Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (9-7-2020)

Κριός

Θα εμφανιστείτε εξωστρεφείς,  ειλικρινείς συζητήσεις θα λύσουν προβλήματα. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα πάνε πολύ καλά, σε ισορροπημένο κλίμα θα εξελιχτούν οι διάλογοι σας, θέστε όρους, περάστε σε δυναμικές διεκδικήσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα έρχονται απρόοπτα γεγονότα, δεν αποκλείεται να υπάρξει διπλό ενδεχόμενο. Από την μια ένα πρόσωπο από τα παλιά, από την άλλη μια ολοκαίνουργια γνωριμία.

Advertisements

Ταύρος

Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε, στον επαγγελματικό σας τομέα θα καταφέρετε να κατοχυρώσετε τη θέση σας. Θα εισακουστούν οι προτάσεις που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, πρωτοποριακές θα είναι οι ιδέες σας. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, θα είστε επιρρεπείς σε λανθασμένες χρηματικές τοποθετήσεις. Μια συνάντηση με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις, εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε δυνατότητα σταθερής σχέσης.

Δίδυμοι

Αισιόδοξη και εύθυμη θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα εκπέμπετε δεκτικότητα και θετική ενέργεια. Η έντονη κοινωνική σας διάθεση δε θα σας αφήσει να κλειστείτε στο εαυτό σας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, σε περίπτωση που θέλετε να ανοίξετε το σπίτι σας, να το κάνετε, οι προτάσεις σας θα γίνουν όλες αποδεκτές. Δυνατή συναισθηματική έκπληξη θα φέρει η συνομιλία σας με συγκεκριμένο πρόσωπο, αν ενεργοποιήσετε τη γοητεία σας, τότε ό,τι συμβεί θα είναι απολύτως ευχάριστο.

Καρκίνος

Σήμερα θα θελήσετε να δημιουργήσετε νέες βάσεις στη ζωή σας. Σήμερα θα κινηθείτε αποφασιστικά, εσείς οι ίδιοι θα φέρετε αλλαγές στις επαγγελματικές σας συνθήκες, βασική σας επιθυμία θα είναι να ελέγξετε και να διαμορφώσετε τις καταστάσεις, ωστόσο προσοχή στην υπερβολική αυτοπεποίθηση. Στον αισθηματικό σας τομέα ασφάλεια και ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σας, θα δοθεί άνοιγμα για θερμές συναισθηματικές συζητήσεις.

Λέων

Σήμερα θα είστε εξοπλισμένοι με διορατικότητα και εφευρετική σκέψη, μην αφήσετε να πάνε χαμένα αυτά τα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Συναισθηματικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να εντυπωσιαστείτε από ένα ιδιαιτέρως γοητευτικό πρόσωπο. Θα είναι λάθος αν κρύψετε την έλξη σας, αυτό το άτομο θα περιμένει από εσάς το πράσινο φως.

Παρθένος

Θα εμφανιστούν νέα ενδεχόμενα, τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα, όσο και σε αισθηματικά. Μια πρόταση, μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα δεδομένα σας, ετοιμαστείτε για συμβάντα που θα φέρουν έντονες και ουσιαστικές εξελίξεις. Φανείτε τολμηροί, ειλικρινείς και μην υποκύψετε σε αβάσιμες ηττοπάθειες. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε λάθη του παρελθόντος, προμηνύεται νέο ξεκίνημα!

Ζυγός

Αναπτερωμένο θα είναι το ηθικό σας, μέσα από έναν αποκαλυπτικό και ειλικρινή διάλογο θα καταφέρετε να  βάλετε σε τάξη τη σκέψη και την καρδιά σας. Η δεκτικότητα σας θα ανοίξει ολοκαίνουργιο ορίζοντα στη ζωή σας, πολύ γρήγορα θα υπάρξει γεγονός που θα σας φέρει μια μεγάλη επιτυχία. Ξαφνικά συμβάντα θα αλλάξουν την κατεύθυνση των αισθηματικών σας εξελίξεων, θα δοθεί αποτέλεσμα οριστικό, εσείς οι χωρισμένοι στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση.

Σκορπιός

Ένα είδος σύγχυσης θα υπάρξει στο μυαλό σας, θα προβληματιστείτε με διαφόρων ειδών σκέψεις και εκδοχές που δεν αποκλείεται να χαρακτηριστούν αντιφατικές. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον εσωτερικό προβληματισμό που θα σας κατευθύνει, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε καχυποψίες ή υπερβολές. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα διευρύνει τη σκέψη σας, θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις τόσο για επαγγελματικά θέματα όσο και για αισθηματικά.

Τοξότης

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας φέρει ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας γι αυτό φανείτε τολμηροί σε όποια ιδέα σκαρφιστείτε. Θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας προτρέψουν στο να αναδιοργανωθείτε, στο να διορθώσετε παλιά λάθη και να επανεκτιμήσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Η συζήτηση σας με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα κλείσει με μια πολύ ευχάριστη υπόσχεση που θα τηρηθεί τόσο από εσάς, όσο και από εκείνο.

Advertisements

Αιγόκερως

Αισιόδοξος και σωστός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα προχωρήσετε σε πρακτική δράση, τώρα θα γίνετε αποτελεσματικοί τακτοποιώντας μακροχρόνιες εκκρεμότητες. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα ανοίξει καινούργιους ορίζοντες, θα δραστηριοποιηθείτε με έντονους ρυθμούς. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και σε οικεία πρόσωπα, θα δοθεί νέα πνοή στην ψυχολογία σας, κοινωνική και πρόσχαρη θα είναι η στάση σας. Αν είστε χωρίς σχέση, καταφθάνει πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

Υδροχόος

Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βρείτε εκτίμηση και εμπιστοσύνη τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις όσο και στις αισθηματικές. Η στάση σας σε εργασιακά θέματα θα είναι ώριμη και δημιουργική, θα καταφέρετε να κλείσετε με επιτυχία ανοιχτές υποθέσεις. Θετικοί θα είστε στις αλλαγές και στα καινούργια ανοίγματα, ωστόσο προσοχή στις επιλογές σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με άτομο που οι επαφές σας πολύ γρήγορα θα οδηγήσουν σε έναρξη σχέσης.

Ιχθύς

Σήμερα θα έχετε την τάση να θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πνίγει, θα κρατήσετε απόσταση από καταστάσεις που σας αγχώνουν, θα παραγκωνίσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας βαραίνουν ψυχολογικά. Κύρια επιδίωξη σας θα είναι να βρεθείτε με φίλους γι’ αυτό καλέστε πρόσωπα που αγαπάτε, θα λάβετε θετική ανταπόκριση. Ένα γεγονός θα σας βγάλει από τις καθημερινές σας συνήθειες κλείνοντας την μέρα σας με ευχάριστη κατάληξη.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα