Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (16-8-2020)

Κριός

Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν σήμερα από το σύντροφο ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως σου κάνει πρόταση για ένα ταξίδι ή να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα μαζί. Σήμερα βλέπεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και έχεις όλη την καλή διάθεση να δώσεις λύσεις σε θέματα που ίσως είχαν προκύψει τις προηγούμενες ημέρες. Μην διστάσεις να πεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και να εκφράσεις τα συναισθήματα σου, αρέσει και στους άλλους να ακούνε πόσο τους αγαπάς.

Advertisements

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει  συναισθηματικά μπερδεμένο. Δεν ξέρεις τι θέλεις ,αν θέλεις πολύ ή ακόμα αν σε θέλουν. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις και να προχωρήσεις αλλά βάζεις αυτό το πείσμα σου πάνω από όλα. Οι σχέσεις χρειάζονται θυσίες ,υπομονή. Όταν θα λειτουργείς χωρίς εγωισμούς και δεύτερες σκέψεις θα μπορείς να είσαι και ευτυχισμένος. Αξίζεις να αγαπηθείς και θέλεις το καλύτερο για εσένα. Όμως ψάχνοντας και αναλύοντας τόσο πολύ το κάθε τι χάνεις την ουσία.

Δίδυμοι

Επανεξέταση και επαναπροσδιορισμός είναι δυο λέξεις που χαρακτηρίζουν τη σημερινή ημέρα στα εpωτικά σου. Θα κάνεις τα πάντα για να μάθεις αν είσαι στο σωστό δρόμο με το σωστό άτομο. Σκέφτεσαι τις επιλογές σου μέχρι τώρα και έχεις συνειδητοποιήσει που έχεις κάνει λάθος. Μην γίνεσαι επιθετικός χωρίς λόγο στο ταίρι σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Δεν μπορεί να γνωρίζει τις κρυφές σου σκέψεις. Το να αφήσεις πίσω κάποιον/α που θέλεις επειδή δεν είναι αρκετός /η δεν είναι εύκολο πράγμα ,αλλά είναι ο δρόμος προς την ευτυχία.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα σου δίνει αισιοδοξία και νιώθεις μια δύναμη μέσα σου. Τώρα μπορείς να κοιτάξεις πίσω και να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να αρχίσεις από την αρχή. Αγώνας και πείσμα. Ναι θέλεις να διεκδικήσεις, να μη χάσεις τη μάχη και ξέρεις ότι μπορείς. Το άλλο σου μισό είναι εκεί και περιμένει να πέσει στην παγίδα σου. Εγώ θα σε συμβούλευα να μην σε πιάσει απογοήτευση και κλειστείς στον εαυτό σου πάλι. Διεκδίκησε, εκφράσου και η νίκη είναι βέβαιη!!

Λέων

Αναζητώντας τον τελευταίο καιρό, όχι τα μεγάλα πάθη αλλά την ασφάλεια και τη σιγουριά που μπορεί να σου προσφέρει μια σχέση έχεις μπει σε ένα σωστό δρόμο ώστε να καταλήξεις στην ευτυχία. Τα συναισθηματικά μπερδέματα είναι κάτι που δεν σου ταιριάζει και δεν σε καλύπτει. Οπότε κάποιοι άνθρωποι διαγράφονται αυτόματα από τη ζωή σου. Δεν είσαι σκληρός, απλά ξέρεις πια τι είναι αυτό που σου ταιριάζει.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα φέρνει συζητήσεις και επαφές με ενδιαφέροντες ανθρώπους φλερτ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και η διάθεση σου είναι ανεβασμένη. Σου αρέσει εξάλλου τόσο πολύ να βρίσκεσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και να μοιράζεσαι απόψεις με όμορφες παρουσίες. Είναι πολύ πιθανόν μέσα από μια δραστηριότητα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Κυνηγάς την περιπέτεια και  σε ελκύει οτιδήποτε περίεργο ή δύσκολο στον έpωτα. Θα σε συμβούλευα να κάνεις ένα βήμα πίσω πριν πάρεις μια σκληρή απόφαση και να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις στον έpωτα.

Ζυγός

Είναι τόσο όμορφο να αγαπάς και να σε αγαπούν Ζυγέ μου, να βρίσκεις ανταπόκριση στα συναισθήματα σου. Αυτό το γνωρίζεις και είσαι διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα για να το επιβεβαιώσεις. Όταν όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα, δεν παίρνεις τη συναισθηματική ασφάλεια που ζητάς, αντιδράς άσχημα. Μπλέκεσαι σε καυγάδες που δεν έχουν ουσία και το αποτέλεσμα είναι να πληγώνεσαι εσύ. Γιαυτο θα σε συμβούλευα να κάνεις υπομονή αφήνεις τον άλλο να ολοκληρώνει την πρόταση του και να μπαίνεις στα παπούτσια του άλλου.

Σκορπιός

Σήμερα ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν στον εpωτικό τομέα .Ένα άτομο που έχεις καιρό να ακούσει ς ίσως εμφανιστεί και λίγο σε μπερδέψει .Είναι σημαντικό να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλει από εσένα αλλά κι εσύ να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που ψάχνεις. Όταν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις. Μια εpωτική κατάσταση που δεν ευδοκίμησε στο παρελθόν τριγυρνάει στο μυαλό σου και ψάχνεις αιτίες και δικαιολογίας. Άσε τα φαντάσματα του παρελθόντος και συγκεντρώσου σε ότι νέο φέρνει δρόμος σου.

Τοξότης

Έχεις πια φιλοσοφήσει τα πράγματα και ξέρεις ότι η πραγματική ευτυχία πηγάζει από μέσα μας. Τα συναισθηματικά μπερδέματα αν και πάντα σε τραβούσαν έχεις καταλάβει ότι δεν σου ταιριάζουν. Ξέρεις πια ποιος άνθρωπος κάνει για εσένα. Αν τον έχεις βρει νιώθεις πληρότητα και ευτυχία. Αν όχι  νιώθεις εκνευρισμό και θέλεις να τα βάλεις με όλους και με όλα. Υπομονή τα πράγματα σύντομα αλλάζουν.

Advertisements

Αιγόκερως

Η αστρολογική όψη της ημέρας γίνεται αφορμή για ευχάριστε εκπλήξεις στο εpωτικό κομμάτι. Συναντήσεις ,συζητήσεις που σου δίνουν χαρά γεμίζουν την ημέρα σου. Είσαι το επίκεντρο για αυτήν/αυτόν και δεν μπορείς να κρύψεις τον ενθουσιασμό σου. Έpωτας λέγεται και κάθε φορά είναι υπέροχος. Πρόσεχε μόνο μην έχεις εpωτευτεί τον ίδιο τον έpωτα και όχι τον άνθρωπο .Είναι σημαντικό να ξεχωρίσεις μέσα σου τι ζητάς από κάποιον και μετά να δεις αν αυτός που έχεις απέναντι σου πληροί αυτά τα στάνταρ.

Υδροχόος

Πολλές επαφές με άτομα που δείχνουν το θαυμασμό τους προς το πρόσωπο σου. Όποιος είναι πιο ειλικρινής  μαζί σου αυτός  θα σε κερδίσει. Θέλεις πια να σε αγαπάνε και να στο δείχνουν. Μην απαιτείς όμως να είναι ο άλλος εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο από πάνω σου. Δείξε κατανόηση στις επιθυμίες του άλλου και προσπάθησε να μειώσεις τα νεύρα σου. Ναι το ξέρουμε είσαι παθιασμένος άνθρωπος και εκφράζεσαι έντονα ,αλλά δεν βγαίνει πάντα σε καλό.

Ιχθύς

Η σημερινή αστρολογική όψη σε βάζει να πάρεις αποφάσεις χωρίς να σκεφτείς ιδιαίτερα και σε κάνει  να παρασύρεσαι από το πάθος σου .Αυτό δεν είναι και τόσο κακό, όταν όμως πρόκειται να κάνεις λάθος επιλογή ναι είναι. Επισημοποίηση σχέσης, νέα γνωριμία, συγκατοίκηση, σε όποια από αυτές τις φάσεις και αν βρίσκεσαι είσαι έτοιμος να κάνεις ένα βήμα παρακάτω. Μην δώσεις αιτίες και αφορμές για καυγάδες  και προσπάθησε ότι σε εκνευρίζει σήμερα να το χειριστείς με ψυχραιμία.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα