Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (30-6-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλες μου Κριοί, καλοδιάθετη θα είναι η στάση σας, πρόσχαρη θα είναι η συμπεριφορά σας, στο ταίρι σας θα εκδηλωθείτε, πολύ καλά θα κάνετε και θα ανοίξετε την καρδιά σας. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, στόχο θα βάλετε να ξεφύγετε από τα ανιαρά δεδομένα, δεχτικοί θα είστε σε ανοίγματα νέων περιπετειών, θα βρείτε τρόπο να πλησιάσετε το γοητευτικό πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας. Κταφθάνουν απρόοπτα τηλεφωνήματα, ξάφνιασμα θα σας προκαλέσει η πρόταση για ραντεβού που θα λάβετε. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα θερμάνουν την καρδιά σας, ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

Ταύρος

Φίλες μου Ταύροι, συγκαταβατικές ίσως και αρκετά ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας, επιθυμία σας θα είναι να τερματίσετε τσακωμούς και εντάσεις, εσείς οι αποστασιοποιημένοι παίρνετε απόφαση να εκδηλωθείτε και να ξεκαθαρίσετε. Η συνάντηση σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα πάει πολύ καλά, αποκαλυπτικά λόγια θα σας βοηθήσουν να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Σήμερα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ‘ρθείτε σε επαφή με πρόσωπο, που στο παρελθόν δεν είχατε προλάβει να ολοκληρώσετε τη σχέση σας.

Δίδυμοι

Φίλες μου Δίδυμοι, η διάθεση σας για αλλαγές θα σας βοηθήσει να βγείτε από τα όρια της ρουτίνας ή της συνήθειας, οι προτάσεις που θα κάνετε στο ταίρι σας στόχο θα έχουν να τονώσουν τη σχέση σας, να της δώσετε μια πιο ανανεωμένη ή διαφορετική όψη. Ένα συγκεκριμένο άτομο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα αλλάξει τις συνθήκες της καρδιάς σας, συζήτηση που θα έχετε μεταξύ θα δημιουργήσει νέες βάσεις. Καταφθάνουν απρόσμενες καταστάσεις, έρχονται συναντήσεις με έντονες συναισθηματικές αναταράξεις.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, η στάση σας θα είναι ανέμελη, εκδηλωτική, και αρκετά ρομαντική. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, εσείς οι ελεύθεροι στοχεύστε στη νέα γνωριμία, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για προσεγγίσεις. Ευχάριστες φιλικές συναναστροφές και νέες γνωριμίες θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας. Με ένα ελκυστικό πρόσωπο θα συνομιλήσετε, οι συγκύριες θα είναι ευνοϊκές θα σας δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε ξεκίνημα νέας σχέσης. Για εσάς που είστε σε στάδιο χωρισμού ή τσακωμού ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο συμφιλίωσης και επανένωσης, αποκαλυπτικά λόγια θα ακούσετε. Σας δίνω τη συμβουλή να μιλήσετε με ειλικρίνεια, δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα σας πει το πρώην ταίρι σας.

Λέων 

Advertisements

Αγαπητές μου Λέοντες θα ανοίξετε συναισθηματικές συζητήσεις, σε συνομιλία που θα έχετε με πρόσωπο που προσφάτως τσακωθήκατε θα δοθούν εξηγήσεις, τώρα θα λύσετε ζητήματα που δημιουργούσαν εντάσεις ή ζήλιες. Τα συναισθήματα σας καθώς και η σχέση σας μπαίνουν σε τάξη και ηρεμία, η ισορροπημένη σας σκέψη θα σας αποτρέψει από υπερβολές και ακρότητες. Καταφθάνει συνάντηση που θα σας δώσει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε καινούργια αρχή. Αν σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τις βλέψεις σας και να προχωρήσετε σε άμεση επανένωση. Για εσάς τους ελεύθερους θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, θετική στάση θα κρατήσετε στο φλερτ που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο εμφανίσιμο πρόσωπο.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, βγαίνετε από την αδράνεια, πολύ καλά θα κάνετε και θα τηλεφωνήσετε στο πρόσωπο που σκέπτεστε. Δεν θα λείψουν οι νέες προκλήσεις, εσείς οι μοναχικοί ή απογοητευμένοι θα έχετε άνοιγμα για καινούργιες περιπέτειες. Η θερμή και η απελευθερωμένη σας στάση θα σας κάνει ιδιαιτέρως ελκυστικούς και προσιτούς, μια τυχαία συνάντηση θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις. Η γοητεία σας και η προσεγμένη σας εμφάνιση θα σας βοηθήσει να τραβήξετε κοντά σας πρόσωπο που θα βρει το παρουσιαστικό σας ιδιαιτέρως ελκυστικό. Αναστάτωση θα προκαλέσει στην καρδιά σας, οι μεταξύ σας επαφές θα δώσουν άνοιγμα για καινούργια πορεία που πολύ γρήγορα θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, αυτό που θα θελήσετε θα είναι ξεκάθαρα αισθήματα, αληθινή αγάπη, και συναισθηματική ασφάλεια. Τα γεγονότα θα σας φέρουν ευνοϊκές συνθήκες που θα σας βοηθήσουν να στρώσετε έδαφος για να αποκτήστε τελικά την κατάληξη που επιθυμείτε. Θερμό αποτέλεσμα θα έχει η συνομιλία σας με πρόσωπο που επιδιώκετε καιρό αποκατάσταση σχέσης. Θα προκύψει επανασύνδεση για τους χωρισμένους, βγαίνετε από την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Τα λόγια, οι διαθέσεις και οι πράξεις σας θα στοχεύουν στην ισορροπία, από μόνοι σας θα δώσετε τέλος σε πεισματικές κόντρες, θα βρείτε την αρμονία που αναζητάτε. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει δίοδο επικοινωνίας μεταξύ σας, θα τολμήσει να περάσει σε εξομολογήσεις.

Σκορπιός

Φίλες μου Ζυγοί, αυτό που θα θελήσετε θα είναι ξεκάθαρα αισθήματα, αληθινή αγάπη, και συναισθηματική ασφάλεια. Τα γεγονότα θα σας φέρουν ευνοϊκές συνθήκες που θα σας βοηθήσουν να στρώσετε έδαφος για να αποκτήστε τελικά την κατάληξη που επιθυμείτε. Θερμό αποτέλεσμα θα έχει η συνομιλία σας με πρόσωπο που επιδιώκετε καιρό αποκατάσταση σχέσης. Θα προκύψει επανασύνδεση για τους χωρισμένους, βγαίνετε από την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Τα λόγια, οι διαθέσεις και οι πράξεις σας θα στοχεύουν στην ισορροπία, από μόνοι σας θα δώσετε τέλος σε πεισματικές κόντρες, θα βρείτε την αρμονία που αναζητάτε. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει δίοδο επικοινωνίας μεταξύ σας, θα τολμήσει να περάσει σε εξομολογήσεις.

Τοξότης 

Advertisements

Αγαπητές μου Σκορπιοί, μια εξομολόγηση που θα σας κάνει πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να θερμάνει την καρδιά σας, θα αποκτήσετε βλέψεις για σταθερό δεσμό, προμηνύεται ξεκίνημα δυνατής σχέσης με αμοιβαία έλξη. Για εσάς που σας είναι αδύνατο να ξεφύγετε από το παρελθόν, ένα συμβάν θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σας εσάς και πρόσωπο που είχατε παγώσει τον τελευταίο καιρό, έρχονται ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις που θα θερμάνουν παγωμένα αισθήματα.

Αιγόκερως

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από καταπιέσεις, προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στο ταίρι σας. Η μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, θα καταφέρετε να συζητήσετε με ηρεμία και ειλικρίνεια. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τολμήσει να φέρει την κουβέντα σας σε προσωπικό επίπεδο με στόχο να σας αποκαλύψει το ενδιαφέρον που τρέφει για εσάς. Ακολουθήστε την ροη των γεγονότων, εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματα σας, θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

Υδροχόος

Φίλες μου Υδροχόοι, εσείς που έχετε τσακωθεί θα είστε σε θέση να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να φανερώσετε στο ταίρι σας την τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας. Μια τυχαία αφορμή θα σας δώσει το έναυσμα να ανοιχτείτε συναισθηματικά σε άτομο που εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει στην καρδιά σας. Από μόνοι σας θα ανοίξετε κουβέντα με την επιθυμία να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις ή λανθασμένες εντυπώσεις. Εσείς που δεν έχετε στο στόχαστρο σας κάποιο συγκεκριμένο άτομο φανείτε ανοιχτοί στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, θα προκύψει τυχαία συνάντηση με πρόσωπο που θα σας ανοίξει δίοδο σχέσης.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, συναισθηματική θα είναι η στάση σας, ανανεωμένες οι διαθέσεις σας. Εσείς οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε την περιπέτεια, θετικοί θα είστε στα καινούργια ενδεχόμενα σοβαρά ή περιστασιακά. Επαφές στενού τύπου θα ξεκινήσετε με ένα συγκεκριμένο άτομο, ενδέχεται να μπει σε δοκιμασία η καρδιά σας. Πρόσωπο που έχετε καιρό κρυφά στο στόχαστρο σας θα σας πλησιάσει με στάση ιδιαιτέρως εκδηλωτική, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη σας. Θα αξιοποιήσετε τις προκλήσεις που θα υπάρξουν, θα μπείτε στον πειρασμό να ρισκάρετε, ωστόσο προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό. Εσείς και το ταίρι σας θα ανοίξετε συζητήσεις περί μελλοντικής εξέλιξης.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα