Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (16-04-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα μάλλον δε θα καταφέρετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Θα υπάρξουν εσωτερικές συναισθηματικές εντάσεις, που ίσως να κάνουν κάπως αλλοπρόσαλλες τις αντιδράσεις σας, αντιφατικές θα είναι οι σκέψεις σας, δε θα λείψουν οι εμμονές. Απ’ τη μια θα φανείτε συζητήσιμοι, θα είστε σε θέση να εκφραστείτε με σαφήνεια, από την άλλη θα προσπαθήσετε να κρύψετε ενδόμυχες επιθυμίες ή αισθήματα.

Advertisements

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, δυσκολίες και συναισθηματικές αντιφάσεις θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Εναλλαγές θα υπάρξουν στις τοποθετήσεις σας, είτε αυτές αφορούν αποφάσεις, είτε αισθήματα. Παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σας και ανυπόμονη η στάση σας, προσοχή να μην φέρετε δυσκολίες και προβλήματα στην επικοινωνία σας. Σήμερα θα κάνετε την προσπάθεια να εξηγήσετε και να δικαιολογήσετε, ωστόσο το αποτέλεσμα ίσως να μην είναι τόσο θετικό όσο θα θέλετε.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα κάπως αλλοπρόσαλλη και μπερδεμένη θα είναι η στάση σας. Η συνομιλία που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpωτικά, ίσως να μη φέρει λύσεις στις διαφωνίες σας. Τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται σε σύγχυση, σας συμβουλεύω σήμερα να αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό, προσπαθήστε να κρατήσετε συγκαταβατική στάση, τα παράπονα που θα εκφράσετε στο ταίρι σας καλό θα είναι να βασίζονται σε μια ρεαλιστική βάση.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, κάπως αρνητικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα προκαλέσετε συζητήσεις που όμως δε θα τερματίσουν τις κόντρες. Εσείς οι εpωτικά μόνοι κάντε το βήμα να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Φλερτάρετε με τρόπο διακριτικό, δε θα υπάρξει περίπτωση να παρεξηγηθείτε ή να αφήσετε να εννοηθεί κάτι που δεν ισχύει.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα προσοχή στις πιέσεις που θα ασκήσετε, αν παραβιάσετε τα όρια δε θα καταλήξετε στο αποτέλεσμα που αναμένετε. Αντιδραστικές θα είναι η κινήσεις και οι κουβέντες σας, καλό θα είναι μέσα στη σχέση σας να μην δημιουργήσετε βαρύ κλίμα, αποφύγετε τις ρήξεις. Για εσάς τους εpωτικά μόνους, θα βρεθεί το πρόσωπο που θα τσακώσετε να σας γλυκοκοιτάζει μέσω διαδικτύου, ωστόσο το αν θα καταφέρει να σας πλησιάσει θα εξαρτηθεί από το ύφος και τη στάση σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα δε θα καταφέρετε να κλείσετε εκκρεμότητες, εμπόδια και μικροδυσκολίες θα τρενάρουν τις καταστάσεις. Ένα συμβάν θα σας μπερδέψει, θα σας δημιουργήσει συναισθηματικό μπλοκάρισμα, ενδέχεται οι πράξεις σας να πέσουν σε αντιθέσεις. Ίσως να μη νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, θα κρατήσετε μυστικές κάποιες σκέψεις σας, οχυρωμένα θα είναι τα αισθήματά σας. Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε το άγχος και τις σπασμωδικές κινήσεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα ίσως να μπερδέψει λίγο τον ψυχικό σας κόσμο και να νιώστε εγκλωβισμένοι μέσα στα ίδια σας τα αισθήματα. Εσείς που είστε σε σταθερό εpωτικό δεσμό, μάλλον δε θα λείψουν από την πλευρά σας τα ξεσπάσματα. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να συζητήσετε για κάποιες αρνητικές καταστάσεις μέσα στη σχέση σας, σήμερα θα προκύψει αναλυτική συζήτηση, ωστόσο η κατάληξη δε θα είναι ικανή να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα δε θα συγχωρεθούν τα λάθη, προσοχή στο επίμονο πείσμα και στις αντιδραστικές εμμονές. Δυσκολίες θα υπάρξουν στην επικοινωνία με το ταίρι σας, θα σας δώσω τη συμβουλή να μη βάλετε σε κίνδυνο την μεταξύ σας ισορροπία. Παλιά θέματα θα βγουν στο προσκήνιο, θα προκύψουν ξαφνικές συζητήσεις που καλό θα είναι να μη σας βρουν απροετοίμαστους. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση, προσπαθήστε να αποφύγετε τον πιεστικό τρόπο διεκδίκησης.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ναι μεν θα είστε ανοιχτοί σε συζητήσεις, ωστόσο με την όψη της ημέρας ενδεχομένως να μην είστε συμβιβαστικοί. Σήμερα δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως εγωιστές ως προς το εpωτικό σας ταίρι, γι’ αυτό και ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις ή να ειπωθούν αρνητικές κουβέντες. Σας δίνω τη συμβουλή να μην επιλέξετε πράξεις επιμονής, αν θέλετε να βρείτε την άκρη του νήματος κρατήστε στάση διαλλακτική.

Advertisements

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει συναισθήματα κτητικότητας, ενδέχεται να εμφανιστείτε κάπως επίμονοι ίσως και καταπιεστικοί. Μην κάνετε το λάθος και πέσετε σε πράξεις υπεροχής ή ακραίου εγωισμού, γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν τη ψυχολογία σας. Σας δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να σας πλησιάσει. Κρατήστε δεκτική στάση θα σας βγει σε καλό, θα σας φέρει άνοιγμα για μελλοντικές εξελίξεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι καταστάσεις γύρω από τα εpωτικά σας θέματα μάλλον δε θα είναι ευνοϊκές, προβλήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ίσως να μη λείψουν οι συγκρούσεις, θα υπάρξουν διαφωνίες που καλό θα είναι να μην τις χειριστείτε με ανεξέλεγκτο πείσμα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτά που θα σας εκφράσει το ταίρι σας, εσείς από την πλευρά σας καλό θα είναι να φανείτε ξεκάθαροι ως προς τις επιθυμίες και τις βλέψεις σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια την αδιάλλακτη πλευρά του χαρακτήρα σας. Με το ταίρι σας στις διαφόρων ειδών συζητήσεις σας προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε, καλό θα είναι να μη φανείτε εριστικοί. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση, ίσως να προκύψουν εσωτερικοί διχασμοί. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας πλησιάσει, προσπαθήστε να βγάλετε τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Πηγή : zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα