Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-12-2020)

Κριός

Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά και ενθαρρυντικά θα στρώσουν έδαφος για αγορές και υλικές ανάγκες, σήμερα θα τις κάνετε τις αγορές σας. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να ακούσετε καινούργια επαγγελματική πρόταση, μην φοβηθείτε να ρισκάρετε. Σας δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψετε τα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αποτυχία.

Advertisements

Εποικοδομητική και ουσιαστική συζήτηση θα ανοίξετε με προϊστάμενο πρόσωπο, θα φέρει θετική κατάληξη σε ζήτημα που αφόρα τα μηνιαία σας έσοδα, ίσως να δημιουργηθεί προοπτική αύξησης. Λήγει η στασιμότητα και η αναμονή, καταφθάνουν εξελίξεις δυνατών προδιαγραφών που θα περιμένουν τις αποφάσεις σας. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, κινηθείτε και διεκδικήστε με σύνεση, αποφύγετε την αδράνεια και τις καθυστερήσεις.

Ταύρος

Ορθολογισμός θα σας διακρίνει, σήμερα θα είστε σε θέση να βάλετε μπροστά τη λογική, δυνατή και σωστή θα είναι η αντίληψη σας. Θα μιλήσετε και θα κινηθείτε ναι μεν με αμεσότητα, ταυτοχρόνως όμως και με διπλωματία. Διορατικότητα και σωστό ένστικτο  θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα θα είστε σε θέση να αντιληφτείτε ποια επιλογή σας συμφέρει και τι πρέπει να αποφύγετε. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα ανοίξουν δρόμο μελλοντικών εξελίξεων, τα αποτελέσματα μακροχρόνια θα είναι κερδοφόρα.

Διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος καινούργια πρόσωπα θα γνωρίσετε, θα είστε σε θέση να κερδίσετε τις συμπάθειες. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα δείξει εκτίμηση και εμπιστοσύνη στις γνώσεις και στις ικανότητες σας, συμφέρουσα θα είναι η πρόταση που θα σας κάνει

Δίδυμοι 

Διατηρήστε την αυτοεκτίμηση σας, σήμερα τονώστε την αυτοπεποίθηση σας, οι συνθήκες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσετε στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Ορθολογισμός θα σας διακρίνει, θα απουσιάζει ο παρορμητικός ενθουσιασμός, η μελετημένη τακτική που θα εφαρμόσετε θα έχει θετικό αποτέλεσμα, να είστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να πέσετε έξω στους υπολογισμούς και στους σχεδιασμούς σας.

Στον οικονομικό σας τομέα έρχονται ανοίγματα, οι συμφωνίες σας θα έχουν θετική εξέλιξη, στις προτάσεις που θα κάνετε φροντίστε ο τρόπος σας να είναι ήρεμος και διαλλακτικός, μην κινηθείτε με πεισματική διάθεση. Εσείς που αντιμετωπίζετε προβλήματα ή υπάρχουν χρέη θα καταφέρετε να ορθοποδήσετε, ουσιαστικά θα σας ανοιχτεί η δίοδος που θα σας βοηθήσει να βρείτε την απαιτουμένη λύση.

Καρκίνος

Τερματίζουν εμπόδια και αδιέξοδες καταστάσεις, σήμερα η εσωτερική σας διάθεση θα σας ενισχύσει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, στοιχεία που θα δώσουν στη σκέψη σας θετικότητα και όχι αρνητισμό. Διλλήματα, προβληματισμοί και αμφιβολίες λαμβάνουν τέλος, αλλάζετε τρόπο σκέψης, τώρα θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις βασιζόμενοι στη λογική, το ένστικτο σας θα είναι σωστό. Διπλωματική στάση θα κρατήσετε στις συνομιλίες σας, στόχος σας θα είναι οι εποικοδομητικές συμφωνίες, οι δημιουργίες συνεργασίες και οι επανασυνδέσεις.

Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, συμφιλιώνεστε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου λύνοντας διαφωνία που σας δυσκόλευε εδώ και πολύ καιρό. Καινούργιο άνοιγμα θα υπάρξει στην εργασία σας θα συνοδεύεται με σταθερά χρηματικά έσοδα. Θετική κατάληξη μιας συνεργασίας σας θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας προσδοκίες.

 

Advertisements

Λέων

Σήμερα θα τονωθεί η διάθεση σας για προβολή, θα προσπαθήσετε να προβάλετε τις ικανότητες σας, αυτό που θα θελήσετε θα είναι να ξεχωρίσετε και να πείσετε για τις δυνατότητες σας. Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά,  εσείς που στο προηγούμενο στάδιο είχατε πέσει σε αδράνεια τώρα αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, θα υπάρξει έντονη ζωτικότητα. Εργατική και υπεύθυνη θα είναι η στάση σας, δε θα αναβάλετε, με δυναμισμό θα χειριστείτε τις ανοιχτές υποθέσεις. Χρηματικά ποσά θα έρθουν στα χέρια σας, δεν αποκλείεται να γίνουν και κάποιες ουσιαστικές προγραμματισμένες αγορές.

Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, στις κοινωνικές σας επαφές θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ανοιχτόκαρδη θα είναι η συμπεριφορά σας,  στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα δείξετε ενδιαφέρον και προστασία, θα παρέμβετε εκεί που θα είναι απαραίτητη η μεσολάβηση σας

Παρθένος

Από  αισιοδοξία και εσωτερικό δυναμισμό θα χαρακτηρίζεστε, σήμερα η θετική σας σκέψη  θα απελευθερώσει το πνεύμα σας, αναδιοργανώνετε κινήσεις και μελλοντικά πλάνα. Η αυτοπεποίθηση σας δεν θα σας αφήσει να ανακόψετε τη δράση σας, τολμηρές θα είναι οι ενέργειες σας, θα νιώσετε την ανάγκη να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε.  Στο εργασιακό σας περιβάλλον αν σκέπτεστε να περάσετε σε δυναμικές προτάσεις να το κάνετε, θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για τις ιδέες σας ή για τις αλλαγές που ενδεχομένως να θέλετε να προτείνετε.

Μείνετε σταθερά στους στόχους σας, οικονομικούς ή επαγγελματικούς, η μεθοδική επιμονή θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα συναναστραφείτε και θα διασκεδάσετε, αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να φλερτάρει.

Ζυγός

Σήμερα σε ηρεμία θα βρίσκεται η ψυχολογία σας και γενικότερα ο εσωτερικός σας κόσμος. Θα είστε συζητήσιμοι και επικοινωνιακοί με ευχέρεια λόγου και ορθολογική σκέψη. Οι κουβέντες και οι προτάσεις σας θα έχουν σεβαστά και βάσιμα επιχειρήματα, ο τρόπος που θα εκφράσετε τις απόψεις σας θα φέρει άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν παρεξηγημένες ή αρνητικές υποθέσεις. Μια ιδέα που θα εκφράσετε στον επαγγελματικό σας χώρο θα αποτελέσει γερή βάση για μελλοντική εξέλιξη.

Σήμερα θα έχετε προτάσεις φίλων για εξόδους, η μέρα σας θα έχει συναντήσεις και τηλεφωνήματα. Η Ανεβασμένη σας διάθεση πρόσχαρη θα κάνει τη στάση σας, θα είστε δεχτικοί και όχι αρνητικοί. Σήμερα θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε σχέσεις και επαφές.

Σκορπιός

Θετικές εξελίξεις θα φέρουν οι επικοινωνιακές σας ικανότητες, σήμερα στις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις και συζητήσεις θα καταφέρετε να ασκήσετε την επιρροή που θέλετε, με επιτυχία θα τερματίσουν οι διάλογοι σας. Διαύγεια, κοφτερή αντίληψη και δημιουργικότητα θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία σας, οι υποθέσεις σας κλείνουν με κατάληξη που θα σας ικανοποιήσει. Να το εμπιστευτείτε το ενιστικό σας, σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, δεν θα πέσει έξω το προαίσθημα σας.

Στον εργασιακό σας χώρο κερδίζετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη, έρχονται ευνοϊκές προτάσεις και συνεργασίες, στρώνεται πρόσφορο έδαφος για κερδοφόρες επιλογές. Τονώστε την αυτοπεποίθηση σας και περάστε σε διεκδικήσεις δεν θα βγείτε χαμένοι. Στον κοινωνικό σας τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, εσείς που στηρίζεστε στις δημόσιες σχέσεις θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Advertisements

 

Τοξότης

Καταλαγιάσει η διάθεση σας για έντονα ρίσκα, σήμερα στόχος σας θα είναι να βγείτε από την αβεβαιότητα. Ουσιαστικά αυτό που θα θελήσετε θα είναι η σιγουριά και η εξασφάλιση. Στις οικονομικές σας συμφωνίες ή διεκδικήσεις θα τα πάτε πολύ καλά, ωστόσο σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις παθιασμένες ενέργειες, κρατήστε υπό έλεγχο την επιμονή σας. Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, αποφύγετε πράξεις εγωκεντρικές για να μην έχετε αποτελέσματα αντίθετα απ αυτά που περιμένετε. Αποκτήστε διαλλακτικότητα, θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις και δημιουργικές συνομιλίες.

Στον οικογενειακό σας τομέα για να αποφύγετε τις ψυχολογικές πιέσεις καλό θα είναι να κινηθείτε με χαλαρότητα, μη παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς. Δεχτείτε προτάσεις για φιλικές συναναστροφές, φροντίστε για την ηρεμία και την ψυχολογική σας ισορροπία

Αιγόκερως

Δεν πρέπει να υποκύψετε σε τυχόν απαισιόδοξες διαθέσεις, σήμερα τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά, θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα, με ευχέρεια λόγου θα διατυπώσετε τις απόψεις σας. Στις επαγγελματικές σας συνομιλίες θα τα πάτε πολύ καλά, θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για να εφαρμόσετε τις τυχόν πρωτοποριακές σας ιδέες ή μεθόδους. Στην εμφάνιση μια καινούργιας προοπτικής θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον σας, θα  υπάρξει η δυνατότητα να  εξελιχτείτε και να προβάλετε τις επαγγελματικές σας δυνατότητες και γνώσεις.

Βελτιώνεται το κλίμα στις συναδελφικές σας σχέσεις, δεν αποκλείεται να ανοίξουν νεες συνεργασίες. Για εσάς που αναζητάτε εργασία, θα υπάρξουν ανοίγματα που δεν πρέπει να τα αφήσετε αναξιοποίητα, το ενδεχόμενο θα που θα εμφανιστεί θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας.

Υδροχόος

Θα βρείτε την χρυσή οδό στην επικοινωνία σας, σήμερα σκεπτόμενη και οξυδερκής θα είναι η κρίση σας, σε συνδυασμό με τη σταθερότητα στις απόψεις σας θα καταφέρετε να  συνεννοηθείτε. Οι επαγγελματικές σας συζητήσεις θα πορευτούν θετικά, σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σωστή θα είναι η αντίληψη σας, θα είστε σε θέση να κλείσετε συμφωνίες με συμφέρουσα και εποικοδομητική κατάληξη.

Λύση θα δοθεί σε ένα θέμα που σας δημιουργούσε δισταγμούς ή εμπόδια, ουσιαστικά θα βρείτε την δίοδο που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο ή τον ανασταλτικό τρόπο σκέψης. Φιλική και οικεία διάθεση θα δείξετε στην επικοινωνία σας με τους τρίτους. Σας δίνω τη συμβουλή να εξωτερικεύστε τα συναισθήματα σας, διοχετεύστε τη θετική σας ενέργεια.

Ιχθύς

Σήμερα θα κάνετε το βήμα να αναλύσετε και να επεξεργαστείτε, θα ψάξετε αιτίες, προσπαθήστε να εντοπίσετε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες.  Εύκολα θα ενθουσιαστείτε, η σκέψη σας θα είναι θετική, αισιόδοξοι θα φανείτε στα καινούργια επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ενδεχόμενα. Ίσως να γίνουν κάπες αόριστες οι διαθέσεις σας, θα αναζητήσετε ελευθερία κινήσεων, θα αντιδράσετε σε περίπτωση που κάποιοι επιχειρήσουν να σας κατευθύνουν. Σε επαγγελματικά θέματα προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στις δουλειές σας, μόνο έτσι θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε ανοιχτές υποθέσεις.

Στις εργασιακές σας δοσοληψίες θα αποφύγετε τις εντάσεις, με υπομονή και διπλωματία θα συμπεριφερθείτε. Σε τυχόν διλλήματα επαγγελματικά ή οικονομικά  εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθηση σας, διεισδυτική θα είναι η αντίληψη σας.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα