Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (08-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (08-02-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, μάλλον δεν θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις εντάσεις, με το ∈ρωτικό σας ταίρι δεν θα λείψουν οι διαφωνίες, κάτι θα θολώνει την κρίση σας. Για σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις γύρω από ξεκαθαρίσματα, σας συμβουλεύω να τρενάρετε καταστάσεις που απαιτούν τελεσίδικες αποφάσεις. Σήμερα θα θελήσετε να ηρεμήσετε συναισθηματικά, θετικοί θα είστε στην πρόταση συνάντησης που θα σας κάνει πρόσωπο από το ∈ρωτικό σας παρελθόν.

Ταύρος

Φίλοι μου, σήμερα απρόοπτες συναντήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, απελευθερώνεστε από προβληματισμούς και βαριές έγνοιες. Σε τυχαία συνάντηση θα ακούσετε λόγια που μάλλον δεν θα τα περιμένετε, ίσως να μπερδευτείτε, η σημερινή όψη θα δημιουργήσει ασάφειες. Θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από τα παλιά ανοίγοντας προοπτική επανένωσης, σας συμβουλεύω να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας δεν θα απογοητευτείτε. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, θα συνομιλήσετε με πρόσωπα που θα ανοίξουν νέες ∈ρωτικές προοπτικές.
Δίδυμοι 
Φίλοι μου, η σημερινή όψη ίσως να φέρει μια ελαφριά κρίση μέσα στην σχέση σας, θα υπάρξουν κρούσματα καχυποψίας, κάπου θα μπερδευτεί η πραγματικότητα με την ψευδαίσθηση. Ίσως να έχετε την διάθεση να απομονωθείτε για να ηρεμήσετε, ωστόσο ένα ξαφνικό τηλεφώνημα ενδέχεται να αλλάξει τις διαθέσεις σας. Δεχτείτε με θετικότητα τα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν, για τους προσφάτως χωρισμένους  πίσω απ μια τυπική και ουδέτερη πρόταση θα κρύβεται συμβάν επανένωσης.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, θα υπάρξει σύγχυση τόσο στην σκέψη σας όσο και στην καρδιά σας. Αποκαλυπτική συνομιλία θα έχετε με πρόσωπο ∈ρωτικό ωστόσο ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να καταλάβετε ποιες ακριβώς είναι οι ∈ρωτικές του προθέσεις. Ίσως να λάβετε πρόταση για ∈ρωτικό ραντεβού από πρώην ταίρι σας, σε περίπτωση που δυσκολευτείτε να πάρετε την απόφαση να πείτε ναι, σας φανερώνω πως τίποτα το αρνητικό δεν θα συμβεί. Θα γίνει προσπάθεια να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματα σας, θα λύσετε απορίες.

Λέων

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να ανοίξετε δίοδο στενής και θέρμης επικοινωνίας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Ανοίγετε προοπτική σχέσης αρκεί να μην κάνετε το λάθος να αδρανήσετε. Εσείς που διανύετε περίοδο τσακωμού ή χωρισμού μια τυχαία συνάντηση θα δώσει τέλος στην απόσταση σας, έρχεται θερμή επανασύνδεση με έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Κατόπιν αποκαλυπτικής ∈ρωτικής συζήτησης αλλάζετε αποφάσεις και τρόπο σκέψης, απαλλάσσετε από αρνητικές υποψίες.

Παρθένος

Φίλοι μου, ασάφειες και αντιφάσεις θα παρατηρηθούν στην σκέψη σας, δεν θα είναι ξεκάθαρος ο τρόπος έκφρασης σας. Σήμερα θα είστε κάπως δύσκολοι συνομιλητές, στις ∈ρωτικές σας συζητήσεις θα υπάρξουν διαφωνίες, προσοχή γιατί θα στηρίζεστε σε λάθος συμπεράσματα. Τάσεις καχυποψίας δεν θα σας βοηθήσουν να ταχτοποιήσετε υποθέσεις ή να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα. Εστιάστε στα ∈ρωτικά  σας αισθήματα, εκδηλωθείτε χωρίς ανασφάλειες, χωρίς αναστολές.

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου, σήμερα άστατος ίσως και αβάσιμος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα υπάρξουν κόντρες και πεισματικές διαφωνίες. Στην παρούσα φάση δεν θα θελήσετε να επωμιστείτε μερίδιο ευθύνης, θα θελήσετε να ξεφύγετε από πιεστικές καταστάσεις, είναι πολύ πιθανό να το ρίξετε σε ονειροπολήσεις. Αξιοποιήστε την έντονη ∈ρωτική διάθεση που θα έχετε, σας προτρέπω να εμπιστευτείτε το πρόσωπο που θα συναντήσετε νυχτερινή ώρα.

Σκορπιός

Φίλοι μου, θολός και σκοτεινός θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα, ίσως η κρίση σας να είναι άστοχη. Κάντε την προσπάθεια να φανείτε λογικοί και αντικειμενικοί, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυταπάτες και να αντιμετωπίσετε την πραγματική όψη των καταστάσεων, ωστόσο όλα θα στηριχτούν στις διαθέσεις που θα έχετε. Η σημερινή όψη θα σας φέρει σε συνομιλία με ∈ρωτικό πρόσωπο από τα παλιά, στο χέρι σας θα είναι η τελική σας κατάληξη.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Αγαπητοί μου, η σημερινή όψη θα φέρει συναισθηματική σύγχυση στην καρδιά σας, θα προκύψουν ανασφάλειες, ίσως να αδυνατείτε να εξακριβώσετε βλέψεις και προθέσεις. Θα δημιουργηθούν συμβάντα που ενδεχομένως να τα αντιληφθείτε με προκατάληψη, σας δίνω τη συμβουλή να μην πράξετε στηριζόμενοι σε ψευδαισθήσεις. Αν εξωτερικεύσετε στο ταίρι σας τι ακριβώς νιώθετε και τι περιμένετε από την σχέση σας, τότε θα λυθούν οι κόμποι, θα επέλθει ισορροπία.

Αιγόκερως

Φίλοι μου, το νου σας στις αυταπάτες, μη δείξετε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση σας, ενδέχεται να είναι λανθασμένη. Αρκετά αντιδραστική θα είναι η στάση σας, περιορίστε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης.  Σήμερα εστιάστε περισσότερο στην ∈ρωτική σας πλευρά, σας συμβουλεύω να δεχτείτε με θερμό τρόπο το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σας ανοιχτεί ∈ρωτικά. Αποκλειστικά στο δικό σας χέρι θα βρίσκεται η εξέλιξη σας με άτομο, που στο παρελθόν οι επαφές σας είχαν μείνει στη μέση.

Advertisements

Υδροχόος

Φίλοι μου, ίσως να μπλεχτεί κάπως η φαντασία σας με την πραγματικότητα, ενδεχομένως να μην υπάρχει  ορθολογισμός στον τρόπο σκέψη σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε να παγιδευτείτε στον φαύλο κύκλο της ψευδαίσθησης και της παραίσθησης, μείνετε εντός πραγματικότητας, παραδεχτείτε τι μπορείτε να χειριστείτε και τι όχι. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι δεχτείτε προτάσεις φίλων, η σημερινή όψη θα σας φέρει ένα πρόσωπο-έκπληξη, η παρουσία του θα σας προκαλέσει ευχάριστη αναστάτωση.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε για να ονειροπολήσετε. Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε συναισθηματικές συζητήσεις με στόχο να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις, καλό θα είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια και πάντα στηριζόμενοι στα πραγματικά γεγονότα, όχι στις φανταστικές υποθέσεις. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε τρυφερό τετ α τετ με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό υπάρχει στο ∈ρωτικό σας στόχαστρο.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα