Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (28-12-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε και να κατακτήσετε. Σήμερα κάποιο πρόσωπο θα πολιορκήσετε eρωτικά, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του. Ανέμελη ίσως και κάπως ατίθαση θα χαρακτηριστεί η eρωτική σας συμπεριφορά, θα βρεθείτε στο επίκεντρο προσώπων που ήδη ενδιαφέρονται για εσάς eρωτικά, αλλά δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις από μια γνωριμία με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Σήμερα το γοητευτικό παρουσιαστικό σας δε θα περάσει απαρατήρητο.

Advertisements

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει eρωτικούς, τολμηρούς, και συναισθηματικούς, σήμερα θα καταφέρετε να φανείτε ελκυστικοί στα μάτια του προσώπου που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Για εσάς που είστε σε σταθερή σχέση περνάτε σε περίοδο έντονης eρωτικής έλξης, τερματίζουν πράξεις ανώριμου εγωισμού, τώρα θα βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Για κάποιους από εσάς ενδεχομένως να υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, κινηθείτε αυθόρμητα, έρχονται ευχάριστες εξελίξεις.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, θερμός και δυναμικός θα είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσετε ένα συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο, να είστε σίγουροι πως θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον του. Προοπτική eρωτικής επανασύνδεσης θα σας φέρει μια τυχαία συνάντηση, προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι ως προς τα αισθήματα σας. Ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε με άτομο που τελικά τα θερμά σας λόγια, θα καταφέρουν να το πείσουν πως αξίζει να σας δώσει την ευκαιρία που ζητάτε.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα έχετε τη διάθεση να διοχετεύσετε τον eρωτισμό σας, να δημιουργήσετε καινούργια eρωτικά ανοίγματα χωρίς ενδοιασμούς και επιφυλάξεις. Συναντήσεις, πρόσωπα και ευχάριστοι διάλογοι, θα σας βοηθήσουν να περάσετε μια πολύ ευχάριστη μέρα, αν χειριστείτε σωστά την ελκυστικότητα σας, τότε θα προκύψει θερμή eρωτική εξέλιξη. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα μπορέσει να σας κρατήσει δίπλα του σταθερά και μόνιμα.

 

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θερμά λόγια που θα ακουστούν σε τηλεφώνημα, θα φέρουν κατάληξη προσωπικής συνάντησης. Θα νιώσετε την ανάγκη να απελευθερώσετε τον eρωτισμό σας χωρίς αναστολές. Προχωρήστε ελεύθερα σε συναισθηματικές αποκαλύψεις, περάστε σε άμεσες eρωτικές πράξεις, σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει επανασύνδεση. Για τους eρωτικά μόνους θα σημειωθεί αισιόδοξο ελπιδοφόρο συμβάν, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Ετοιμαστείτε για έντονες eρωτικές αλλαγές, καταφθάνουν δυνατές εξελίξεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα σας δοθεί το κίνητρο να τοποθετήσετε σε νέα βάση την eρωτική σας ζωή, τώρα θα αλλάξουν τα δεδομένα και για εσάς τους χωρισμένους και για εσάς τους τελείως ελεύθερους. Πρώην eρωτικό σας ταίρι θα καταφέρει να ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, έρχεται άνοιγμα για ουσιαστικές αλλαγές, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Για τους eρωτικά μόνους καταφθάνει καινούργια eρωτική πρόκληση, το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει θα στοχεύει από την αρχή στο σταθερό δεσμό.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσετε σε αδράνεια, τα γεγονότα θα κυλίσουν με τέτοια ταχύτητα που δε θα σας αφήσουν να μείνετε με σταυρωμένα χέρια, τώρα θα δράσετε άμεσα και αποτελεσματικά. Τακτοποιείτε και μάλιστα με επιτυχία ένα eρωτικό σας ζήτημα, αυτή τη φορά ό,τι υποσχεθείτε θα καταφέρετε να το τηρήσετε. Ζήτημα χωρισμού θα κλείσει με άμεση επανασύνδεση, θα υπάρξει ευχάριστη συνάντηση και κατάληξη.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα διακρίνεστε από δυναμισμό, έντονο συναισθηματισμό, και δυνατό ένστικτο. Η προσοχή που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας δώσει το έναυσμα καινούργιας eρωτικής αρχής. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν αισθήματα που θα έχουν την δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην eρωτική σας ζωή. Σε περίπτωση που προκύψει σχέση, σας διαβεβαιώνω πως δε θα είναι καθόλου περαστική.

Advertisements

 

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η όψη της ημέρας θα φέρει αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα απομακρυνθείτε από αρνητικές εικασίες, θα αρνηθείτε να παραμείνετε σε θέση αναμονής. Αναλαμβάνετε δυναμικές πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε eρωτικά πάνω σε νέες βάσεις. Δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε απόφαση να κλείσετε παλιές eρωτικές ιστορίες και ταυτόχρονα να δώσετε eρωτικά ανοίγματα σε καινούργια πρόσωπα. Θερμή συνομιλία θα έχει κατάληξη προσωπικής συνάντησης.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα έχετε την ικανότητα να νικήσετε εμπόδια και κακοτυχιές, δυναμική θα είναι η στάση σας, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Η μέρα θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Παρελθοντικό eρωτικό ζήτημα κλείνει με επανασύνδεση. Σήμερα μην αρνηθείτε πρόταση για προσωπικό ραντεβού, αναπάντεχη συνομιλία θα φέρει ευχάριστες eρωτικές ανατροπές!

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ανανέωση, αισιοδοξία, και ενθουσιασμό θα νιώσετε κατόπιν απρόσμενων eρωτικών συμβάντων. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα ανανεώσουν τις eρωτικές σας διαθέσεις. Σήμερα θα νιώσετε την επιθυμία να αφεθείτε στις eρωτικές προκλήσεις με τρόπο αισθησιακό, εκδηλωτικό, ίσως και κάπως ρομαντικό. Αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, υποκύψτε στην έλξη που θα νιώσετε, εσείς οι eρωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα καταφέρει να βγάλει την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να κλείσετε παλιές ανοιχτές πληγές, τώρα θα καταφέρετε να λύσετε παρεξηγήσεις με eρωτικό πρόσωπο που η σχέση σας στο παρελθόν είχε λήξει άδοξα. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει από δική σας πρωτοβουλία, θα ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης. Η διαλλακτική σας στάση θα φέρει θερμό eρωτικό αποτέλεσμα και μάλιστα μεγάλης διάρκειας. Ανατρεπτικά συμβάντα θα έχουν ως κατάληξη τη σταθερή eρωτική ένωση, δε θα λείψουν εκδηλώσεις έντονης έλξης.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα