Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-12-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα ισορροπήσει τις συναισθηματικές σας αντιθέσεις, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, ίσως και κάπως ρομαντική. Τηλεφώνημα που θα λάβετε από πρόσωπο eρωτικό θα καταλήξει σε συνάντηση. Σήμερα στους eρωτικούς σας διάλογους θα αναζητήσετε την αλήθεια, θα απαιτήσετε ξεκαθαρίσματα και εξηγήσεις, σε περίπτωση χωρισμού θα επανασυνδεθείτε. Ένα πρόσωπο θα κάνει την προσπάθεια να σας φλερτάρει, δείξτε θετική διάθεση, δε θα προκύψει κάτι το αρνητικό ή ενοχλητικό.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σχέση σας θα περάσει από κάποια σκαμπανεβάσματα, ενδεχομένως να νιώσετε εκνευρισμό ή απογοήτευση. Θα υπάρξει δυσκολία στην επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, ωστόσο η μέρα θα μαλακώσει τις αντιδράσεις σας, θα σας αποτρέψει από καβγάδες. Εσείς οι eρωτικά μόνοι δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν, σήμερα μέσα σε φιλικό ή οικείο περιβάλλον θα προκύψει άνοιγμα νέας γνωριμίας.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι ίσως να έχετε μια ελαφριά τάση προς την απαισιοδοξία, ωστόσο η σημερινή όψη θα φροντίσει να φέρει γεγονότα που θα σας δραστηριοποιήσουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ανάγκη να παρατήσετε τις σκέψεις και να περάσετε σε άμεση δράση. Μια συνάντηση θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, ένα πρόσωπο-έκπληξη θα γίνει αιτία για να αλλάξετε στόχους στην eρωτική σας ζωή. Σήμερα δεν αποκλείεται να σημειωθεί νέο eρωτικό ξεκίνημα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα εμφανιστείτε κάπως ευάλωτοι συναισθηματικά, η σχέση σας ενδεχομένως να περάσει από μια μικρή κρίση. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε καχυποψίες και εμμονές, μη γίνετε θύμα αρνητών σκέψεων. Μια πολύ θερμή πρόταση από πρόσωπο που θα κερδίσετε την συμπάθεια του θα έχει ευχάριστες και μόνιμες εξελίξεις. Εσείς οι eρωτικά μόνοι σήμερα θα βρείτε το άτομο που θα κερδίσει το eρωτικό σας ενδιαφέρον.

 

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, αλλαγές θα υπάρξουν στα eρωτικά σας δεδομένα, πίσω από απρόσμενες συναντήσεις θα κρύβονται ευχάριστες εκπλήξεις. Καινούργιο πρόσωπο θα εισχωρήσει στην eρωτική σας ζωή, θα περάσετε σε πράξεις προσέγγισης που θα έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα. Eρωτικό πρόσωπο που προσφάτως έχετε χωρίσει θα σας πλησιάσει με διαθέσεις συμφιλίωσης, θα ταχτοποιηθεί ο λόγος που σας οδήγησε σε χωρισμό. Κρατήστε θετική στάση στις θερμές προτάσεις που θα λάβετε, έρχονται θετικές ανατροπές.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και συνομιλίες που θα αναστατώσουν το συναισθηματικό σας κόσμο, ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να μάθετε αλήθειες που θα σας βγάλουν από τις αυταπάτες σας. Τα μαντάτα που θα λάβετε θα είναι θετικά και όχι αρνητικά, προσέξτε να μην παρασυρθείτε από προκαταλήψεις ή αρνητικές αναμνήσεις. Σας συμβουλεύω να μην αναλωθείτε σε ανυπόστατα σενάρια, εστιάστε στην ουσία τόσο των γεγονότων όσο και των αισθημάτων.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη για ασφάλεια, κατοχύρωση και θαλπωρή, στόχος σας θα είναι να περάσετε με το ταίρι σας ήρεμες στιγμές εμπιστοσύνης και αγάπης. Θα υπάρξουν αναστατώσεις, ωστόσο ο συγκαταβατικός τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη. Σήμερα θα προκύψουν έντονα αισθήματα κατόπιν μιας αποκαλυπτικής συζήτησης, θα ακουστούν θερμά και αισιόδοξα λόγια.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα κυνηγήσετε την αλήθεια προκειμένου να απεγκλωβιστείτε από τις προσωπικές σας εμμονές. Μέσα στη σχέση σας θα προκαλέσετε έντονες συζητήσεις, θα ακούσετε κουβέντες που θα σας προβληματίσουν, ωστόσο θα καταφέρετε να βγείτε από τις ψευδαισθήσεις σας. Εσείς που είστε σε στάδιο χαλαρής σχέσης θα προσχωρήσετε σε πιο σταθερό επίπεδο, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην πορεία σας.

Advertisements

 

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα ενισχύσει τις eρωτικές σας διαθέσεις και επειδή δεν είστε χαρακτήρες που θα αφήσετε ένα eρωτικό ενδεχόμενο να σας φύγει χωρίς προσπάθεια, γι’ αυτό ετοιμαστείτε να πρωταγωνιστήσετε σε μια ξαφνική και έντονη eρωτική υπόθεση. Τα γεγονότα θα είναι απρόοπτα και θα ξεκινήσουν από μια συνάντηση που θα είναι συγκύρια και όχι ραντεβού. Αξιοποιήστε τη γοητεία σας, σας παροτρύνω να κινηθείτε γρήγορα και αποφασιστικά, να θυμάστε πως στη βράση κολλάει το σίδερο.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα είναι μια πολύ καλή μέρα για ξεκίνημα νέας eρωτικής αρχής. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά και για εσάς που θέλετε να επανασυνδεθείτε και για εσάς που επιθυμείτε νέα γνωριμία. Τυχαία συνάντηση θα προκύψει και θα φέρει θερμές εξελίξεις. Φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν και σε περίπτωση που εσείς οι ίδιοι σκοπεύετε να κάνετε κάποια πρόταση, τότε σπεύστε να την εκφράσετε, γιατί θα υπάρξει προσδοκώμενο αποτέλεσμα με πολύ ευχάριστες διαστάσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα βγει η ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας, η ανάγκη σας για αλλαγές θα σας κάνει θετικούς στις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Συναισθηματική και eρωτική θα είναι η διάθεσή σας, θα συνομιλήσετε με άτομο που οι επαφές σας θα πάρουν περεταίρω έκταση. Εσείς οι eρωτικά ελεύθεροι, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό ταίρι. Γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερού δεσμού.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ίσως να ξεφύγει λίγο η καχυποψία σας, προσοχή να μη φανείτε υπερβολικοί στις εκτιμήσεις σας. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να ανακαλύψετε κρυμμένες μυστικές καταστάσεις, η διαδικασία αναζήτησης στην οποία θα περάσετε, θα σας ανοίξει τα μάτια. Θα σας φανερωθούν αλήθειες, που θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε τη ζωή σας πάνω σε πιο σταθερές βάσεις.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα