Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-11-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα θελήσετε να υπερισχύσετε και να επιβληθείτε. Ίσως να εμφανιστεί επιμονή στις κινήσεις σας, ενδεχομένως να είναι κάπως επιδεικτικός ο τρόπος συμπεριφοράς σας. Γοητευτικό και ελκυστικό θα είναι το στυλ σας, θα θελήσετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή του αντιθέτου φύλου και θα τα καταφέρετε. Εσείς που είστε σε σχέση, η στάση σας θα ενθαρρύνει το ταίρι σας να περάσει σε προσωπικές αποκαλύψεις.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε το διασκεδαστικό και το ανέμελο, αυτό που θα μπορέσει να σας ανανεώσει και να σας βγάλει από την παθητική αδράνεια. Έντονη θα είναι η eρωτική σας γοητεία, δυνατή η αυτοπεποίθηση σας, θα θελήσετε να ξεφύγετε από συνθήκες ρουτίνας. Σε απρόοπτη χρονική στιγμή θα σας εντυπωσιάσει πρόσωπο, που δύσκολα θα βγάλετε από τη σκέψη σας. Έρχονται συναισθηματικές εντάσεις, δεν αποκλείεται να βιώσετε στιγμές έντονου πάθους.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα είστε ψυχικά δυνατοί και ισχυροί, έντονη θα είναι η διάθεση σας να κυνηγήσετε, καταρρίπτοντας εμπόδια. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που θα εκπέμπετε, θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως ελκυστική. Σήμερα το eρωτικό σας ταπεραμέντο θα είναι αρκετά ανεβασμένο, προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα έχετε άμεση επιτυχία. Η διάθεσή σας για διαφόρων ειδών αναζητήσεις θα σας δώσει άνοιγμα για ξαφνικές και ενδιαφέρουσες eρωτικές περιπέτειες.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, από σήμερα αποκτάτε αυτοπεποίθηση και ψυχική δύναμη, ελκυστικότητα θα αναδύει η αύρα σας. Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, ένα πρόβλημα με το eρωτικό σας ταίρι μπαίνει σε πορεία λύσης, ηρεμεί η ψυχολογία σας περνάτε σε στάδιο εντόνου eρωτισμού. Για τους ελευθέρους και μόνους, έρχεται πρόσωπο -μέσω διαδικτύου- που θα στρώσει έδαφος για σταθερή σχέση. Εσείς οι ίδιοι θα περάσετε σε προτάσεις που θα καταφέρουν να σας βγάλουν από τη στασιμότητα.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα ξυπνήσει μέσα σας αισθήματα πάθους και υπεροχής. Ένα απρόοπτο γεγονός θα σας ανοίξει την όρεξη να διεκδικήσετε συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο, θα είστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με παλιά σας αγάπη. Σήμερα θα προχωρήσετε σε συναισθηματικές συζητήσεις, θα ανακαλύψετε αλήθειες που ήταν κρυμμένες εδώ και αρκετό καιρό. Σήμερα θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο σκέψη σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή όψη θα ανανεώσει τις eρωτικές σας διαθέσεις. Στόχο θα έχετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά, να σταθμεύσετε eρωτικά, γι’ αυτό εκφράστε αυτό που επιθυμείτε, φανερώστε με ειλικρίνεια τα αισθήματα και τις ανάγκες σας. Μια συνομιλία θα σας ανοίξει πορεία σταθερής eρωτικής σχέσης, αρκεί να είστε σε θέση να αρπάξετε την ευκαιρία και να μην υποκύψετε σε ανασφάλειες.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, μια έντονη συζήτηση θα σας δώσει το έναυσμα να περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις, ανοίγοντας προοπτική σταθερής eρωτικής σχέσης. Αν επιδιώκετε επανασύνδεση, ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει αντικριστά με πρόσωπο από το παρελθόν, θα προκύψουν αμοιβαία αισθήματα ενθουσιασμού και έλξης. Όσοι από εσάς είστε ήδη σε σχέση, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις υπεκφυγές ή υπερβολές, για να μην υπάρξει κίνδυνος ρήξης.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, έντονη θα είναι η διάθεσή σας για φλερτ, στόχος σας θα είναι να εντυπωσιάσετε το αντίθετο φύλο, η συμπεριφορά σας θα είναι διάχυτη και αρκετά εκδηλωτική. Θα υπάρξει προοπτική νέας eρωτικής γνωριμίας μέσω διαδικτύου, από τα πρώτα βλέμματα θα παρατηρηθεί αμοιβαία έλξη. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοίξετε συζητήσεις με στόχο να διαλευκανθούν σκοτεινές υποθέσεις, έρχονται ξεκαθαρίσματα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα αναζητήσετε ποικιλία, θα εμφανίσετε την ανάγκη να ριχτείτε στην περιπέτεια και σε οτιδήποτε δεν μπορεί να σας δεσμεύσει. Σήμερα ενδεχομένως να υιοθετήσετε ένα καινούργιο, διαφορετικό στυλ εξωτερικής εμφάνισης ή συμπεριφοράς, σας φανερώνω πως θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε, θα κερδίσετε τα βλέμματα που επιθυμείτε.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει την ζωτικότητα και την αυτοπεποίθησή σας, παράλληλα θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε ανέμελες eρωτικές στιγμές. Αν θέλετε κατάληξη σταθερής eρωτικής σχέσης, τότε φανερώστε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας. Για εσάς που είστε προς αναζήτηση νέας γνωριμίας, θα σημειωθεί θερμό eρωτικό άνοιγμα μέσω διαδικτύου που θα ζεστάνει για τα καλά την καρδιά σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, αυτή την φορά θα κυνηγήσετε την ηρεμία, την σταθερότητα και την συναισθηματική ασφάλεια, σήμερα θα προσκολληθείτε στο eρωτικό σας ταίρι. Εσείς που είστε σε eρωτική αναζήτηση η eρωτική σας γοητεία θα βρει τρόπο να δημιουργήσει κλίμα αναστάτωσης. Ένα ελκυστικό πρόσωπο -μέσω social media- θα σας προκαλέσει απρόσμενα eρωτικά χτυποκάρδια που θα σας βγουν σε καλό. Θα τονώσει τις αισθήσεις σας, θα είναι καθαρά στο χέρι σας προς ποια κατεύθυνση θα οδηγήσετε τη γνωριμία σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα σας κάνει δυναμικούς, eρωτικούς και εντυπωσιακούς. Σήμερα θα δραστηριοποιηθείτε, φεύγουν οι τάσεις εσωστρέφειας, βγαίνετε από την παθητικότητα. Σήμερα κάποιο πρόσωπο θα περάσει σε αποκαλύψεις, θα νιώσετε έκπληξη από αυτά που θα μάθετε, καλό θα είναι να διατηρήσετε τον έλεγχο των αντιδράσεών σας, αποφύγετε τις υπερβολές ή τις εσκεμμένες αντιρρήσεις. Εσείς που είστε σε σχέση, ίσως να αρπαχτείτε με το ταίρι σας, ωστόσο ο έντονος eρωτισμός θα είναι αυτός που τελικά θα σας ενώσει.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα