Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 30/06: Βλέπε, άκου, μάθε!

Ο μήνας μας αποχαιρετά με τη Σελήνη στους Διδύμους κι η μέρα μαςγίνεται πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρα, ενώ αποκτά έντονο επικοινωνιακό χαρακτήρα. Κουτσομπολιά, συζητήσεις, βόλτες, εκδρομές, ακόμα και μπάνιο στη θάλασσα, εφ’ όσον ο καιρός το επιτρέπει, όπως επίσης και συναντήσεις με συγγενείς ή γνωστούς είναι στο κυριακάτικο πρόγραμμά μας. Οι πληροφορίες και γνώμες θα ανταλλάσσονται με την ταχύτητα του φωτός. Μέχρι το βράδυ που θα μαζευτούμε σπίτι μας, θα δούμε πολλά κι άλλα τόσα θα ακούσουμε και θα πούμε. Βέβαια, μια προσοχή χρειάζεται καθώς αρκετά θα είναι φήμες και δε θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι θα διαφημίσετε τον εαυτό σας, θα γνωρίσετε κόσμο και θα καταφέρετε να πείσετε και τον πιο δύσπιστο άνθρωπο για τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα βρεθείτε σε δίλημμα, ίσως και να μην ξέρετε τι να κάνετε ή τι να πιστέψετε, αλλά δεν είναι απαραίτητο να χαλάσετε την Κυριακή σας στύβοντας το μυαλό σας. Σύντομα θα πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε.

Ταύροι και Σκορπιοί, μη δένετε κόμπο ό,τι σας λένε γιατί δεν αποκλείεται τα πράγματα να μην είναι όπως σας τα παρουσιάζουν. Ερευνήστε, διασταυρώστε και μετά κάνετε τις επιλογές σας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα