Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (02-01-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, συγκροτημένη θα είναι η σκέψη σας, ορθολογισμός θα υπάρχει στη λογική σας, με ειλικρινείς συζητήσεις θα καταφέρετε να κλείσετε ανοιχτά ∈ρωτικά ζητήματα. Το διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό σημείο, με δικές σας ενέργειες και επιλογές απεγκλωβίζεστε από συναισθηματικά ή ∈ρωτικά αδιέξοδα. Εσείς που επιδιώκετε επανένωση θα βρείτε τρόπο να φέρετε το πρώην ταίρι σας στα δικά σας νερά. Σήμερα θα υπάρξουν οριστικά ξεκαθαρίσματα και άμεσες λύσεις ή επανασυνδέσεις.

Ταύρος

Αγαπητοί μου, ευχάριστο ξάφνιασμα θα σας προκαλέσουν τα αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε, αναποδογυρίζει η σκέψη σας, ανοίγονται νέα ∈ρωτικά ενδεχόμενα. Με πρόσωπο από τα παλιά θα γίνουν μεταξύ σας θερμά λόγια που θα σας απαλλάξουν από αρνητικές υποψίες, με τρόπο εκδηλωτικό θα σας φανερώσει την αγάπη του. Σε προσωπική συνάντηση θα ακουστούν εξομολογήσεις, ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας η κατάληξη θα είναι ένωση, καταφθάνει μακροχρόνιος δεσμός.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, διορατικές θα είναι οι ενέργειες σας, καταρρίπτετε τυχόν εμπόδια, με επιτυχία κλείνετε δύσκολα ή πιεστικά ζητήματα. Ο αυθορμητισμός και η άνεση που θα έχει η στάση σας θα φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σας, για τους ∈ρωτικά μόνους έρχεται άνοιγμα καινούργιας ∈ρωτικής γνωριμίας. Εσείς που είστε αρκετό καιρό μόνοι, ανανεώστε το στυλ σας, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, τυχαία συμβάντα θα φέρουν ξαφνικές γνωριμίες ευχάριστης κατάληξης.

Καρκίνος

Φίλοι μου, η μέρα θα σας δώσει την ώθηση να ανοίξετε την καρδιά σας, εκδηλώστε ελεύθερα σκέψεις και συναισθήματα. Σήμερα οι εξομολογήσεις που θα σας κάνει το ∈ρωτικό σας ταίρι θα σας βοηθήσει να δείτε με πιο σοβαρό μάτι τη σχέση σας και σε συνδυασμό με την ειλικρίνεια και την διάθεση σας για εξωτερίκευση, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τον δεσμό σας ένα βήμα πιο μπροστά.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου, ένα καινούργιο πρόσωπο θα συνεπάρει την καρδιά σας και επειδή δεν θα κρύψετε την έλξη σας γι αυτό θα έχετε μια πολύ όμορφη κατάληξη. Απρόοπτη συνάντηση και συνομιλία θα φέρει νέα ∈ρωτική αρχή στη ζωή σας. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που από την αρχή θα σας γοητεύσει, η μεταξύ σας συμπάθεια θα δώσει εξέλιξη στις επαφές σας. Ανοίγεται καινούργιος ∈ρωτικός κύκλος, δείξτε εμπιστοσύνη στα συμβάντα, αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα είναι σταθερός δεσμός.

Παρθένος

Φίλοι μου, ίσως να επηρεαστείτε από αρνητικές σκέψεις ή αναμνήσεις. Μια συνάντηση και μια δυναμική συνομιλία, θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευκρινίσετε τι ζητάτε και που στοχεύετε, αν εκφραστείτε με σαφήνεια τότε όλα θα κινηθούν υπέρ σας. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, θα σας ζητηθεί δεύτερη ευκαιρία, στο χέρι σας θα είναι η κατάληξη.

Ζυγός

Φίλοι μου, προβληματισμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ωστόσο θα βρείτε τον τρόπο να απεγκλωβιστείτε από τις παγίδες που δημιουργεί η ίδια σας η σκέψη. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει συναισθηματική κουβέντα μαζί σας, με στόχο να καταλάβει τι ακριβώς θέλετε και πως μπορεί να διεισδύσει στην ∈ρωτική σας ζωή. Αν επιθυμείτε περεταίρω εξέλιξη μαζί του, τότε συζητήστε με ειλικρίνεια, προμηνύεται έναρξη σταθερής σχέσης.

Σκορπιός

Φίλοι μου, ∈ρωτική και αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε. Με χαρά θα γίνει δέκτη μια πρόταση που θα κάνετε ή θα σας κάνουν, η μέρα σας θα κλείσει με ∈ρωτικό ραντεβού που θα πάρει θερμές διαστάσεις. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση, θα βρείτε τον τρόπο να λύσετε τυχόν προβλήματα, θα ξεπεραστεί εμπόδιο, ηρεμεί η ψυχολογία σας.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, θα εμφανιστείτε ειλικρινείς, στη στάση σας θα υπάρχει ευθύτητα, στόχος σας θα είναι να είστε άμεσοι και ξεκάθαροι. Eυαισθησία και κατανόηση θα έχετε ως προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, σήμερα αποκαλυπτικές συζητήσεις καρδιάς θα ανοίξουν δεσμευτική πορεία. Λύση θα βρείτε σε ∈ρωτικό ζήτημα που σας οδήγησε σε χωρισμό, έρχεται επανένωση και συναισθηματική σταθερότητα.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας θα σας δώσουν νέο άνοιγμα για οριστικές ίσως και δεσμευτικές αποφάσεις.  Εσείς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα περάσετε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις που θα αλλάξουν την πορεία των εξελίξεων. Για τους ∈ρωτικά μόνους ή από καιρό χωρισμένους, στροφή θα κάνει η καρδιά σας, το έναυσμα θα δοθεί από ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό πρόσωπο. Καταφθάνει γνωριμία που θα σας ανανεώσει, εισχωρείτε στη ζωή σας καινούργιο ταίρι.

Υδροχόος

Φίλοι μου, ειλικρινείς και δημιουργικοί θα είναι οι διάλογοι με το ταίρι σας. Εσείς οι άνευ σχέσης ίσως να λάβετε ένα είδος μικρής ∈ρωτικής εξομολόγησης, αν ανταποκριθείτε αναλόγως, τότε πολύ σύντομα θα περάσετε σε ξεκίνημα νέας ∈ρωτικής σχέσης. Έντονα λόγια και απρόοπτες εξομολογήσεις θα φέρουν αναταραχές που τελικά θα σας βγουν σε καλό. Για τους απογοητευμένους, μπαίνει σε τάξη η συναισθηματική σας κατάσταση, ανοίγεται προοπτική καινούργιας γνωριμίας.

Ιχθύς

Φίλοι μου, ίσως να μπλεχτεί κάπως η φαντασία σας με την πραγματικότητα, ωστόσο η αστρολογική όψη της ημέρας θα επαναφέρει τον ορθολογισμό στον τρόπο σκέψη σας. Θα σας βοηθήσει να νικήσετε τον αρνητισμό, δεν θα γίνετε θύμα ψευδαίσθησης ή παραίσθησης. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι δεχτείτε φιλικές προτάσεις εξόδων, η μέρα θα κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο-έκπληξη, η παρουσία του θα σας προκαλέσει ευχάριστη αναστάτωση.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα