Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-12-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, προσοχή στα αιχμηρά και καυστικά λόγια, οριοθετήστε τάσεις υπεροψίας. Σήμερα θα σας πλησιάσει eρωτικό πρόσωπο από το παρελθόν, καλό θα είναι να μη δώσετε υποσχέσεις που ξέρετε πολύ καλά πως δεν πρόκειται να τις τηρήσετε. Η στάση σας θα είναι απελευθερωμένη και eρωτική, θα χειριστείτε με σωστό τρόπο τη γοητεία σας, γι’ αυτό θα δημιουργηθούν ανοίγματα για νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, επιθυμία σας θα είναι να ζήσετε ήρεμες eρωτικές στιγμές, θα αναζητήσετε ασφάλεια και σταθερότητα. Προσοχή στα παρορμητικά λόγια ίσως να φέρουν εντάσεις. Εσείς οι eρωτικά μόνοι ενδιαφέρον θα δείξτε στις νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, θα προσελκύσετε κοντά σας πρόσωπο πολλά υποσχόμενο. Εσείς οι ίδιοι θα δώσετε άνοιγμα να περάσει καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, στοχεύοντας στο σταθερό δεσμό.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα ενδέχεται να βγάλει την εγωιστική και υπεροπτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σήμερα θα κυνηγήσετε πεισματικά τις επιθυμίες σας, ωστόσο προσοχή στην ανεξέλεγκτη παρορμητικότητα, το νου σας στον τρόπο έκφρασής σας. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις ή να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με πρόσωπο eρωτικό, σας παροτρύνω να μιλήστε με ειλικρίνεια, όμως δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε τις κοφτερές λέξεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, δυνατή διαίσθηση και έντονη διορατικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα σας δώσω την συμβουλή σε οποιαδήποτε κίνηση ή επιλογή σας να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Σήμερα θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε eρωτικά θέματα που ως τώρα θεωρούσατε άλυτα. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του, αν δεν επιθυμείτε να το διαγράψετε από τη ζωής σας, τότε φανερώστε σκέψεις και αισθήματα με ειλικρίνεια.

 

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εξασφαλίσετε κοντά σας το πρόσωπο, που ήδη διατηρείτε στη ζωή σας, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης. Η συμπεριφορά σας θα είναι πρόσχαρη, εσάς τους eρωτικά ελεύθερους θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε μέσω διαδικτύου. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, αρκετά ενισχυμένη θα είναι η ζωτικότητά σας, θα κινηθείτε και θα προσεγγίσετε με αυθορμητισμό.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα βγει στην επιφάνεια η ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συναισθηματικοί, τώρα θα είστε σε θέση να κατανοήσετε το ταίρι σας. Δυνατό θα είναι ένστικτό σας, αρκετά ανεβασμένη η συναισθηματική σας αντίληψη, γι’ αυτό δεν πρόκειται να πέσετε έξω στις εκτιμήσεις σας. Θα σας πλησιάσει με τρόπο θερμό και εγκάρδιο πρόσωπο, που μέχρι τώρα δεν μπορούσε να βρει την κατάλληλη στιγμή να σας ανοιχτεί eρωτικά.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη για ασφάλεια, κατοχύρωση και θαλπωρή, στόχος σας θα είναι να περάσετε με το ταίρι σας ήρεμες στιγμές εμπιστοσύνης και αγάπης. Θα υπάρξουν αναστατώσεις, ωστόσο ο συγκαταβατικός τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη. Σήμερα θα προκύψουν έντονα αισθήματα κατόπιν μιας αποκαλυπτικής συζήτησης, θα ακουστούν θερμά και αισιόδοξα λόγια.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ήπιες θα είναι οι αντιδράσεις σας, τρυφερή η eρωτική σας στάση, στόχος σας θα είναι η ηρεμία και η ασφάλεια. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε σύγκρουση με το αγαπημένο σας ταίρι, σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για συμφιλίωση και οριστική λύση παρεξηγήσεων. Πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης θα τραβήξει την προσοχή σας, αν είστε eρωτικά μόνοι καλό θα είναι να μην αδρανήσετε.

Advertisements

 

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα είναι περιορισμένη η διάθεσή σας για ανούσιες eρωτικές περιπέτειες, τώρα θα έχετε ανάγκη για σταθερότητα, δε θα θελήσετε να μπλεχτείτε σε καταστάσεις αβεβαιότητας. Ευαισθησία και κατανόηση θα έχει η στάση σας, εσείς από μόνοι σας θα δημιουργήσετε θερμό eρωτικό κλίμα. Θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε τα πραγματικά σας αισθήματα, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα βρει τρόπο να εγκατασταθεί στην καρδιά σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή όψη θα σας κάνει αντιδραστικούς, ίσως και κάπως απαιτητικούς. Σας συμβουλεύω να μην αγνοήσετε ή πληγώσετε πρόσωπα που έχουν αποδείξει την αγάπη τους για εσάς. Σήμερα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, καταφθάνουν eρωτικές αναστατώσεις. Καινούργιο άτομο θα κάνει την εμφάνισή του μέσω διαδικτύου, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να σας θυμηθεί και ένα πρόσωπο από τα παλιά.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα καταλαγιάσει την ανήσυχη πλευρά του χαρακτήρα σας, τώρα θα φροντίσετε να σταθεροποιηθείτε και όχι να κυνηγήσετε ή να αναζητήσετε. Προσγειωμένη θα είναι η στάση σας, διαλλακτικές οι διαθέσεις σας, σήμερα θα επιδιώκετε ψυχική ισορροπία, θα αφιερώσετε χρόνο στο eρωτικό σας ταίρι. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι ή χωρισμένοι, θα προκαλέσετε ειλικρινείς συζητήσεις, στόχος σας θα είναι να δημιουργήσετε συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας, η συνετή σας στάση θα φέρει κατάληξη ένωσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα κύρια επιδίωξή σας θα είναι οι θερμές eρωτικές στιγμές έλξης και αγάπης. Ειρηνική θα είναι η διάθεσή σας, θα προτιμήσετε να εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων. Στις κινήσεις σας θα υπάρξει από την πλευρά σας σύνεση και σταθερότητα, στόχος σας θα είναι να εξασφαλίσετε, να διατηρήσετε και όχι να ρισκάρετε. Ένα πρόσωπο θα περάσει σε απρόοπτες eρωτικές εξομολογήσεις, που κατά πάσα πιθανότητα θα σας ξαφνιάσουν.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα