Μην χασετε

Πέμπτη 16/04: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σελήνη και Άρης συμπορεύονται σήμερα στον Υδροχόο, κάνοντας την Μ. Πέμπτη ιδιαίτερη έντονη. Από το πρωί, αντιδράσεις και περίεργες συμπεριφορές θα μας φτάσουν στα όριά μας, ενώ δεν αποκλείονται και απρόσμενα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, οπότε από εκεί που είμαστε χάλια, να πέσουμε ή και το ανάποδο.

Advertisements

Επιπλέον, θα έχουμε κι εμείς υπερένταση, θα εξεγειρόμαστε με το παραμικρό, θα αισθανόμαστε ότι «πνιγόμαστε», θα μας φταίνε όλοι και όλα και γι’ αυτό είναι πιθανά και ξαφνικά ξεσπάσματα. Το μόνο θετικό είναι ότι είμαστε αυθόρμητοι, ειλικρινείς και ό,τι έχουμε μέσα μας το… σερβίρουμε άμεσα και χωρίς πολύ σκέψη!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Υδροχόοι, είστε στην πρίζα, κάτι που βέβαια βοηθά, αν έχετε πολλές δουλειές, να τις τελειώσετε μια ώρα αρχύτερα, όμως στις προσωπικές σας σχέσεις δεν είναι και ό,τι καλύτερο γιατί με την παραμικρή αφορμή ξεσηκώνεστε.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, ελέγξτε τα νεύρα και τις αντιδράσεις σας γιατί δε θα αποφύγετε εντάσεις στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας. Κάποια πρόσωπα πάντως θα δοκιμάσουν την υπομονή σας.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ζυγοί, οι επιθυμίες σας είναι πολλές, οι ανάγκες σας μεγάλες, αλλά οι σπατάλες, συναισθηματικές και υλικές, σίγουρα δε θα σας βγουν σε καλό.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα