Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-11-2020)

Κριός

Σήμερα, ένα τυχερό άνοιγμα θα ενδυναμώσει τη θέληση σας, θα αποτελέσει το έναυσμα για να δραστηριοποιηθείτε και να περάσετε σε πράξεις διεκδίκησης. Σήμερα θα έχετε τη αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση να κινήσετε άμεσα τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε και να συνεργαστείτε με ομαλότητα. Στηριχτείτε και πιστέψτε στις ικανότητες σας, προσπαθήστε να δώσετε ώθηση στα γεγονότα, θα δείτε πως οι εξελίξεις θα σας ανοίξουν δίοδο για βελτίωση και οικονομική άνοδο.

Έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα για οικονομικές διεκδικήσεις, αξιοποιείστε την ευκαιρία που θα δοθεί για αύξηση των εισοδημάτων σας, οι συζητήσεις σας θα έχουν ενθαρρυντική κατάληξη. Προσοχή σε εξουσιαστικές τάσεις, κρατήστε τις αντιδράσεις σας σε ισορροπία. Εσείς οι μπερδεμένοι προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα, εξηγήστε και αποφύγετε τα αυθαίρετα συμπεράσματα.

Ταύρος

Σήμερα δε θα έχετε σκοπό να υποχωρήσετε εύκολα, θα επιμείνετε και θα διεκδικήσετε. Σας δίνω τη συμβουλή σε θέματα οικονομικής φύσης και επαγγελματικών ρίσκων να κρατήστε συγκρατημένη την παρορμητικότητα σας, πριν κινηθείτε και κάνετε άλματα που απαιτούν ρίσκο σκεφτείτε πολύ καλά, υπολογίστε και μη παραβλέψετε τα ποσοστά αποτυχίας. Στοχεύσετε στη σταθεροποίηση, οι ενέργειες σας καλό θα είναι να έχουν πρακτικότητα και μεθοδικό χειρισμό, να αποφύγετε τις βιασύνες και τις επιπολαιότητες.

Ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη θα αναζητήσετε στις οικογενειακές και προσωπικές σας επαφές, αν κινηθείτε διαλλακτικά και συγκαταβατικά θα καταφέρετε να λύσετε πρόβλημα και επίμαχα ζητήματα, δεν θα υπάρξουν καταστάσεις αγχωτικές ή απογοητευτικές.

Advertisements

Δίδυμοι 

Σήμερα, αναζητήστε τη δίοδο που θα σας οδηγήσει στην βελτίωση ή στην υλοποίηση, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να εκφράσετε τις ιδέες σας αλλά και να τις εφαρμόσετε. Στα προσωπικά σας ζητήματα οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις ενέργειες σας. Για όσους από εσάς τσακωθήκατε ή διαφωνήσατε μέσα σε κλίμα έντασης έρχεται λύση παρεξήγησης, ξεκάθαρα λόγια θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε και να συνυπάρξετε πλέον με συνεννόηση.

Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να αντιληφτείτε ποια κίνηση είναι συμφέρουσα και ποια ελλοχεύει κινδύνους. Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα η στάση σας θα είναι θετική και δεχτική, θα είναι σωστή η επιλογή σας να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

Καρκίνος

Σήμερα, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να κινηθείτε προς νέο ξεκίνημα στην επαγγελματική σας ζωή, εποικοδομητική πρόταση που θα ακούσετε θα σας ανοίξει νέα δίοδο, θα σας οδηγήσει σε αλλαγή στόχων και βλέψεων. Συζήτηση που θα ανοίξετε με πρόσωπο που σας υποστηρίζει και σας εκτιμά θα σας βάλει στην διαδικασία ενδοσκοπήσεων και αναθεωρήσεων. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές, θα σας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερωθείτε από αναστολές ενδοιασμούς και προκαταλήψεις, ουσιαστικά θα είστε σε θέση να ανανεώσετε τα σχέδια και τα μελλοντικά σας πλάνα.

Στον κοινωνικό σας τομέα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να σας συστήσουν με πρόσωπο που θα έχει τη δυνατότητα να σας προωθήσει ή να συμβάλει στην υλοποίηση μιας συγκεκριμένης επαγγελματικής σας ιδέας.

Advertisements

Λέων

Σήμερα, δυναμική, κοινωνική και αυθόρμητη θα είναι η συμπεριφορά σας, δε θα θελήσετε να κοντραριστείτε ή να ‘ρθείτε σε ρήξη, διπλωματική θα είναι η στάση σας. Τα δύσκολα ζητήματα προσπαθήστε να τα χειριστείτε με χαλαρότητα, δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε ή να αγχωθείτε. Καινούργια πρόσωπα θα διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σας -μέσω διαδικτύου-, με ένα συγκεκριμένο άτομο θα νιώσετε πως ταιριάζουν οι απόψεις και οι ιδεολογικές σας τοποθετήσεις.

Σήμερα θα προσέξετε πάρα πολύ την κοινωνική σας εικόνα, επιθυμία σας θα είναι να κερδίσετε τις συμπάθειες, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε και να επηρεάσετε. Συμμέτοχη θα λάβετε σε διαφόρων ειδών δραστηριότητες, η μέρα σας θα είναι γεμάτη, η εξωστρέφεια σας και η ανάγκη σας για επικοινωνία δε θα σας αφήσουν να απομονωθείτε.

Παρθένος

Σήμερα θα λείψουν οι εντάσεις, στο εργασιακό σας περιβάλλον θα επικρατεί κλίμα συνεργασίας και δημιουργικής συνεννόησης, οι διπλωματικές σας ενέργειες θα αποτρέψουν διαθέσεις αθέμιτου ανταγωνισμού. Ευνοϊκά γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, ίσως να πάρετε την απόφαση να βάλετε σε πρόγραμμα εξόφλησης τυχόν δάνεια ή όφειλες. Σήμερα θα βρείτε ηρεμία και ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Η θετική σας διάθεση θα δώσει ώθηση σε θέματα συμφιλιώσεων, θα καταφέρετε να επιτύχετε αποκατάσταση σχέσεων. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για συναισθηματικές επενδύσεις, περάστε σε άμεσες πράξεις, εκδηλώστε αυτό που νιώθετε χωρίς ανασφάλειες.

Ζυγός

Σήμερα, η απαισιοδοξία δε θα έχει θέση στη σκέψη σας, ενθουσιασμός θα υπάρξει στη συμπεριφορά σας, θα θελήσετε να ανανεωθείτε. Συνεργάσιμη θα είναι η διάθεση σας, σε ομαδικές εργασίες η συμπεριφορά σας θα είναι δοτική, οι επαγγελματικές σας επαφές θα πορευτούν ισορροπημένα. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις παρορμητικές σας τάσεις, εξισορροπήστε και σκεφτείτε με ορθολογισμό, μην αφήσετε να σας κατευθύνει μονό το συναίσθημα. Εσείς που τις προηγούμενες μέρες λάβατε κάποιες προτάσεις και τώρα καλείστε να απαντήσετε, σκεφτείτε ρεαλιστικά, δε θα πρέπει να σας συνεπάρει η έντονη αισιοδοξία.

Advertisements

Τα συμβάντα της μέρας θα είναι θετικά, φεύγουν τάσεις κυκλοθυμίας, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε ψυχολογικά ωστόσο σε περιπτώσεις που χρειάζεται άμεση και ουσιαστική δράση δε θα πρέπει να κινηθείτε ανυπόμονα ή αγχωτικά.

Σκορπιός

Σήμερα, αποκτάτε καινούργια σχέδια και περνάτε δυναμικά στην υλοποίηση τους. Η ανάγκη σας για αποφόρτιση και ελευθερία κινήσεων θα σας οδηγήσει σε ουσιαστικές συζητήσεις, σε ξεκαθαρίσματα και σε δηλώσεις. Βασική σας ανάγκη και προτεραιότητα θα είναι η ανανέωση σας και ο απεγκλωβισμός σας από συνθήκες που σας καθιστούν στάσιμους ή που σας ρίχνουν ψυχολογικά. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια ολοκαίνουργια αρχή τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό.

Δώστε προσοχή στις τυχαίες συμπτώσεις, θα υπάρξει άνοιγμα για ξεκαθάρισμα σχετικά με αρνητικές ή μπερδεμένες υποθέσεις που κρατάνε από το παρελθόν. Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, η κοινωνική σας διάθεση θα σας ωθήσει σε προτάσεις που δε θα απορριφτούν.

Τοξότης

Δε θα αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν, σήμερα θα είστε σε θέση να αρπάξετε τις ευκαιρίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Αναλαμβάνετε ουσιαστική και δυναμική δράση, θα έχετε διάθεση σας για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και διεκδικήσεις. Σας προτρέπω να κυνηγήσετε την επαγγελματική καταξίωση, τα συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα να δείξετε τη δύναμη και την αξία σας, θα αποδείξετε τις ικανότητες σας.

Σε οικονομικά ζητήματα περιορίστε τα έξοδα, προσπαθήστε να εστιάστε στις επενδυτικές κινήσεις. Εσείς που βρίσκεστε σε στάδιο συμφωνιών η εξέλιξη θα είναι θετική δεν θα υπάρξουν δυσκολίες ή παγίδες. Σε κοινωνικό επίπεδο στοχεύστε στις καινούργιες γνωριμίες και επαφές μέσω διαδικτύου, θα υπάρξει η δυνατότητα να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας και εσείς το δικό τους.

Αιγόκερως

Σήμερα, είναι πολύ πιθανόν σε επαγγελματικό επίπεδο να σας απασχολήσουν ενδεχόμενα αλλαγών, δεν αποκλείεται να αναγκαστείτε να διεκδικήσετε. Διαύγεια, οξυδέρκεια και σωστή αντίληψη θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στους στόχους σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και περάστε σε διεκδικήσεις, στις συζητήσεις σας θα υπάρξει διάθεση συνεννόησης, θα καταφέρετε να συμφωνήσετε και να βρείτε πρόσφορο έδαφος για συνεργασίες.

Μεθοδικότητα και σχεδιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στρώνει ο δρόμος για να μπορέσετε να εφαρμόσετε τα σχέδια σας και να υλοποιήσετε αυτά που έχετε κατά νου. Θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια, περνάτε σε περίοδο ουσιαστικών και εποικοδομητικών αλλαγών, ανασυγκροτηθείτε και κινηθείτε με αμεσότητα

Υδροχόος

Ήρεμη και ομαλή θα είναι η συμπεριφορά σας, ο τρόπος σκέψης σας θα διεισδυτικός και αναλυτικός. Εφικτή θα είναι η επίλυση προβλημάτων, κάντε την προσπάθεια να κλείσετε τα αρνητικά ζητήματα, στους διαλόγους σας αφήστε το περιθώριο να ανοιχτούν δίοδοι συνεννόησης. Χαλαρή και συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σας, θα καταφέρετε να αποβάλλετε τάσεις αρνητισμού και αδιαλλαξίας. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε συζητήσεις με πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει εξουσιαστική κόντρα θα ελλοχεύει κίνδυνος να κλονιστεί η εσωτερική ισορροπία που θα νιώθετε.

Η μέρα ενδείκνυται για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Οι συναναστροφές σας θα είναι ευχάριστες, θα τονώσουν τη θετική σας σκέψη και διάθεση.

Ιχθύς

Σήμερα, δεκτική θα είναι η στάση σας, με θετικότητα θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Τα καινούργια ανοίγματα ή ενδεχόμενα θα σας τονώσουν ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τον έντονο συναισθηματισμό και τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Φροντίστε τα σχέδια σας, επαγγελματικά ή προσωπικά να στηρίζονται στη λογική και όχι μόνο στις επιφανειακές εντυπώσεις.

Προσοχή στα οικονομικά σας άλματα, κινηθείτε με σύνεση, τυχόν ριψοκίνδυνες ενέργειες θα πρέπει να τις μελετήσετε πολύ καλά. Διατηρήσετε σταθερό ειρμό στη σκέψη σας, οι απόψεις σας θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες τεκμηριωμένες και όχι αόριστες.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα