Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (1-1-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ανανεωμένη και απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη σας, στις κινήσεις σας δε θα υπάρξουν αναστολές ή φραγμοί. Εσείς που είστε στα πρόθυρα νέας eρωτικής αρχής σήμερα θα τολμήσετε να προχωρήσετε σε ουσιαστικές προτάσεις, που εκ των πρότερων σας φανερώνω πως θα γίνουν αποδεκτές. Θα δημιουργήσετε συνθήκες για ευχάριστες eρωτικές εξελίξεις, η θερμή ανταπόκριση που θα λάβετε θα ανοίξει πορεία σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα νιώσετε έτοιμοι να προσχωρήσετε σε νέο eρωτικό ξεκίνημα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα υποκύψει στην ελκυστικότητα σας. Η όψη της ημέρας σας δίνει ευκαιρία νέας γνωριμίας, από εσάς θα εξαρτηθεί η ταχύτητα των γεγονότων και των εξελίξεων. Ζωηρή και πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σας, εσείς οι eρωτικά ελεύθεροι ανταποκριθείτε με αυθορμητισμό το νέο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα μια τυχαία συνάντηση με πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης θα καταφέρει να εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει έντονο συναισθηματικό δίλλημα. Αν είστε ήδη σε σχέση καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία που υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε εσάς και το eρωτικό σας ταίρι. Αν όμως είστε ελεύθεροι και μόνοι, τότε προχωρήστε σε κινήσεις προσέγγισης, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, αναθεωρείτε και επαναπροσδιορίζετε. Αν κάποιοι από εσάς είχατε καταθέσει τα όπλα, τώρα θα αποκτήσετε τη διάθεση να περάσετε και πάλι στην μάχη της διεκδίκησης. Για εσάς τους eρωτικά μόνους κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και αυθορμητισμό, το πρόσωπο που θα θελήσετε να προσεγγίσετε δε θα σας απορρίψει. Ανανεώνεται το κλίμα, αλλάζουν οι συνθήκες της eρωτικής σας ζωή σας, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα σας ανοιχτεί eρωτικά, έρχεται με πρόταση συνάντησης.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η καρδιά σας θα είναι απελευθερωμένη, σήμερα θα βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας eρωτικής γνωριμίας. Η έντονη διάθεση σας για διασκέδαση και διαφόρων ειδών ευχάριστων δραστηριοτήτων θα φέρει άνοιγμα eρωτικών περιπετειών. Σήμερα δε θα ανεχτείτε από το ταίρι σας περιορισμούς και πιέσεις, στόχος σας θα είναι να κρατηθείτε μακριά από αγχωτικές καταστάσεις. Εσείς οι ανεξάρτητοι, βασική σας επιθυμία θα είναι η περιπέτεια, το εφήμερο, και όχι το δεσμευτικό.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ανήσυχη και απρόβλεπτη θα είναι η καρδιά σας, οι eρωτικές σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν σε αποκαλυπτικές ενέργειες και προσεγγίσεις. Απρόοπτες eρωτικές εκπλήξεις θα φέρουν αναστατώσεις, έρχεται eρωτική συνάντηση που θα ξυπνήσει καταπιεσμένα αισθήματα βαθιάς συναισθηματικής έντασης. Εσείς που είστε σε σχέση, αλλάζετε τακτική, θα είστε σε θέση να δείξτε περισσότερη κατανόηση στο ταίρι σας, η συμπεριφορά σας θα είναι διαλλακτική.

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, αλλάζουν οι διαθέσεις σας, τώρα θα αφήσετε στην άκρη τάσεις ηττοπάθειας, εσείς οι ίδιοι θα δώσετε νέα τροπή στην eρωτική σας σχέση. Σήμερα θα κινηθείτε απελευθερωμένα και δυναμικά, η στάση σας θα είναι εκδηλωτική και αυθόρμητη, το παρουσιαστικό σας θα εκπέμπει ελκυστικότητα. Η εξομολόγηση ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα αλλάξει τα δεδομένα της eρωτικής σας ζωής, εντελώς απρόοπτα ανοίγεται κύκλος νέων eρωτικών περιπετειών με κατάληξη την έναρξη σταθερής σχέσης.

Advertisements

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ανέμελη και χαλαρή θα είναι η στάση σας, θα αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις, δε θα έχετε καμία διάθεση για προβληματισμούς. Αισιοδοξία θα σας χαρακτηρίζει, η παρουσία σας θα είναι αεράτη και ιδιαιτέρως ελκυστική, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα του αντιθέτου φύλου. Προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε μια ισορροπημένη σκέψη και στάση.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, διορατική θα είναι η αντίληψη σας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε τη συναισθηματική κατάσταση του ατόμου που αγαπάτε. Ανέμελη και ξέγνοιαστη θα είναι η διάθεση σας, η στάση σας θα είναι eρωτική, θα αποφύγετε τις περιττές και ανούσιες συγκρούσεις. Για εσάς τους μόνους και ελεύθερους, η ζωηρή σας διάθεση και ο eρωτισμός που θα εκπέμπετε, θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε ένα καινούργιο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί μεταξύ σας πορεία σταθερής σχέσης.

 

Αιγόκερως 

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα αποτραβηχτείτε από οτιδήποτε απειλεί τη συναισθηματική σας ισορροπία, οι ελεύθεροι θα φανείτε δεχτικοί στις νέες eρωτικές προκλήσεις. Με οικειότητα θα ανταποκριθείτε στο πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει, σας φανερώνω πως θα έχει επάνω του στοιχεία ικανά να εξιτάρουν το eρωτικό σας ενδιαφέρον, είναι πολύ πιθανό να το ερωτευτείτε. Σήμερα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να κάνει την εμφάνιση του άτομο από το eρωτικό σας παρελθόν, προσοχή στα διλλήματα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να απαλλαγείτε από ενοχλητικές eρωτικές εκκρεμότητες και γενικά από καταστάσεις μέσα στη σχέση σας που σας αγχώνουν. Η ανάγκη σας για ανέμελη επικοινωνία χωρίς εντάσεις και ανούσιες κόντρες, θα σας κάνει πράους και συγκαταβατικούς, eρωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν αποκλείεται να καταλήξει σε θερμές eρωτικές εκδηλώσεις, προμηνύεται έναρξη νέας eρωτικής σχέσης!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα ανακτάτε δυνάμεις. Η σωστή σας κρίση σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για eρωτική σταθερότητα, θα σας οδηγήσουν σε αποφασιστικές και πολύ εύστοχες ενέργειες. Σας φανερώνω πως θα καταφέρετε να αποκτήσετε αυτό που ζητάτε, η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για καθοριστικές eρωτικές συναντήσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Σήμερα ένα γεγονός θα σας αποδείξει πως όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί να το επιθυμείτε σε βάθος.

 

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα