτικά σου ζητήματα!

Αιγόκερε
, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για αντιξοότητες και εμπόδια στην συντροφική ζωή, τα όποια οφείλεις να τα αντιμετωπίσεις με ιδιαίτερη προσοχή και ωριμότητα!

Υδροχόε
, ορισμένα γεγονότα που αφορούν εργασία  και καθημερινότητα, θα σε απασχολήσουν και θα σε εξαντλήσουν!

Ιχθύ
, πρόσεξε τους χειρισμούς σου και ωρίμασε, διότι καταστρέφεις την καλή σου φήμη και την καλή πορεία της ερwτικής σου ζωής!

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα