Μην χασετε

Τετάρτη 13/05: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Ο Άρης, σήμερα το πρωί, περνά από τον Υδροχόο στους Ιχθύς, αλλάζοντας τελείως τον τρόπο δράσης μας. Ενώ οι κινήσεις και οι αντιδράσεις μας ήταν αιφνιδιαστικές, προκλητικές, απότομες ή απρόσμενες, τώρα θα είναι πιο μετριοπαθείς, «υπόγειες» ή έμμεσες.

Θα αποφεύγουμε τις ευθείες αντιπαραθέσεις, τις ανοιχτές διαφωνίες και την άσκοπη έκθεση και θα προσπαθούμε με ελιγμούς, πονηριά και κυρίως κρυφά για να παρακάμψουμε εμπόδια και να πετύχουμε τους όποιους στόχους μας. Σε αρκετές περιπτώσεις, μάλιστα, θα διαπιστώσουμε ότι το υποχωρείς ή να αγνοείς επιδεικτικά κόντρες και ανταγωνισμούς είναι σωτήριο για την ψυχική μας υγεία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ιχθύες ετοιμαστείτε να ανεβάσετε ταχύτητα για να αλλάξετε τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής. Ξεκινήστε σιγά-σιγά να ρίχνετε τα δίχτυα σας και περιμένετε! Η ψαριά σας θα είναι πλούσια!

Advertisements

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες το πιο πιθανό είναι να παλεύετε με φαντάσματα και αόρατους εχθρούς, καλού κακού όμως κρατήστε μια επιφύλαξη και μην «αποκοιμιέστε» με όμορφα λόγια και χαμόγελα γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι μια τάση για ξόδεμα θα την έχετε, είτε οικονομικό είτε εpωτικό. Το θέμα είναι να το κάνετε γιατί το νιώθετε κι όχι γιατί θα σας παραμυθιάσουν, πουλώντας σας φύκια για μεταξωτές κορδέλες!

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα