Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (9-7-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, μέντονος θα είναι ο αυθορμητισμό σας, σήμερα συνειδητά θα αφήσετε την παρορμητικότητα να γίνει ο οδηγός των ενεργειών σας. Αισιοδοξία και όρεξη για έντονη ζωή θα είναι τα δύο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας. Σε περίπτωση που διεκδικήσετε επανασύνδεση θα την έχετε, αν τυχόν απομακρύνατε κάποιο πρόσωπο άθελα σας, τώρα θα σας δοθεί ευκαιρία να επανορθώσετε.

Advertisements

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε τις συνήθειες σας, στόχος σας θα είναι να ξεφύγετε από το καθιερωμένο. Η απόφαση σας να αλλάξετε στάση ζωής, θα έχει ως κατάληξη να βάλετε στην καθημερινότητα σας καινούργιο ταίρι. Αυτή τη φορά δε θα φρενάρετε τον ενθουσιασμό σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, προσπαθήστε να κρατήσετε υπό έλεγχο τα αισθήματα και τις αντιδράσεις σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, έντονος θα είναι ο αυθορμητισμός σας, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να φανείτε και κάπως υπερβολικοί. Θα χαρείτε και θα ενθουσιαστείτε, η μέρα σας θα έχει όμορφα γεγονότα. Θα υπάρξουν συναντήσεις, συνομιλίες και ένα προσωπικό ραντεβού που θα τονώσει την αισιοδοξία  σας. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας βγάλει συναισθηματικά από το καβούκι σας, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη ανοιχτείτε χωρίς αναστολές.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, από μόνοι σας θα ξεκινήσετε διαδικασία ενδοσκοπήσεων, ίσως να μην λείψουν τα διλλήματα. Θα υπάρξουν συναισθηματικά μπερδέματα που θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς ζητάτε από το ταίρι σας. Εκδηλώστε άφοβα τα αισθήματα σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις υπεκφυγές, φανείτε ξεκάθαροι το αποτέλεσμα δε θα είναι αρνητικό.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, παίρνετε απόφαση να περάσετε σε ριψοκίνδυνες διεκδικήσεις έχοντας ως στόχο να εναντιωθείτε στη στασιμότητα. Απρόοπτη συνάντηση θα δώσει νέα πνοή στη προσωπική σας ζωή, θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο που θα ανοίξει νέους ορίζοντες. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα σας διακρίνει, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αποκτήσετε μια περιπετειώδης ζωή ή σχέση. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, αρπάξτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε παρορμητικές ενέργειες, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αποτινάξετε τον αναγκαστικό συμβιβασμό που απαιτούν κάποιες καταστάσεις ή υποθέσεις. Ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από υπερβολική αισιοδοξία και να οδηγηθείτε σε εξτριμ ενέργειες. Σήμερα θα προτιμήσετε συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που μπορείτε να εκφραστείτε ανοιχτά και ελευθέρα, ωστόσο το νου σας να μην δώσετε λάθος έκταση στα όρια της οικειότητας, φανείτε προσεκτικοί στις εκδηλώσεις σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας όρεξη για αντίσταση αλλά και για απόρριψη. Δυναμικά θα εναντιωθείτε σε καταστάσεις ή πρόσωπα που σας προκαλούν στενοχώρια και ψυχικό βάρος. Αντιδράστε με σύνεση, καλό θα είναι να μην ξεφύγει η παρορμητικότητα σας, σκεφτείτε πολύ καλά τις ενέργειες σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψει νέα γνωριμία.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα θελήσετε να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, να εντοπίσετε ποιες είναι οι πραγματικές αλήθειες και κατά πόσο οι μέχρι τώρα επιλογές σας μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Σήμερα θα αποφασίσετε ποιο άτομο θα κρατήσετε δίπλα σας και ποιο θα βγάλετε οριστικά από τη σκέψη και τη ζωή σας. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο παλιά ζητήματα, θα βρεθεί η απαιτουμένη λύση.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, δεν αποκλείεται να αναποδογυρίσει ο τρόπος σκέψης σας. Θα έχετε την ανάγκη να αναζητήσετε νέους διεξόδους γεγονός που θα σας οδηγήσει σε πράξεις ανατροπής. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τον λόγο που σας χωρίσετε με το πρόσωπο που σκέπτεστε. Αναθεωρείτε και αλλάζετε αποφάσεις. Εσείς που είστε σε ξεκίνημα σχέσης τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς.

Advertisements

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις στηριχτείτε στη λογική, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Σήμερα θα υπάρξει συνάντηση και συνομιλία που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, τερματίζουν οι αμφιβολίες και οι προβληματισμοί. Βασική σας επιθυμία θα είναι να σταθεροποιήσετε τον δεσμό σας, ωστόσο καλό θα είναι να μην προσπαθήσετε να πιέσετε τις καταστάσεις, η στάση που θα κρατήσετε στο ταίρι σας θα  πρέπει να είναι χαλαρή.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας σας φέρνει δυναμισμό και ανάγκη για συναισθηματική απελευθέρωση, ενδεχομένως να εμφανιστούν και κάποιες εξτρεμιστικές τάσεις, είναι πολύ πιθανό να φτάσετε στο σημείο να αλλάξετε στόχους και σχέδια. Ένα γεγονός που θα προκύψει από τυχαία συνάντηση θα ξυπνήσει τη ζωτικότητα σας θα αναποδογυρίσει σκέψεις και αισθήματα. Έντονα χτυποκάρδια θα σας προκαλέσει εντυπωσιακό άτομο όμορφης εμφάνισης, θα σας ομολογήσω πως αυτό το πρόσωπο θα συνεπάρει την καρδιά σας, δύσκολα θα βγει από τη σκέψη σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, από σήμερα θα αλλάξετε τακτική συμπεριφοράς. Η όψη της ημέρας θα σας κάνει κάπως αναποφάσιστους, ίσως να εμφανιστούν παλιές ανασφάλειες, ωστόσο θα βρείτε τον τρόπο να κρατήσετε την κατάσταση ισορροπημένη. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που θέλετε να επανασυνδεθείτε καλό θα είναι να μην κρύψετε τις προθέσεις σας.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα