Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (28/12-03/01)

Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου: οικογενειακά ζητήματα αναδεικνύουν προσωπικές πήγες.

Advertisements

Μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα του 2020 τα συναισθήματα βρίσκονται σε ένταση δεν μπορούμε να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε ο χρόνος σταματά για λίγο και κλεινόμαστε στον εαυτό μας. Όμως παρόλο το κλίμα που επικρατεί θα έρθουμε κοντά στην οικογένεια μας και θα ασχοληθούμε με ζητήματα που ακόμα μας απασχολούν για να τα λύσουμε και να ξαλαφρώσουμε για να περάσουμε στο επόμενο βήμα που θα μα φέρει πιο κοντά σε επιθυμίες και θέλω. Τα επαγγελματικά πρωταγωνιστούν ασχολούμαστε εντατικά με την καριέρα μας ερχόμαστε σε επαφή με πρόσωπα που θα παίξουν ρόλο στην προώθηση της.

Δευτέρα λοιπόν 28 Δεκεμβρίου το τρίγωνο του Ήλιου στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο μας βοηθά να απελευθερωθούμε από βάρη και άγχη να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας με άτομα αγαπημένα με την οικογένεια. Κάποιες ιδέες που έχουμε θα τις προβάλουμε στους άλλους θα τις δεχτούν θετικά και αυτό θα ανεβάσει την διάθεση μας. Γεγονός είναι πως θα αισθανθούμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από καταστάσεις ρουτίνας και θα βρούμε τρόπο να βάλουμε στη ζωή και στην καθημερινότητα μας την δράση και την δημιουργικότητα που θα μας βγάλουν από την μονοτονία.

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου και βγάζει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα αλλά και επαγγελματικά που θα μας απασχολήσουν αρκετά και θα μας κρατήσουν σε μια ένταση. Πιο πέρα η συμμετοχή του Ουρανού από τον Ταύρο σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα (τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με την Σελήνη) παρουσιάζει γεγονότα που αυξάνουν τα συναισθηματικά πάθη και μας ενεργοποιούν τις ευαισθησίες μας είμαστε πρόθυμοι να δεχτούμε τις απόψεις των άλλων να προχωρήσουμε σε πρωτότυπες και εναλλακτικές λύσεις ώστε να ξεφύγουμε από νοοτροπίες και στασιμότητες που έχουν εγκλωβίσει τα πραγματικά μας θέλω βαθιά και δεν μπορούμε να τα βγάλουμε στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να παραμένουμε ακόμα σε κατάσταση αγχωτική.

 

Η ψυχολογική φόρτιση που αισθανθήκαμε το τελευταίο διάστημα θα επηρεάσει την κρίση και την σκέψη και θα εμφανίσει παρελθοντικά ζητήματα που θέλουμε να ξεχάσουμε να σβήσουμε πληγές να επανέρθουμε στην πραγματικότητα. Ήρθε η ώρα να βάλουμε τη ζωή μας σε μια σειρά να ανοίξουμε ένα παράθυρο αισιοδοξίας στο αύριο να θέσουμε τους δικούς μας όρους. Ενδέχεται κάποια στιγμή να νιώσουμε πως άτομα που είναι κοντά μας δεν μας καταλαβαίνουν και η διάθεση μας να πέσει να αισθανθούμε αδυναμία και προσωπική απογοήτευση…

Την ίδια ακριβώς μέρα πραγματοποιείται το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που θα αλλάξει για λίγο το κλίμα που επικρατεί θα μας οδηγήσει σε αδιέξοδα και λανθασμένες αποφάσεις η προσωπική ζωή θα βρεθεί στο προσκήνιο. Μέσα σε αυτό τον αρνητισμό κάποια άτομα θα έρθουν σε επαφή μαζί μας και αυτό θα μας ανεβάσει αρκετά γιατί θα μας δώσουν κουράγιο και μοναδική ενέργεια θα δεχτούν τις απόψεις μας θα νιώσουν τις ανάγκες μας.

Θα πρέπει όμως να είμαστε γενικά προσεκτικοί σε αυτά που κάνουμε και λέμε και να μην αφήσουμε τα πάθη να επηρεάσουν την κρίση μας οι ανασφάλειες καραδοκούν και πρέπει να τις περιορίσουμε σε χαμηλά επίπεδα. Υποσχέσεις που μπορεί να μας δώσουν ενδέχεται να μην τις πραγματοποιήσουν και αυτό να μας οδηγήσει σε απογοήτευση και απομόνωση πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με άτομα που θα συναναστραφούμε και θα μας επηρεάσουν αρκετά. Απο την άλλη θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές σε ότι κάνουμε και λέμε να παραμείνουμε μέσα σε λογικά πλαίσια να μην υπερβαίνουμε τις δυνατότητες μας να ασχοληθούμε μόνο με ενέργειες που μπορούμε να λύσουμε.

 

Advertisements

Την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου ο Ερμής από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και τα συναισθήματα είναι έντονα η ανάγκη για απολογισμό και γενική ανασυγκρότηση μας φέρνουν πιο κοντά στον εαυτό μας. Το 2021 είναι γεγονός το δεχόμαστε με μεγάλη ανακούφιση αφήνουμε την φαντασία μας να μας ταξιδεύσει σε άλλους κόσμους σε άλλους πλανήτες έχουμε ανάγκη να ξεφύγουμε από αυτό που ζούμε και να περάσουμε σε μια άλλη διάσταση.

Όμως η ωριμότητα που μας χαρακτηρίζει μας κρατάει σε σταθερές βάσεις οι σχέσεις και οι επαφές με άτομα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας οδηγούν σε σταθερότητα και ασφάλεια η επικοινωνία μαζί τους είναι εποικοδομητική δίνουμε και παίρνουμε τις καλύτερες ευχές για ένα καλύτερο μέλλον ένα καλύτερο αύριο προσωπική ευμάρεια υγεία και αγάπη!!!Ύστερα από ένα δύσκολο έτος έχουμε ανάγκη να τα ξαναβρούμε με τον εαυτό μας αλλά και με τους άλλους να ενταχθούμε ξανά δυναμικά μέσα στο κοινωνικό γίγνεσθαι…

 

Κριός

Κριέ, η πανσέληνος στις 30 πραγματοποιείται στον Καρκίνο και είναι πολύ θετική και αφορά το σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Κάποιο εγχείρημα ολοκληρώνεται ή κάτι νέο ξεκινάει αυτές τις μέρες.

Αισθηματικά

Μπορεί να έρθουν διάφορα στην επιφάνεια για να τα επεξεργαστείς ή για να τα αποδεχτείς ή απλώς για να εκτονωθούν και να φύγουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Γενικότερα αυτήν την περίοδο η έμφαση θα δοθεί στα οικονομικά σου: αξιοποίησε ιδέες, προγραμματίσου, κάνε τις απαραίτητες επαφές με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Μπορείς επίσης να επιχειρήσεις να διευρύνεις και τα επαγγελματικά σου ή να βρεις νέους πελάτες και συνεργάτες.

Advertisements

 

Ταύρος

Ταύρε, έχεις ενέργεια για να κάνεις τα πάντα – ή τουλάχιστον για να κάνεις όσα θέλεις πραγματικά και για να ασχοληθείς σοβαρά με τους στόχους σου. Προσπάθησε να μην χάσεις αυτή σου την προσήλωση.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 30 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου και είναι πολύ θετική για συμφωνίες, συμβόλαια, επικοινωνία και γνωριμίες. Μπορεί να σηματοδοτεί και την έναρξη μιας νέας σχέσης.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να ανταλλάξεις ιδέες, και να δημιουργήσεις νέες σχέσεις, είναι επίσης πιθανό ένα «συμβόλαιο» γραπτό ή προφορικό. Έχε τις κεραίες σου ανοιχτές γενικότερα.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, το να πάρεις ρίσκα, ίσως να μην μοιάζει συνετό την δεδομένη στιγμή, αλλά έχεις τα εφόδια για να τα καταφέρεις, αρκεί να είναι κάτι που θες πραγματικά. Μην αφήνεις τον ενθουσιασμό της στιγμής να σε παρασύρει.

Αισθηματικά

Αν δεις ότι έχεις προβλήματα στην επικοινωνία με τους γύρω σου, τότε κάνε μερικά βήματα πίσω και πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Αν αυτές οι καταστάσεις σε αγχώνουν, πρέπει να είσαι ειλικρινής με σένα και να κρατάς αποστάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 30 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, είναι θετική και αποτελεί μια ένδειξη σημαντικών εξελίξεων σε ένα θέμα που σε απασχολεί.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, η πανσέληνος στις 30 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι πολύ θετική και σημαντική επειδή κάποια θέματα μπορούν να κλείσουν αυτές τις μέρες. Επίσης, μπορεί να γίνει ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα.

Αισθηματικά

Το να δίνεις δεύτερες ευκαιρίες είναι πάντα μια πολύ καλή ιδέα. Μπορεί να ήσουν πιο αυστηρός απ’ όσο νόμιζες, ενώ πρέπει να θυμάσαι πως οι άνθρωποι αλλάζουν και μπορεί να χρειάζεται να αλλάξει και η δική σου στάση απέναντί τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η σωστή επικοινωνία και οι νέες γνωριμίες είναι σημαντικές αν θες να προχωρήσεις στην καριέρα σου. Να θυμάσαι όμως, πως τον ρυθμό τον ορίζεις εσύ και όχι οι άλλοι.

 

Λέων

Λέων, η πανσέληνος στις 30 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι πολύ θετική και σημαντική. Αφορά τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και φαίνεται ότι ξεκινάς τη νέα χρονιά ανανεωμένος.

Αισθηματικά

Το να μοιράζεσαι τα όνειρα και τους στόχους σου με έναν ξεχωριστό φίλο ή με τον συντροφό σου σε βοηθά έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του μέλλοντος που θέλεις για τον εαυτό σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ίσως προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μην αφήσεις αυτό το γεγονός να σε αγχώσει περισσότερο απ’ ότι πρέπει. Πάρε χαρτί και μολύβι και κάνε τους υπολογισμούς σου.

 

Advertisements

Παρθένος

Παρθένε, αν αισθάνεσαι πιεσμένος και έχεις πέσεις ψυχολογικά, δεν χρειάζεσαι να το περάσεις μόνος σου. Μοιράσου το με ανθρώπους που ξέρεις πως ενδιαφέρονται για εσένα και θέλουν το καλό σου.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 30 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου και είναι πολύ θετική και σημαντική και για την κοινωνική σου ζωή γενικότερα και για τα αισθηματικά σου θέματα και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Είναι πιθανό να γίνει μια νέα γνωριμία και να ξεκινήσει η νέα χρονιά συναρπαστικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μια παραπάνω προσπάθεια για να επικοινωνήσεις καλύτερα με συνεργάτες και πελάτες θα έχει μεγαλύτερα οφέλη απ’ όσα νομίζεις. Άκου λοιπόν, το ένστικτό σου και ακολούθησε μια νέα στρατηγική επικοινωνίας.

 

Ζυγός

Ζυγέ, η αγάπη μπορεί να ανθίσει στα πιο περίεργα μέρη και μάλιστα, αναπάντεχα. Οπότε μην κλείνεις τα μάτια και τα αυτιά σου σε όσους υπάρχουν γύρω σου.

Αισθηματικά

Advertisements

Αισθάνεσαι έτοιμος να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες. Μπορεί οι συνθήκες να μην μοιάζουν ιδανικές, αλλά ο eρωτας μπορεί να παραμονεύει, ακόμα και στην ουρά του σούπερ μάρκετ.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 30 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου και είναι πολύ θετική και σημαντική. Αφορά τον επαγγελματικό τομέα κυρίως και μπορεί να φέρει ένα νέο εγχείρημα με τη νέα χρονιά. Μπορεί επίσης να ολοκληρώσεις και κάτι με επιτυχία.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, η σκέψη σου αποκτά επιπλέον δυνατότητες, μπορείς να εμβαθύνεις σε όποιον τομέα σε ενδιαφέρει και να δεις τα πάντα με περισσότερο ανοιχτό μυαλό. Έρχεσαι περισσότερο κοντά σε έναν στόχο σου, επίσης.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 30 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου, είναι πολύ θετική και σχετίζεται με στόχους, αισιοδοξία και την αλλαγή του τρόπου που σκέφτεσαι, κυρίως πάνω σε συναισθηματικά θέματα. Ίσως αυτή η αλλαγή είναι και σημαντική για μια επιλογή που θα κάνεις σε αυτόν τον τομέα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Το να μπορείς να συνεργαστείς αρμονικά με τους συναδέλφους σου θα αποδειχθεί πιο εύκολο απ’ ό, τι περίμενες. Αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος σε όσα έχεις να κάνεις και να μην ξεφεύγεις πολύ από τις προθεσμίες που σου έχουν τεθεί.

 

Τοξότης

Τοξότη, όταν αποφασίζεις να αφήσεις κομμάτια του παρελθόντος πίσω και να προχωρήσεις μπροστά, πρέπει να δείχνεις ιδιαίτερη προσοχή στις νέες συνεργασίες. Μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε κατευθύνει. Χρησιμοποίησε την λογική.

Αισθηματικά

Μην ξεχνάς πως τα λόγια σου έχουν βαρύτητα και μπορεί να επηρεάζουν τους γύρω σου πιο πολύ απ’ όσο νομίζεις. Προσπάθησε να διαλέγεις καλά τις λέξεις που χρησιμοποιείς και να απευθύνεσαι διαφορετικά σε όποιον έχεις απέναντί σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 30 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες και είναι πολύ θετική για αυτούς τους τομείς. Μπορεί να ολοκληρωθεί μια συμφωνία ή να έχεις μια σχετική είδηση αυτές τις μέρες.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, προσπαθείς να βρεις χρόνο να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Αν αυτό σου μοιάζει δύσκολο, μπορείς να κάνεις μικρά διαλείμματα κατά τη διάρκεια της ημέρας για να μπορέσεις να κυλήσει καλύτερα.

Advertisements

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 30 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις και τη συντροφική σου ζωή και είναι πολύ θετική. Μπορεί λοιπόν η νέα χρονιά να ξεκινήσει με πολύ ενδιαφέρον και αισιοδοξία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να είσαι ενεργός και δραστήριος, αλλά έχεις την τάση πολλές φορές να πιέζεις τον εαυτό σου και να τον φτάνεις στα όριά του. Καλό θα ήταν να έχεις ένα μέτρο και να κάνεις ένα βήμα τη φορά.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, φαίνεται ότι έρχονται ευκαιρίες και ότι κάτι νέο ξεκινάει στον τομέα των συμφωνιών, της επικοινωνίας, των γνωριμιών και των ταξιδιών. Ίσως αλλάζει λίγο και ο τρόπος που σκέφτεσαι και γίνεται και περισσότερο πρακτικός.

Αισθηματικά

Ανεξάρτητα αν τα μηνύματα είναι αμφίσημα κάποιες φορές, έχεις ενδείξεις ότι τα πράγματα μπορούν να προχωρήσουν προς το καλύτερο και οι ενδείξεις αυτές επιβεβαιώνονται.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 30 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου, είναι πολύ θετική και σχετίζεται με την εργασία, κυρίως, αλλά και την οργάνωση της καθημερινότητάς σου. Η νέα χρονιά μπορεί να ξεκινήσει με κάτι νέο.

 

Ιχθύς 

Ιχθύ, ίσως αισθάνεσαι λίγο πιο αγχωμένος απ’ ό, τι συνήθως, καθώς σου είναι δύσκολο να ισορροπήσεις ανάμεσα στην προσωπική σου ζωή και τις αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Είναι στο χέρι σου να βρεις τη χρυσή τομή.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 30 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον eρωτα και την αισθηματική σου ζωή και είναι πολύ θετική. Μπορεί μια νέα αισθηματική ιστορία να ξεκινήσει αυτές τις μέρες και το 2021 να ξεκινήσει εντελώς διαφορετικά. Ή μπορεί να μιλάμε για την απόκτηση απογόνου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι προσπάθειες σου στην δουλειά αρχίζουν και αναγνωρίζονται και οι ανώτεροί σου στο δείχνουν και έμπρακτα πλέον. Σου αξίζει αυτή η αναγνώριση γιατί δούλεψες σκληρά.

Advertisements

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα