Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-20/12)

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και μάλιστα χαρακτηρίζεται σαν μια από τις σπουδαιότερες μέσα στο 2020 καθώς τα αστρολογικά γεγονότα που θα συμβούν θα αλλάξουν όλη την ζωή μας, την καθημερινότητα μας, τα βαθύτερα θέλω μας. Πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη αυτό σημαίνει πως ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού (ΔίδυμοιΠαρθένοςΤοξότηςΙχθύες) του τρίτου δεκαημέρου που θα αναθεωρήσουν πολλά από αυτά που σκεφτόντουσαν μέχρι τώρα.

Advertisements

Οι εξελίξεις διαδέχονται η μια τη άλλη νέες θεωρίες και αναθεωρήσεις βγαίνουν στο προσκήνιο επαφές με άτομα/κλειδιά καθορίζουν το μέλλον μας σε όλους τους τομείς. Υπάρχει έντονο παρασκήνιο που πρέπει να διαχειριστούμε και αυτό θα το πετύχουμε με τις φιλοσοφικές αναζητήσεις και συζητήσεις που θα κάνουμε με άτομα που θα μας βοηθήσουν να βρούμε λύσεις σε πολύ σοβαρά ζητήματα που ακόμα μας απασχολούν. Θα πρέπει να προσέξουμε κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντος μας που προσπαθούν να επηρεάσουν την κρίση μας και να μας κατευθύνουν σε άλλα μονοπάτια.

Δεν πρέπει να ανοιγόμαστε πιο πολύ από όσο πρέπει σε πρόσωπα που δεν γνωρίζουμε και τόσο καλά και να μην βγάζουμε στην φόρα τα μυστικά μας. Σε αισθηματικό επίπεδο θα καταφέρουμε να βρούμε διεξόδους και θα εκφράσουμε αυτά που κρατάμε μέσα μας θα απαλλαχτούμε από φόβους και αδυναμίες και θα βάλουμε γερές βάσεις που αφορούν την σχέση μας θα έρθουμε κοντά στο ταίρι μας θα δούμε το αύριο με αισιοδοξία και μπόλικη αγάπη.

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη και λειτουργεί θετικά προς εμάς μας βοηθά να ασχοληθούμε πιο πολύ με τον εαυτό μας να διώξουμε το άγχος και τις ανασφάλειες που μας κρατάνε σε στασιμότητα να γίνουμε δημιουργικοί και έτοιμοι για όλα. Τα προσωπικά παραμένουν σε πρώτο πλάνο η ανάγκη για αλλαγές μεγαλώνει και μπορούμε να προσεγγίσουμε διαφορετικά αυτά που συμβαίνουν γύρω μας να βάλουμε σε μια τάξη τα θέματα που μας απασχολούν.

 

Ενδέχεται να κάνουμε νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν την καθημερινότητα μας και θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αποφάσεις που θα πάρουμε. Προσοχή όμως σε εγωιστικές συμπεριφορές που θα μας βγάλουν από τα όρια και θα μας οδηγήσουν σε συγκρούσεις και εντάσεις. Μέσα από φιλοσοφικές συζητήσεις με άτομα του περιβάλλοντος μας θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε τα βαθύτερα πάθη που μας κρατάνε σε αστάθεια.

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου ο Κρόνος αφήνει πίσω του τον Αιγόκερω και περνάει στον Υδροχόο και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τον Μάρτιο του 2023. Αυτό σημαίνει πως ο Κρόνος στον Υδροχόο θα βγάλει στην επιφάνεια κοινωνικά ζητήματα και δράσεις που θα μας οδηγήσουν σε δημιουργικό οίστρο θα βάλουμε τις σωστές βάσεις πάνω στις οποίες θα μπορέσουμε να προωθήσουμε όλα αυτά που δεν καταφέραμε το προηγούμενο διάστημα.

Θα ξεκαθαρίσουμε μέσα μας τι είναι αυτό που θέλουμε και ψάχνουμε από άτομα που είναι κοντά μας θα αλλάξουμε την καθημερινότητα και τον τρόπο σκέψης μας φυσικά προς το καλύτερο. Κάποια άτομα θα μπουν στην ζωή μας άλλα θα φύγουν ανατροπές φέρνουν και χαρά και λύπη. Πιο πολύ από αυτές τις αλλαγές θα επηρεαστούν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (ΤαύροςΛέωνΣκορπιόςΥδροχόος) και όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου ο Δίας με τη σειρά του περνάει στον Υδροχόο μια θέση θετική που φέρνει χαμόγελα αισιοδοξίας και χαράς και μας βάζει ξανά μέσα στο παιχνίδι της επιτυχίας. Αλλά και την ανάγκη για ηρεμία και γενική χαλάρωση. Συγκεκριμένα οι ανακαλύψεις της επιστημονικής κοινότητας θα είναι σημαντικές τον επόμενο χρόνο η κοινωνία αλλάζει σημαντικά και αυτό μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου 2021, που θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο θα υπάρξει μια ανάσα δυόμιση μηνών από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τα τέλη Ιουλίου και μετά θα επανέρθει σε πραγματικό χρόνο και ενέργεια.

Advertisements

 

Νέες γνωριμίες θα παρουσιαστούν και θα μας εντάξουν μέσα σε ομαδικές δραστηριότητες το εγώ θα γίνει εμείς και θα μπορέσουμε με ευκολία και άνεση να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό και τα αληθινά μας συναισθήματα απέναντι στους άλλους. Θα βρούμε τρόπο να προωθήσουμε στόχους και ιδέες αλλά και να προβάλουμε τις επιθυμίες μας που θα μας φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη και την πραγμάτωση των προσωπικών μας φιλοδοξιών. Από αυτή την ενεργειακή τάση θα ευνοηθούν αρκετά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (ΤαύροςΛέωνΣκορπιόςΥδροχόος) που θα δουν τους κόπους τους να αποδίδουν καρπούς.

Και φτάνουμε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου που ολοκληρώνεται και η εβδομάδα με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στον Τοξότη που δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα και την ατμόσφαιρα που θα φέρουν νέες ευκαιρίες και επαφές με πρόσωπα σημαντικά πνευματικές συζητήσεις μας γεμίζουν με γνώσεις και καθαρίζουν την σκέψης μας από αρνητικές επιρροές. Η ορθή σκέψη μας βοηθά να μην κάνουμε λάθη που θα μας στοιχίσουν και να δώσουμε σημασία σε πρακτικά ζητήματα να προσεγγίσουμε καλύτερα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας να δούμε με άλλη οπτική γωνία τη ζωή μας.

Προσοχή μεγάλη σε συμπεριφορές που θα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη και θα δημιουργούν επικοινωνιακά προβλήματα τα νεύρα και η ένταση θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Προβλήματα θα εμφανιστούν στο προσκήνιο και πρέπει να τα λύσουμε για να μπορέσουμε να πάμε ένα βήμα παρακάτω και να έρθουμε πιο κοντά στους στόχους μας, άτομα του περιβάλλοντος μας είναι κοντά μας πρόθυμα να μας βοηθήσουν στις προσπάθειες που κάνουμε και να μας βγάλουν από πολλά αδιέξοδα. Καλό είναι να το εκμεταλλευτούμε αυτό και να τα εμπιστευτούμε.

 

Κριός

Κριέ, η έκλειψη Ηλίου στις 14 είναι πολύ θετική και φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου, κυρίως σε ό, τι έχει να κάνει με στόχους, εκπαίδευση και, λίγο αργότερα μάλλον, ταξίδια. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη από τις 15 για περισσότερη εύνοια.

Αισθηματικά

Ο Δίας στον ενδέκατο οίκο σου από τις 19 θα φέρει νέες γνωριμίες και θα ευνοεί την κοινωνική και την αισθηματική σου ζωή για έναν ολόκληρο χρόνο!

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο είναι μια ένδειξη ότι τα επαγγελματικά σου απελευθερώνονται από τη βαριά σκιά του και πλέον οι εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα θα είναι εντυπωσιακές.

 

Ταύρος

Ταύρε, είναι μια περίοδος που μπορείς και βάζεις τα νέα πρότζεκτ σε μια σειρά. Από την αρχή κιόλας της εβδομάδας, αποφασίζεις τι θα κρατήσεις, πώς θα συνεχίσεις και τι νέο ίσως αναλάβεις.

Αισθηματικά

Αν αποφύγεις τις απότομες εξιδανικεύσεις ατόμων που δεν γνωρίζεις καλά και επιτρέψεις σε κάθε νέα σχέση να προχωρήσει με κανονικούς ρυθμούς, τότε θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να αντλήσει τα πιο θετικά στοιχεία από αυτήν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο είναι μια ένδειξη ότι πλέον θα αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στα επαγγελματικά. Όμως η τύχη είναι με το μέρος σου, επειδή και ο Δίας θα βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από τις 19.

 

Δίδυμοι 

Δίδυμε, μπαίνεις σε μια περισσότερο δημιουργική φάση, ίσως η περίοδος αυτή να έχει συμβάλλει στο να είναι πιο ξεκάθαρη η σκέψη σου και στο να θέσεις στόχους και να ξαναβρείς την όρεξη σου να κάνεις διάφορα πράγματα.

Αισθηματικά

Η έκλειψη στις 14 είναι ηλιακή και πολύ θετική και πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Μπορεί να δημιουργηθεί κάτι νέο αυτήν την περίοδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως σιγά-σιγά τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, ειδικά σε ό, τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου. Και στην προσωπική και κοινωνική σου ζωή όμως, θα έχεις κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, ίσως και τα οικονομικά να δείξουν φως αυτές τις μέρες, μπορεί να προετοιμάζεται μια νέα συμφωνία ή να έχεις όφελος από ρυθμίσεις, δάνεια, κληρονομικά και γενικά οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους.

Αισθηματικά

Πολλές φορές ο κόσμος σκέφτεται ότι τα προβλήματά του λύνονται με τη σκέψη και τη λογική. Όμως, μάλλον πιο συχνά, τα προβλήματα λύνονται με συναισθηματικές επαφές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η έκλειψη στις 14 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και είναι μια ένδειξη ότι έρχεται ένα νέο ξεκίνημα σε αυτόν τον τομέα. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη την επόμενη μέρα για να συμβάλλει ακόμη περισσότερο στις θετικές εξελίξεις.

 

Λέων

Λέων, βάζεις πολλά όρια στον εαυτό σου και θέτεις στόχους που αν δεν τους πετύχεις, δεν επιτρέπεις να ξεφύγεις και να απολαύσεις μικρές πολυτέλειες. Μήπως ήρθε η ώρα, τα όρια αυτά να χαλαρώσουν;

Αισθηματικά

Η έκλειψη Ηλίου στις 14 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου του eρωτα και είναι πολύ θετική. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη από την επόμενη μέρα και φαίνεται ότι μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα σ’ αυτόν τον τομέα. Επίσης, από τις 17 ο Κρόνος θα βρίσκεται πλέον στο απέναντί σου ζώδιο, που συμβολίζει τις σχέσεις, και είναι πιθανό να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες. Όμως δύο μέρες μετά θα έρθει και ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της θετικότητας στο ίδιο σημείο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Αν έχεις αμφιβολίες για το οτιδήποτε, κάνε ένα βήμα πίσω, πάρε βαθιές ανάσες, ξεκουράσου και μετά ξεκίνα να σκέφτεσαι ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σου.

 

Παρθένος

Παρθένε, παρόλο που δεν χάνεις το πάθος και την επιμονή σου, πολλές φορές αισθάνεσαι, λανθασμένα, ότι οι αποτυχίες, είναι περισσότερες από τις επιτυχίες. Στη θετική πλευρά των πραγμάτων όμως, είσαι πιο υποστηρικτός από ποτέ με τους γύρω σου, ενώ μπορείς και δέχεσαι τις απόψεις τους.

Αισθηματικά

Όλη αυτή η χρονιά έχει κυλήσει με περισσότερα κάτω παρά πάνω, αλλά αισθάνεσαι ότι κάνεις επιτέλους βήματα μπροστά και αρχίζει να πετυχαίνεις μικρούς, αλλά και πιο μεγάλους στόχους. Φαίνεται μάλιστα, πως και ό, τι έχει να κάνει με τα αισθηματικά σου, κυλάει καλά και σταθερά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Κρόνος έπειτα από χρόνια θα μετακινηθεί πλέον στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία και είναι πιθανό να αρχίσεις να αναλαμβάνεις πολλές ευθύνες σε αυτόν τον τομέα. Όμως, στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και ο Δίας δύο μέρες μετά και θα παραμείνει εκεί έναν χρόνο. Ο Δίας είναι πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης.

 

Advertisements

Ζυγός

Ζυγέ, θα ήταν συνετό να κάνεις ένα βήμα πίσω για να μπορέσεις να έχεις μια πιο καθαρή και ολοκληρωμένη εικόνα των πραγμάτων. Άκου το ένστικτό σου και βασίσου σε αυτό, όταν χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις.

Αισθηματικά

Ο Κρόνος από τις 17 θα βρίσκεται πλέον για τα επόμενα τρία χρόνια περίπου στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον eρωτα και τη δημιουργικότητα και φαίνεται ότι αυτός ο τομέας θα σε απασχολήσει αρκετά. Το σημαντικό είναι όμως ότι δύο μέρες μετά θα βρεθεί στο ίδιο σημείο και ο Δίας, πλανήτης της τύχης και της θετικότητας και θα μείνει εκεί έναν χρόνο! Νέοι eρωτες, νέα δημιουργικά σχέδια, αλλά και νέες ευθύνες!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα λεφτά, έρχονται πια στην επιφάνεια, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σε τρομάζει. Είσαι σε μια φάση που έχεις εσύ τα ηνία της ζωής και των αποφάσεών σου και θα πρέπει να εμπιστευτείς τον δυναμισμό σου.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, ο Κρόνος στις 17 μετακινείται στον τέταρτο οίκο σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια και προφανώς θα αναλάβεις αρκετές ευθύνες σε αυτούς τους τομείς. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και ο Δίας, πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, από τις 19, όμως και θα παραμείνει εκεί έναν χρόνο!

Αισθηματικά

Advertisements

Έχεις την αίσθηση ότι κάτι έχεις χάσει. Όχι κυριολεκτικά, καθώς δεν μιλάμε για υλικά, αλλά μεταφορικά, αφού έχει περισσότερο να κάνει με συναισθήματα. Πρέπει να ψάξεις καλά μέσα σου για να δεις τι είναι αυτό που σου προκαλεί το κενό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, χωρίς να είσαι απαραίτητα έτοιμος. Αν θεωρείς ότι δεν μπορείς να πάρεις τις συγκεκριμένες αποφάσεις μόνος σου, τότε μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από άτομα που εμπιστεύεσαι.

 

Τοξότης

Τοξότη, η καταπληκτική έκλειψη Ηλίου στις 14, που σημαίνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, πραγματοποιείται στο ζώδιό σου! Και δεν είναι μόνο αυτό το εξαιρετικό νέο, αλλά και το ότι η Αφροδίτη από την επόμενη μέρα θα βρίσκεται μαζί σου και θα ευνοεί επίσης όλους τους τομείς!

Αισθηματικά

Η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου είναι εξαιρετική για την αισθηματική σου ζωή. Ετοιμάσου για μια νέα εποχή που ξεκινάει από τώρα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα νέα είναι εξαιρετικά! Ο Κρόνος που σε δυσκόλευε τα τελευταία χρόνια στον τομέα των οικονομικών, αποχωρεί από τον δεύτερο οίκο σου και τα απελευθερώνει! Πλέον θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που αφορά την επικοινωνία και στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και ο κυβερνήτης σου Δίας, δύο μέρες μετά.

Advertisements

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ο Κρόνος επιτέλους, έπειτα από τρία χρόνια, αποχωρεί από το ζώδιό σου και απελευθερώνεσαι πλήρως από το βάρος του. Η ζωή είναι τελικά ωραία και μπορεί να είσαι κυβερνήτης σου, αλλά οκέι, καλύτερα από μακριά και αγαπημένοι!

Αισθηματικά

Θες βοήθεια από τους γύρω σου, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι πρέπει να είναι και εκείνοι σε θέση να στην δώσουν. Μην γίνεσαι ανυπόμονος και περίμενε, γιατί όσοι σε νοιάζονται θα είναι όντως εκεί για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Κρόνος πλέον θα βρίσκεται στον οίκο των οικονομικών σου και θα μάθεις να τα διαχειρίζεσαι με τον καλύτερο τρόπο. Το εξαιρετικό νέο είναι ότι στο ίδιο σημείο δύο μέρες μετά θα βρεθεί και ο Δίας, πλανήτης της τύχης και της επέκτασης!

 

Υδροχόος

Υδροχόε, ο Κρόνος από τις 17 θα βρίσκεται πλέον μαζί σου και φαίνεται ότι θα αναλάβεις κάποιες ευθύνες στη ζωή σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί σε κάποιους τομείς να κάνεις ριζικές αλλαγές. Το υπέροχο νέο όμως είναι ότι δύο μέρες μετά θα βρεθεί μαζί σου και ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της θετικότητας, και θα παραμείνει στο ζώδιό σου έναν χρόνο!

Advertisements

Αισθηματικά

Αντιμετωπίζεις τα πράγματα με έναν πρωτόγνωρο για σένα αρνητισμό. Προσπάθησε λίγο να αποστασιοποιηθείς για να μπορέσεις να δεις τι σε έχει κάνει να έχεις αυτή τη στάση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα επαγγελματικά σου. Θα σου γίνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για νέα πρότζεκτ, τα οποία θα σου δώσουν νέα ώθηση και νέα κίνητρα.

 

Ιχθύς 

Ιχθύ, προβλήματα που είχαν να κάνουν με το σπίτι και τα προσωπικά σου, φαίνεται πως αρχίζουν να φτιάχνουν. Αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και βρίσκεις πιο εύκολα απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούσαν καιρό.

Αισθηματικά

Κάποια θέματα του παρελθόντος, φαίνεται πως σε κρατούν όμηρό τους. Θα μπορέσεις όμως, να πάρεις βαθιές ανάσες, ειδικά σε ό, τι έχει να κάνει με τα προσωπικά σου, που φαίνεται πως παίρνουν νέα και πιο θετική τροπή.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η εκπληκτική έκλειψη Ηλίου στις 14 πραγματοποιείται στο δέκατο οίκο σου και είναι μια ένδειξη νέων ξεκινημάτων στον επαγγελματικό τομέα. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 15! Ό, τι καλύτερο για να ξεκινήσει η νέα χρονιά.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα