Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Αγαπημένε μου Κριέ η Αφροδίτη κατέφτασε στο ζώδιό σου, η λάμψη, ο αυθορμητισμός αλλά και η παρορμητική σου διάθεση σε καθιστούν πρωταγωνιστή του διημέρου αυτού. Επίσης να σημειωθεί ότι η Σελήνη θα βρίσκεται στο Λέοντα,  Αναμένεται λοιπόν να ζήσεις ένα από τα πιο παθιασμένα Σαββατοκύριακα της ζωής σου, θα είναι άκρως ερwτικό, καυτό και ανανεωτικό. Θα σε παρακαλέσω μόνο να κανονίσεις κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό για αυτές τις μέρες γιατί εγγυώμαι, θα περάσεις απίστευτα καλά.

Για σένα Κριέ, που είσαι ακόμα μόνος-μόνη θεωρώ ότι δεν θα είσαι για πολύ ακόμα στη μοναξιά σου, η Αφροδίτη έχει περάσει στο ζώδιό σου και σου χαρίζει λάμψη και ακαταμάχητη γοητεία. Να σημειωθεί επίσης ότι η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα, με αποτέλεσμα οι νέες γνωριμίες να είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένε μου Ταύρε, το Σαββατοκύριακο αυτό πραγματοποιείται η πολύ τυχερή Πανσέληνος στο Λέοντα μιλάμε για ένα διήμερο το οποίο φέρνει μεγάλες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή και οι πιο πολλές ευχάριστες. Πρόκειται λοιπόν για ένα πολύ ερwτικό και παθιασμένο φεγγάρι, με βασική προϋπόθεση ότι θα είστε μόνο οι δυο σας, εσύ και ο άνθρωπος που αγαπάς.

Ταύρε μου, το διήμερο αυτό πραγματοποιείται ένα από τα πιο θετικά ολόγιομα φεγγάρια, έχουμε την Πανσέληνο στο Λέοντα αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχεις τα μάτια σου ορθάνοιχτα γιατί οι ευκαιρίες που θα σου έρθουν, θα είναι όχι μόνο πολυάριθμες αλλά και αρκετά αξιόλογες. Η επιλογή πραγματικά είναι στο χέρι σου, πάρε την απόφαση να δεσμευτείς και το φεγγάρι υπόσχεται πολλά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σένα δεσμευμένε μου Δίδυμε, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι υπέροχο η Αφροδίτη από τον Κριό σου χαρίζει ακαταμάχητη γοητεία αλλά και τόλμη να δείξεις τι πραγματικά αισθάνεσαι στον άνθρωπο που αγαπάς.  Επίσης ενισχύει την παρορμητική διάθεση σου, να προτείνεις κάτι παράτολμο στο ταίρι σου ή να πάρεις μία απόφαση που ενέχει ρίσκο. Με λίγα λόγια το Σαββατοκύριακο αυτό θα τολμήσεις να κάνεις πράγματα που φοβόσουν και αυτό θα σου βγει σε καλό.

Για σένα Δίδυμε μου η Αφροδίτη από τον Κριό, σου χαρίζει ευκαιρίες και πολλά δώρα στην αισθηματική σου ζωή. Φέρνει στο διάβα σου γνωριμία με πρόσωπο που διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα. Με την ανοικτή επικοινωνία και το χιούμορ σου μπορείς να κερδίσεις ακόμα και τον πιο δύσπιστο ακροατή και να τον κάνεις θαυμαστή σου. Αν το θελήσεις και έχεις τη διάθεση να ερωτευτείς, αρκεί να πεις το ναι σε πρόταση θα λάβεις μέσα στο διήμερο.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό μπορείς να επωφεληθείς από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο Λέοντα διότι κάνει τη διάθεσή σου πιο ρομαντική και ευαίσθητη, επιθυμείς να πλησιάσεις το ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά. Σε αναστατώνει λοιπόν γλυκά αυτό το φεγγάρι και δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια άγνωστες πτυχές του εαυτού σου τις οποίες επιθυμείς να δει το ταίρι σου.

Ενώ για σένα ελεύθερε Καρκίνε το Σαββατοκύριακο αυτό με την Πανσέληνο στο Λέοντα απομακρύνει κατά κάποιο τρόπο τις άμυνες σου. Ρίχνει στα τείχη που έχεις βάλει γύρω σου φυσικά Με σκοπό να μην πληγωθείς από μία σχέση ή από έναν άνθρωπο και γίνεσαι πιο ευαίσθητος-η. Κατανοείς ότι η απραγία δεν σε αφήνει να ζήσεις στιγμές ακόμα και αν αυτές είναι αρνητικές ή έχουν αρνητική έκβαση.  Θες να ζήσεις την στιγμή, όποια και αν είναι αυτή.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένε μου Λέοντα πραγματοποιείται στο ζώδιό σου η Πανσέληνος, και δεν είναι μόνο αυτό έχουμε και την Αφροδίτη που πέρασε στον Κριό, όψεις που σηματοδοτούν μία νέα εποχή στην αισθηματική σου ζωή.  Είναι ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο τόσο για σένα αλλά και για το ταίρι σου το φεγγάρι αυτό σε αναστατώνει γλυκά θα έλεγα και η αγάπη είναι διάχυτη και με έμπρακτο και ολοφάνερο τρόπο.

Τι, δεν έχεις σχέση Λέοντα μου; Μη στεναχωριέσαι καθόλου, διότι το Σαββατοκύριακο αυτό γίνεται μία πολύ όμορφη Πανσέληνος στο ζώδιό σου και σου υπόσχεται συνταρακτικό νέο έρωτα με τον πιο παράξενο τρόπο. Η Αφροδίτη που έχει περάσει στον Κριό σε γεμίζει με γοητεία και παρορμητισμό, αυτά είναι τα όπλα σου να κερδίσεις όποιο πρόσωπο σου κάνει το κλικ.  Βασική προϋπόθεση για να συμβούν όλα αυτά είναι φυσικά να βγεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Advertisements

Έχει μία γλύκα αυτό το Σαββατοκύριακο, μάλλον θα είναι λόγω της Πανσελήνου. Το ολόγιομο φεγγάρι δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες στην αισθηματική σου ζωή, θα το διαπιστώσεις και εσύ ότι έχεις την ανάγκη από χάδι, από φροντίδα, από αληθινό νοιάξιμο και από όμορφες κουβέντες και συζητήσεις με το ταίρι σου. Μιλάμε για ένα Σαββατοκύριακο που από ρομαντικό μπορεί να μεταμορφωθεί και σε παθιασμένο, το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις φανταστικά.

Για σένα Παρθένε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό υπόσχεται πάρα πολλά, υπόσχεται να σου φέρει μία νέα και αξιόλογη γνωριμία, να αλλάξει ακόμη και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Δεν αποκλείεται πρόσωπο πολύ διαφορετικό από εσένα να σε ωθήσει να τσαλακώνεις την εικόνα σου, να μη σε νοιάζουν τα πρέπει και οι τύποι. Για μία φορά μπορείς να νιώσεις ελεύθερος-η στον έρωτα και αυτό είναι αξία ανεκτίμητη.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, δεδομένου ότι η Αφροδίτη έχει περάσει στον Κριό και η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα μιλάμε για ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο. Είναι ένα κοινωνικό διήμερο, με πολύ κόσμο, επικοινωνία, χαρές, γέλια αλλά και το σημαντικότερο όλων είναι η αγάπη που αυτή τη στιγμή θα είναι τόσο ορατή που νιώθεις γεμάτος-η. Αυτή η έλλειψη κατανόησης που αισθανόσουν στη σχέση σου, το προηγούμενο διάστημα αυτή ακριβώς εξαφανίζεται.

Για εσένα Ζυγέ μου, που δεν βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή μέσα σε μία σχέση το Σαββατοκύριακο αυτό είναι αρκετά ελπιδοφόρο. Από τη μία η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και σε κάνει πιο γοητευτικό-ή από την άλλη όμως η Αφροδίτη πέρνα στον Κριό πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σου. Ζυγέ μου, επειδή οι γνωριμίες είναι πολλές και κάποιες από αυτές είναι πραγματικά πολύ συμφέρουσες, έχε το νου σου και με το ένστικτό σου διάλεξε το καλύτερο άτομο για σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου άλλο ένα παθιασμένο και ανατρεπτικό Σαββατοκύριακο πλησιάζει αυτή η Πανσέληνος, όχι απλά είναι θετική μα θα την χαρακτήριζα ευεργετική και τονωτική για την σχέση σου. Το ολόγιομο φεγγάρι σε ωθεί να δείξεις όλα εκείνα που αισθάνεσαι για τον άνθρωπό σου, πρόσεξες τι είπα; Να τα δείξεις, όχι απλά να τα πεις. Μάλλον για σένα η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται λίγο νωρίτερα.

Για σένα Σκορπιέ που δεν έχεις μία σχέση, το Σαββατοκύριακο αυτό έχει πολύ μεγάλες ανατροπές, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο Λέοντα Φέρνει ξαφνική και αναπάντεχη τύχη στην ερwτική σου ζωή. Αν μπορούσα να μιλήσω για αυτό το Σαββατοκύριακο θα το χαρακτήριζα ως το πιο όμορφο διήμερο όλης της χρονιάς. Εκμεταλλεύσου με κάθε τρόπο αυτό το χρονικό διάστημα αν επιθυμείς να κάνεις μία σχέση που να έχει διάρκεια, να η ευκαιρία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λατρεμένε μου Τοξότη η Αφροδίτη έχει περάσει στον Κριό, οπότε αυτό σε οπλίζει με παρορμητική διάθεση και σε ξεσηκώνει να κάνεις νέα πράγματα. Δεν σκέφτεσαι πολύ και δεν φιλτράρεις αυτά που θες να κάνεις η αλήθεια είναι, απλά τα ανακοινώνεις στο ταίρι σου. Το να φύγετε ένα ταξίδι αστραπή για παράδειγμα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Επίσης η Σελήνη θα βρίσκεται στο Λέοντα πράγμα που σημαίνει ότι η γοητεία που ασκείς στο ταίρι σου είναι ακαταμάχητη.

Τοξοτάκι μου, για σένα που είσαι παρέα με τη μοναξιά, το Σαββατοκύριακο αυτό αν το θέλεις και εσύ μπορείς να το αλλάξεις το σκηνικό. Με την Αφροδίτη να είναι στον Κριό και τη Σελήνη να είναι στο Λέοντα δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανατραπεί το σκηνικό της μοναξιάς σου με κάθε τρόπο. Νέες γνωριμίες θα κάνεις, φλερτ θα δεχτείς, ακόμη και ξεκάθαρη ερwτική πρόταση θα λάβεις It’s up to you.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αυτή η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο Λέοντα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ευνοϊκή, όμως προέχουν άλλα ζητήματα που καλείσαι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου. Τι είναι αυτό που ζητάς από τη σχέση σου; Είσαι σε ένα κομβικό σημείο, αν κάτι σε βασανίζει γενικά καλό είναι το συζητήσεις με το πρόσωπο που αγαπάς, ο λόγος είναι ότι έχει αντίκτυπο στην αισθηματική σας πορεία. Ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τον δεσμό σου και να αφιερώσεις χρόνο σε αυτή.

Για εσένα Αιγόκερε μου (μοναχικέ) η Πανσέληνος αυτή μπορεί να σου φέρει αναπάντεχες εξελίξεις. Πρόκειται για ένα φεγγάρι που μπορείς να περάσεις όχι απλά καλά αλλά και να κάνεις μια από τις πιο σημαντικές γνωριμίες της ζωής σου. Κρύβει απρόβλεπτες καταστάσεις και αναπάντεχες στιγμές, θα βρεθείς με φιλικά σου άτομα και υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο ανάμεσα σε εσένα και σε φιλικό σου άτομο να δημιουργηθεί μια ακατανίκητη έλξη μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σένα Υδροχόε μου, που διαθέτεις αυτή τη στιγμή μία σχέση, πάμε σε ένα από τα καλύτερα και ομορφότερα Σαββατοκύριακα που έχετε ζήσει ποτέ. Με την Αφροδίτη από τον Κριό και την Πανσέληνο που γίνεται στον Λέοντα δημιουργούνται ιδανικές συνθήκες για να έρθετε πιο κοντά και να ζήσετε παθιασμένες στιγμές. Το μυστικό για αυτό το διήμερο είναι ότι έχεις ένα ερwτικό θράσος, εκφράζεις όλα σου τα συναισθήματα χωρίς να υπολογίζεις και να σε νοιάζουν οι συνέπειες.

Αγαπημένε μου Υδροχόε, πάμε σε ένα Σαββατοκύριακο που είναι από τα πιο σημαντικά της ζωής σου. Αρχικά να σου πω ότι η Αφροδίτη έχει περάσει στον Κριό και αλλάζει πολύ την επικοινωνιακή πολιτική σου. Μιλάς και σαγηνεύεις με το λόγο σου, επίσης η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο Λέοντα, σου φέρνει πολλές αναπάντεχες γνωριμίες, μία εκ των οποίων αξίζει με χίλια να έχει διάρκεια και μέλλον. Εκμεταλλεύσου αυτό το διήμερο γιατί τόσο θετικές ευκαιρίες σπανίζουν.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου, το διήμερο αυτό έχει μία πολύ ρομαντική και τυχερή Πανσέληνο που γίνεται στο Λέοντα. Σε ευνοεί θα έλεγα, μιας και σε ωθεί να δείξεις τις προθέσεις σου με πιο ξεκάθαρο τρόπο θα έλεγα με πιο ρεαλιστικό. Παρά το ότι είσαι ένας ονειροπόλος χαρακτήρας αυτή τη φορά  επιθυμείς να ξεκαθαρίσεις στο άλλο σου μισό τα σχέδια σου για κοινό μέλλον. Επιθυμείς να βάλεις μία σειρά στις κινήσεις σας για το άμεσο μέλλον.

Για εσένα Ιχθύ μου το Σαββατοκύριακο αυτό, θα τολμούσα να πω ότι είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικό. Ενώ πραγματοποιείται η Πανσέληνος και στο λέω αυτό γιατί υπό άλλες συνθήκες θα σε έκανε πιο ευαίσθητο-η,  εσύ επιθυμίες να δεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά για την αισθηματική σου ζωή. Και πολύ καλά κάνεις, βάζεις σε μία σειρά την καρδιά σου και διαπιστώνεις ποιο άτομο σου αρέσει αληθινά και βάζεις απλά στόχο να το κερδίσεις.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα