Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-05-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, διορατικές οι ικανότητες σας. Η σημερινή μέρα θα σας φέρει ευχάριστες εξελίξεις, σήμερα θα έχετε απρόοπτες συναντήσεις, θερμό ραντεβού θα έχει κατάληξη εpωτική ένωσης. Η επαφή που θα έχετε με πρώην εpωτικό σας ταίρι θα ανοίξει πορεία επανένωσης, ξεκάθαρα και αποκαλυπτικά λόγια θα ανανεώσουν τα αισθήματα σας. Πρόταση διασκέδασης θα ανοίξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει μέσα από ειλικρινείς συζητήσεις να λύσετε παρεξηγήσεις, να απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις ή σχέσεις . Σήμερα θα τα βρείτε με παλιό εpωτικό σας ταίρι, θα υπάρξει μεταξύ σας ξαφνική μη αναμενόμενη συνάντηση, που θα κλείσει με ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε νέα γνωριμία, θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο, που δεν θα έχετε κανέναν λόγο να αδιαφορήσετε στο ενδιαφέρον του.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα στις εpωτικές σας συναντήσεις θα προκύψουν ουσιαστικά και οριστικά ξεκαθαρίσματα. Παλιό εpωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, οι εξομολογήσεις που θα ακουστούν θα σας πείσουν πως αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Εκτιμήστε τη θερμή και ειλικρινή συμπεριφορά του, στη στάση του δεν θα υπάρξει υποκρισία. Εσείς οι εpωτικά μόνοι, δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα έχετε τη δυνατότητα νέας εpωτικής αρχής.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα ακούσετε ευχάριστα λόγια που μάλλον δεν θα τα περιμένετε. Ραντεβού θα σας ζητήσει πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας , με τις πράξεις και τα λόγια του θα ανοίξει προοπτική σταθερής εpωτικής σχέσης. Σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, με σιγουριά σας λέω πως δεν θα απογοητευτείτε. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι ετοιμαστείτε, θα υπάρξουν απρόοπτες εκπλήξεις. Αν επιθυμείτε νέα γνωριμία τώρα θα εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα σας εξοπλίσει με διαίσθηση, σήμερα το προαίσθημα που θα νιώθετε θα είναι θετικό και θα βγει αληθινό. Ένα ιδιαιτέρως θερμό τηλεφώνημα και μια ξαφνική εpωτική συνάντηση, θα ανεβάσουν για τα καλά την διάθεση σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε εσώψυχες εξομολογήσεις που θα ανανεώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Σήμερα θα απαλλαγείτε από τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, θα πάρετε τα πάνω σας και με ενθουσιασμό θα προχωρήσετε σε νέο εpωτικό ξεκίνημα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να ξεφύγετε από οτιδήποτε σας προκαλεί άγχος ή δυσανασχέτηση. Οι κινήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, στην επικοινωνία σας θα είστε εκδηλωτικοί και αυθόρμητοι. Θα υπάρξουν συναντήσεις που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σας, ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο εpωτικού ενδιαφέροντος θα ανανεώσει τη διάθεση σας. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, στο χέρι σας θα είναι η επανένωση σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα ευχάριστες αναμνήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, αυτή τη φορά θα εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων. Δεν θα έχετε καμία διάθεση να απομονωθείτε ή να κλειστείτε στον εαυτό σας, με το ταίρι σας θα είστε συζητήσιμοι και αποκαλυπτικοί. Εσείς που είστε άνευ σχέσης, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που ήδη το γνωρίζετε, θα δώσει εpωτική έκταση στις επαφές σας, η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού θέρμης εξέλιξης!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, διαισθαντικές θα είναι οι ικανότητες σας, το ένστικτο σας θα αποδειχτεί απολύτως σωστό. Έντονη θα είναι η εpωτική σας γοητεία, οικειότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, στοιχεία που θα φέρουν κοντά σας πρόσωπο  που καλό θα είναι να μην το χάσετε. Σήμερα θα υπάρξει δυνατότητα καινούργιας γνωριμίας, εσείς που θέλετε να προχωρήσετε τη ζωή σας διαγράφοντας το παρελθόν, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, συναισθηματική και αισιόδοξη θα είναι η στάση σας. Η ανάγκη σας για ηρεμία θα περιορίσει τις αρνητικές σας αντιδράσεις, σήμερα θα προσεγγίσετε το εpωτικό σας ταίρι με διαλλακτικότητα και διάθεση για αρμονία. Η αποφασιστικότητα σας να βγείτε από την εpωτική μοναχικότητα θα σας κάνει προσιτούς στα καινούργια πρόσωπα. Εσείς που είστε σε αναζήτηση σχέσης, θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που οι μεταξύ σας επαφές θα έχουν εpωτική εξέλιξη.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ψυχικές αποδράσεις, συνειδητά θα αφεθείτε σε ονειροπολήσεις, ρομαντικές θα είναι οι εpωτικές σας διαθέσεις. Η θέληση σας να εκφραστείτε με αισθησιασμό θα κινήσει εpωτικά νήματα ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που ως τώρα δεν είχε τολμήσει να αποκαλύψει την έλξη που νιώθει για εσάς. Αποκαλυπτική συζήτηση εpωτικού περιεχομένου θα ανοίξει καινούργια εpωτική δίοδο, καταφθάνει έναρξη σταθερής σχέσης.

Υδροχόος 

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα είστε διορατικοί, η διαίσθηση σας θα είναι έντονη. Η κρίση σας θα είναι πολύ σωστή, οι εpωτικές σας επιλογές, σε βάθος χρόνου, θα αποδειχτούν σοφές. Η ανάγκη σας για εpωτική ανανέωση θα σας οδηγήσει σε πράξεις απελευθερωμένες, θα καταφέρετε να κερδίσετε το πρόσωπο που θα προσγειώσετε, είτε επρόκειτο για παλιό εpωτικό ταίρι, είτε για καινούργια γνωριμία. Η γοητεία και η ελκυστικότητα σας θα είναι έντονη.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, έντονη και σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, οι σκέψεις σας θα είναι θετικές, απελευθερωμένες ίσως και κάπως ασυνήθιστες. Σε περίπτωση που θέλετε να επανασυνδεθείτε με άτομο από το παρελθόν, κάντε το απαιτούμενο βήμα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανένωσης. Εpωτικές και ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα μια ευχάριστη συνάντηση θα καταλήξει σε ξεκίνημα καινούργιας εpωτικής σχέσης. Πρόσωπο που ως τώρα το βλέπατε φιλικά, θα σας κάνει να αλλάξετε οπτική γωνία.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα