Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-23/08)

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές υποχρεώσεις που αφορούν κοινωνικά και προσωπικά ζητήματα και πρέπει να τις διαχειριστούμε και να μην τις αγνοήσουμε.

Advertisements

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 17 Αυγούστου ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό και μας γεμίζει με ενέργεια θα ασχοληθούμε εντατικά με τα θέματα μας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσουμε τα σχέδια μας και να βάλουμε σε εφαρμογή σκέψεις και επιθυμίες που θα βοηθήσουν τα επαγγελματικά να πάρουν τα πάνω τους. Από την άλλη θα πάρουμε και πρωτοβουλίες σε ζητήματα σημαντικά θα γίνουμε αποφασιστικοί και έτοιμοι για όλα. Οι όψεις που επικρατούν είναι θετικές πρέπει να βρούμε χρόνο και για τον εαυτό μας να βγούμε με φίλους να διασκεδάσουμε να χαλαρώσουμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας ξανά.

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και τα προσωπικά θα πάρουν τα πάνω τους, ένα νέο άνοιγμα θα έχουμε οικογενειακά ζητήματα θα βρεθούν στο προσκήνιο. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή αλλάζει για λίγο το σκηνικό και μας προκαλεί ένταση και εκνευρισμό που πρέπει να διατηρήσουμε σε χαμηλά επίπεδα για να μην ξεσπάσουμε άδικα πάνω σε άτομα που δεν μας φταίνε σε κάτι. Δεν πρέπει να προβούμε σε υπερβολές και συμπεριφορές που θα μας απομακρύνουν από τους στόχους μας, να είμαστε εγκρατείς και σοβαροί σε ότι κάνουμε και λέμε.

Η όψη 150 μοιρών των Φώτων με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ίσως να φαίνεται πως δεν είναι η κατάλληλη για να επεκταθούμε πιο πολύ από όσο πρέπει αλλά αν πιστέψουμε στον εαυτό μας και στις δυνατότητες μας θα ξεπεράσουμε εμπόδια και δυσκολίες αλλά και άγχος και θα λειτουργήσουμε αρμονικά μέσα σε ένα περιβάλλον που θα μας δώσει πολλές ευκαιρίες. Η ωριμότητα και η λογική θα μας κρατήσουν μέσα σε λογικά πλαίσια και πραγματικό χρόνο. Πιο πολύ από αυτό θα επηρεαστούν τα ζώδια του σταθερού Σταυρού (ΤαύροςΛέωνΣκορπιόςΥδροχόος) που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

Την Πέμπτη 20 και το Σάββατο 22 Αυγούστου παίρνουν ο Ερμής και ο Ήλιος στην Παρθένο αντίστοιχα και θα νιώσουμε την ανάγκη να ασχοληθούμε με θέματα της καθημερινότητας και υποχρεώσεις που ακόμα παραμένουν άλυτες, να βρούμε λύσεις σε ζητήματα που μας απασχόλησαν στο παρελθόν και να αποβάλουμε το άγχος και την αδυναμία που μας κυρίευαν και μας κράτησαν δέσμιους των επιθυμιών μας. Οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές θα εμφανιστούν έκτακτες δουλειές από εκεί που δεν το περιμένουμε και θα αφορούν τα επαγγελματικά μας.

Αυτό θα μας προκαλέσει άγχος για λίγο αλλά αν συγκεντρωθούμε σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε θα το ξεπεράσουμε και θα επικεντρωθούμε στα θέματα μας. Δεν πρέπει να γκρινιάζουμε ούτε να δυσανασχετούμε απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις που παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αποφάσεις που θα πάρουμε, η επικριτική διάθεση που ενδέχεται να έχουμε θα ενοχλήσει άτομα που βλέπουμε καθημερινά μέσα στη δουλειά μας, αλλά και το ταίρι μας. Προσοχή σε ότι λέμε και κάνουμε.

 

Κριός

Κριέ, θες να έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, αλλά αυτές δεν έρχονται μόνες τους. Πρέπει κι εσύ να βοηθήσεις προκειμένου η ζωή σου να μοιάζει διαφορετική.

Αισθηματικά

Advertisements

Η νέα Σελήνη στις 19 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έpωτα και τη δημιουργικότητα και μπορεί να φέρει ένα απίστευτο νέο ξεκίνημα αυτήν την περίοδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δώσε λίγη παραπάνω σημασία στα οικονομικά σου, ειδικά σε αυτά που μοιράζεσαι με τρίτους, όπως συμβόλαια. Κάθε οικονομικό θέμα στο οποίο εμπλέκεσαι με άλλους θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

 

Ταύρος

Ταύρε, η νέα Σελήνη στις 19 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε αυτόν τον τομέα, για παράδειγμα μπορεί να σχεδιάζεις μια αλλαγή, μετακόμιση ή συγκατοίκηση.

Αισθηματικά

Μια νέα σχέση ή συνεργασία, αλλά και ένα ταξίδι αυτή την περίοδο ή μια εμπειρία θα συμβάλλουν στο να αλλάξει λίγο ο τρόπος που σκέφτεσαι. Όλα αυτά τα ενδεχόμενα σε γεμίζουν ενέργεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Καμία μέρα δεν είναι ίδια με την προηγούμενη, γι΄ αυτό κι εσύ προσπάθησε να μη μεταφέρεις τα άγχη της μιας στην επόμενη. Ξεκίνα κάθε πρωί με ενέργεια και ό,τι σου παρουσιαστεί αντιμετώπισέ το με ωριμότητα.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, μην ενθουσιάζεσαι με κάθετι καινούριο γιατί έχεις την τάση να αφήνεις τα υπόλοιπα πράγματα που έχεις ξεκινήσει, στη μέση. Καλό είναι να ολοκληρώνεις κάτι, προτούν καταπιαστείς με κάτι άλλο.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 19 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με τις νέες γνωριμίες, τη δικτύωση και την επικοινωνία. Μέχρι το τέλος του μήνα μπορείς να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και να νιώθεις ότι ανήκεις σε μια ομάδα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορεί αυτές τις μέρες να νιώθεις την ανάγκη να έρθεις σε αντιπαράθεση με συνεργάτες, λόγω ασυνεννοησίας, αλλά μην πέσεις σε αυτή την παγίδα. Πάρε ανάσες και όλα θα φτιάξουν.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, αρχίζεις να έχεις κάποιες αμφιβολίες για το αν τα σχέδια που έχεις κάνεις για το μέλλον σου είναι αυτό που πραγματικά θες. Δεν είναι ποτέ αργά να αλλάξεις φιλοδοξίες και να ξεκινήσεις κάτι νέο.

Αισθηματικά

Το πρώτο βήμα είναι το πιο σημαντικό. Μην φοβάσαι τους στόχους σου και κυνήγα τους. Ακόμα, κι αν δεν τα καταφέρεις με την πρώτη, θα κερδίσεις πολλά από τη διαδικασία αυτή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 19 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και είναι μια ένδειξη ότι τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα μπορούν να έρθουν ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα και να γίνει ένα νέο ξεκίνημα.

 

Λέων

Λέων, η νέα Σελήνη στις 19 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι πολύ θετική, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να φέρει νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Έρχονται καλύτερες μέρες και ανανεώνεσαι και αυτό είναι κάτι που περίμενες όλο το καλοκαίρι.

Αισθηματικά

Μια νέα γνωριμία έχει έρθει για να δώσει άλλη πνοή στην καθημερινότητά σου. Έχεις κάτι να περιμένεις για μετά την δουλειά και έχεις ξανά ενέργεια, μετά από καιρό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αργά αλλά σταθερά αρχίζεις να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Μην επαναπαύεσαι όμως. Τώρα είναι που πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο.

 

Παρθένος

Παρθένε, η νέα Σελήνη στις 19 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, αλλά και τη δημιουργική μοναχικότητα και τα “κρυφά” πράγματα. Μέχρι το τέλος του μήνα ανανεώνεσαι και συνειδητοποιείς ότι έρχονται πολύ καλύτερες μέρες.

Αισθηματικά

Η επιθυμία σου να είναι τα πάντα τακτοποιημένα και σε κουτιά, κυριολεκτικά και μεταφορικά, σε κάνει να χάνεις τον αυθορμητισμό σου και να μην αφήνεις να υπάρχουν εκπλήξεις στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις αναλάβει νέες ευθύνες στη δουλειά και αυτό αντί να σε αγχώνει, σε ανεβάζει ψυχολογικά γιατί αρχίζουν να αντιλαμβάνονται και οι γύρω σου πόσο ικανός είσαι και τι μπορείς να καταφέρεις

Advertisements

 

Ζυγός

Ζυγέ, το σώμα σου, σου στέλνει μηνύματα ότι μάλλον είναι ώρα να ρίξεις λίγο ρυθμούς. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Διάλεξε τι είναι πιο σημαντικό για εσένα και αφιερώσου σε αυτό.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 19 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου και είναι μια ένδειξη ότι η κοινωνική σου ζωή θα έχει ενδιαφέρον και ότι μέχρι το τέλος του μήνα μπορείς να κάνεις πολλές γνωριμίες και να νιώσεις περισσότερο συνδεδεμένος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν γεμάτη, αλλά τα κατάφερες να ανταπεξέλθεις. Τώρα είναι η ώρα να ρίξεις λίγο ταχύτητες και να απολαύσεις όλα όσα έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, αναζητάς μια αλλαγή, αλλά δεν ξέρεις τι ακριβώς αλλαγή θα ήθελες να είναι αυτή. Ένα διήμερο εκτός πόλης μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Advertisements

Αισθηματικά

Η σχέση σου έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, τα οποία φαίνεται να μην σε πολυαπασχολούν. Καλό θα ήταν όμως, να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα στην ρίζα τους, πριν πάρουν μια τροπή, την οποία δεν μπορείς πια να ελέγξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 19 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου και είναι μια ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα μπορείς να έχεις εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί να μιλάμε για μια ευκαιρία που αξίζει να αξιοποιήσεις ή για ένα νέο ξεκίνημα.

 

Τοξότης

Τοξότη, η νέα Σελήνη στις 19 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που αφορά τους στόχους, τα ταξίδια και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος του μήνα να έχεις πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς και να αρχίσει μια περίοδος χαλάρωσης.

Αισθηματικά

Αυτές τις μέρες, αυτό που σε απασχολεί πιο πολύ είναι ο έpωτας. Αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να φλερτάρεις και να βγεις ραντεβού στα νέα μαγαζιά της πόλης.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις πολλές φιλοδοξίες και πια είσαι έτοιμος να δουλέψεις σκληρά για τις πετύχεις. Με πολύ θέληση και έναν καλό προγραμματισμό, θα δεις ότι σιγά-σιγά οι στόχοι σου θα πραγματοποιούνται.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, το καλοκαίρι είναι μια εποχή που πρέπει να ρίχνουμε λίγο ρυθμούς και να απολαμβάνουμε τον ήλιο και την θάλασσα. Όλοι ξέρουν πόσα έχεις προσφέρει στην εργασία σου, μπορείς για λίγο να κάνεις πιο αργές κινήσεις.

Αισθηματικά

Κάτι βαθιά μέσα σου σε απασχολεί και σε αγχώνει, αλλά δεν έχεις εντοπίσει ακριβώς τί είναι αυτό. Μια συζήτηση με καλούς φίλους, μπορεί να το βγάλει στην επιφάνεια και να μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 19 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τους άλλους. Μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να έρθει μια ευκαιρία ή να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στον οικονομικό τομέα.

 

Advertisements

Υδροχόος

Υδροχόε, κάθε τέλος σημαίνει και μια νέα αρχή. Μην αφήνεις τις δυσάρεστες καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Είναι στο χέρι σου να μετατρέψεις κάθε εμπειρία σε κάτι θετικό.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 19 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου και είναι μια ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε μια σχέση ή συνεργασία. Ο συναισθηματικός τομέας ευνοείται ιδιαίτερα πάντως με αυτή τη Σελήνη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Βρες ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και μοίρασέ τους ευθύνες. Το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο αν προκύπτει από ομαδική δουλειά.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, στην προσωπική σου ζωή φαίνεται πως τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά. Ίσως είναι ώρα λοιπόν, να επικεντρωθείς στα επαγγελματικά σου και να μην αφήσεις άλλες ευκαιρίες να σε προσπεράσουν. Αν αισθάνεσαι ότι οι σκέψεις μέσα στο μυαλό σου είναι πολλές και δεν μπορείς να τις διαχειριστείς, μπορείς να δοκιμάσεις να τις καταγράψεις.

Αισθηματικά

Advertisements

Μια νέα σχέση σε γεμίζει ενέργεια και όρεξη για ζωή. Απολαμβάνεις τα πρώτα στάδιά της και ανυπομονείς κάθε φορά να δεις τον νέο άνθρωπο που έχει μπει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 19 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία και τη φροντίδα του εαυτού σου και είναι πολύ θετική. Μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο πρότζεκτ ή να ασχοληθείς σοβαρά με διατροφή και άσκηση και να αλλάξεις κάποια πράγματα στην εμφάνισή σου.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα