Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Αγαπημένε μου Κριέ, για εσένα το πρώτο Σαββατοκύριακο του έτους διαθέτει πολύ δράση, εξόδους και μεγάλη αισιοδοξία. Η επικοινωνία σου με το ταίρι σου γίνεται πιο ανάλαφρη, αφήνετε πίσω σας παράπονα ή γκρίνιες και μαζί με τον-την σύντροφό σου ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία. Μπορείς αυτό το διήμερο να κάνετε μια κουβέντα με τον άνθρωπο σου για ένα μελλοντικό και μακροπρόθεσμο όνειρο που έχετε. Με τον καλύτερο τρόπο ξεκινά το πρώτο διήμερο του έτους.

Για εσένα Κριέ μου, που σε βρίσκει αυτό το πρώτο διήμερο της νέας χρονιάς μόνο-η να θυμάσαι πως ο Άρης περνά στον Τοξότη. Πράγμα που σημαίνει πως μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με πιο μαχητικό τρόπο, πιο παιχνιδιάρικο και χωρίς να χρειαστεί να κάνεις βαρύγδουπες δηλώσεις για τον χαρακτήρα σου. Το Σαββατοκύριακο αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο παθιασμένο ειδύλλιο αρκεί να είσαι μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας και με το χιούμορ σου να γοητεύσεις όποιο άτομο επιθυμείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου το Σαββατοκύριακο αυτό, μπορείς να περάσεις ευχάριστες και χαλαρές στιγμές με το ταίρι σου. Μπορεί να μην έχει μεγάλες εξόδους γιατί αποζητάς να ξεκουραστείς πιο πολύ, οπότε το καλό φαγητό και η συντροφιά από το ταίρι σου θα καθιστά άκρως ιδανικό το διήμερο αυτό. Θα είναι ένα απολαυστικό διήμερο και αν το ταίρι σου σκοπεύει να συζητήσει σοβαρά θέματα μαζί σου και εσύ δεν το επιθυμείς καθόλου αυτό, καλό είναι να το ζητήσεις με κομψό τρόπο.

Για σένα Ταύρε μου, που είσαι ακόμη μόνος-η το διήμερο αυτό δεν σκοπεύεις να διαπραγματευτείς την ξεκούραση σου. Η επιθυμία σου να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να αναδιοργανωθείς μπορεί να σε κρατήσει μακριά από εξόδους και κοινωνικότητες. Η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου και αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα επιτρέψεις σε κάποιο πρόσωπο να σου χαλάσει αυτή την ηρεμία που διακαώς θέλεις να έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένε μου Δίδυμε, το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2020 σε βρίσκει υπερδραστήριο και πολύ πολύ αισιόδοξο. Ο Άρης περνά στον Τοξότη και κάνει την σχέση σου πιο χαρούμενη με πλούσιο πρόγραμμα να κάνετε όσα παραπάνω πράγματα μπορείτε. Θέλεις να χωρέσεις μέσα στο διήμερο αυτό πολλές εικόνες και στιγμές, θες να κάνεις με το ταίρι σου σχέδια για το μέλλον σας και να θέσεις επί τάπητος όσα παραπάνω όνειρα είναι εφικτό. Με πολύ αγάπη ξεκινά αυτό το διήμερο τελικά, απόλαυσε το.

Για εσένα Δίδυμε μου, που σε βρήκε το νέο έτος μοναχούλι σου, με τον Άρη να περνά στον Τοξότη, το σενάριο να αποκτήσεις μια νέα σχέση είναι κάτι παραπάνω από εφικτό. Η ανάλαφρη διάθεση σου, το χιούμορ και η αισιοδοξία σου είναι πολύ γοητευτικά και είναι στοιχεία που μπορεί να δει ένα πρόσωπο και να σε προσεγγίσει με ερwτική διάθεση. Αφέσου λοιπόν, χωρίς προσδοκίες και θα δεις ότι το νέο ερwτικό ξεκίνημα είναι σίγουρο για εσένα το διήμερο αυτό.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσένα Καρκίνε μου το διήμερο αυτό είναι πολύ πολύ ήρεμο και χαλαρό. Η Σελήνη στον Ταύρο σε μαζεύει στο σπίτι με το ταίρι σου να περάσετε όμορφες και τρυφερές στιγμές. Θα αφιερώσεις χρόνο στον άνθρωπο σου, θα έρθετε κοντά και θα θελήσεις να δείξεις με κάθε τρόπο την αγάπη σου προς τον-την σύντροφό σου. Είναι ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο που θα σας ενώσει και θα σας κάνει με κάθε τρόπο αχώριστο και αξιοζήλευτο ζευγάρι.

Για εσένα μοναχικέ μου Καρκίνε, το διήμερο αυτό, θα είναι αρκετά ξεκούραστο, μπορεί να μην περιλαμβάνει εξόδους και κοινωνικότητες, όμως έχεις πολύ ανάγκη από ξεκούραση και χαλαρή διάθεση. Θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου και θα θελήσεις να κάνεις σχέδια και όνειρα για τη νέα χρονιά. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις μια ενδεχόμενη σχέση, να αφήσεις στην άκρη λάθη του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Για εσένα Λέοντα μου, το διήμερο αυτό αναμένετε συγκλονιστικό και πολύ ερwτικό. Με τον Άρη να περνά στον αισιόδοξο Τοξότη, αυτό το διήμερο είναι πραγματικά πολύ ερwτικό και πολύ χαρούμενο. Θα έρθεις πολύ κοντά με τον άνθρωπο σου και θα αισθανθείς πως το νέο έτος επιφυλάσσει πολλές χαρούμενες στιγμές και υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα οι συγκυρίες να κάνουν την σχέση σου ακόμη πιο σοβαρή.

Για εσένα Λέοντα μου, που δεν έχεις δημιουργήσει ακόμη μια σταθερή σχέση να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό μπορεί να αποδειχθεί ως μια πολύ καλή αφορμή για να δημιουργήσεις κάτι πολύ όμορφο και σταθερό. Ο Άρης στον Τοξότη σου χαρίζει αισιοδοξία και ανάλαφρη διάθεση, το χιούμορ σου μπορεί να γίνει σύμμαχος σου για να κερδίσεις ακόμη και τον πιο δύσκολο χαρακτήρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσένα Παρθένε μου, το διήμερο αυτό πρόκειται να είναι αρκετά χαλαρό αρκεί να έχεις εγκράτεια. Από την μια η Σελήνη στον Ταύρο θέλει να σου χαρίσει την ηρεμία στη σχέση σου όμως από την άλλη ο Άρης στον Τοξότη ίσως να ανάψει σπίθες στον δεσμό σου. Συγκρατήσου λοιπόν και απόλαυσε το Σαββατοκύριακο αυτό με το ταίρι σου, μην επιτρέψεις στον εαυτό σου αν κάτι ακούσεις και δεν σου αρέσει να φτάσεις στα άκρα μια συζήτηση σας.

Advertisements

Ενώ για εσένα Παρθένε που δεν έχεις μια σχέση, το διήμερο αυτό μπορεί να σου φέρει μια εσωτερική ένταση. Ο Άρης στον Τοξότη δεν είναι μια ευνοϊκή αστρολογική συγκυρία διότι σε κάνει να θες να πηγαίνεις κόντρα σε ότι δεν σου αρέσει. Οπότε αν επιλέξεις να αφεθείς σε μια νέα γνωριμία δεν έχεις καμία πρόθεση να συμβιβαστείς σε ότι ακούς ή ότι βλέπεις. Μπορείς να έχεις εγκράτεια;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μου Ζυγέ, το διήμερο αυτό αποζητάς για να μην πω απαιτείς την ψυχική ηρεμία τόσο μέσα σου όσο και στη σχέση σου. Αποζητάς την κατανόηση από το ταίρι σου και όχι μόνο να αφουγκράζεται τα θέλω και τις επιθυμίες σου αλλά για κάποιο λόγο θες να σου δείξει την αγάπη του-της με κάθε ορατό τρόπο. Η έμπρακτη αγάπη και το να ξέρεις τι νιώθει για εσένα ανά πάσα στιγμή, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια, ένα απαραίτητο συναίσθημα για να είσαι καλά.

Μπορούν να συμβούν πολλά θετικά πράγματα στην αισθηματική σου ζωή αυτό το διήμερο. Για την ακρίβεια μπορούν να συμβούν θαύματα, αρκεί να τα πιστέψεις και να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να τα προσελκύσεις. Μια νέα γνωριμία, μια όμορφη συνάντηση και επαφή μπορεί να σταθεί η  κατάλληλη αφορμή για να αλλάξεις τη ζωή σου όλη. Η τύχη αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο του έτους μπορεί να σου φέρει όλα όσα ονειρεύεσαι στην αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο του έτους έχει πολύ αισιοδοξία, θα κάνεις πολλά όνειρα με το ταίρι σου και προγραμματίζεις την σχέση σου από εδώ και πέρα. Είναι ένα πολύ όμορφο διήμερο και πραγματικά η σχέση σου θα περάσει σε ένα άλλο επίπεδο πιο σοβαρό και πιο ώριμο. Θα μπορέσεις να εκφράσεις με τον πιο ειλικρινή τρόπο τα συναισθήματα σου στο ταίρι σου, να διαπιστώσεις όχι μόνο γιατί είστε μαζί αλλά και ποιος είναι ο λόγος η σχέση σας να περάσει σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο.

Για εσένα Σκορπιέ μου, το διήμερο αυτό σκοπεύεις να αλλάξεις κοσμοθεωρία. Εσύ και ο εαυτός σου έχετε μίνι σύσκεψη, θες να διαπιστώσεις για ποιο λόγο είσαι μόνος-η, το πρώτο Σαββατοκύριακο του έτους θες να αλλάξεις τον εαυτό σου. Αν δεν θες να είσαι εσύ και η μοναξιά παρέα, θα εντοπίσεις και θα αλλάξεις τα λάθη σου, με τον πιο συνειδητοποιημένο τρόπο και όχι μαλώνοντας σε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης περνά στο ζώδιό σου, οπότε όπως κατάλαβες είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για εσένα και το ταίρι σου. Η χαρά και αισιοδοξία επιστρέφει όχι μόνο το διήμερο αυτό αλλά και γενικότερα στην καθημερινότητα σου, το να είστε μαζί και να συμπορευθείτε στο 2020 κάνει να το διήμερο αυτό φανταστικό. Ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα χαρτιά σου, τι μορφή θες να έχει η σχέση σας και πόσο κοντά νιώθετε ο ένας στον άλλον;

Ενώ για εσένα ελεύθερε Τοξότη μου, το διήμερο αυτό και με τον Άρη να έχει έρθει επίσκεψη στο ζώδιό σου αναμένετε να είναι μαγικό. Η διάθεση σου αλλάζει, η ψυχολογία σου ανεβασμένη και ο ερwτισμός σου διάχυτος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις όχι μια αλλά πολλές νέες γνωριμίες το διήμερο αυτό και αν το θελήσεις να δημιουργήσεις και μια σημαντική σχέση. Στο χέρι σου είναι, η τύχη πάντως είναι με το μέρος σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη να είναι στον Αιγόκερω, το διήμερο αυτό για εσένα και την σχέση σου χαρακτηρίζεται από χαλαρή και ανάλαφρη διάθεση. Θα περάσετε όμορφες στιγμές, θα έρθετε κοντά, θα χαλαρώσετε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Ίσως αυτό το διήμερο να μην θέλετε εξόδους και να μείνετε εντελώς μόνοι αλλά έχει αποδειχθεί ότι περνάτε καλά όχι μόνο σαν ζευγάρι αλλά και σαν παρέα.

Για εσένα Αιγόκερε μου, το διήμερο αυτό αναμένετε να είναι ιδιαίτερα χαλαρό, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ξεκουραστείς. Τα μόνα που θα ήθελες να κάνεις αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο του έτους είναι να είσαι με άτομα που αγαπάς, με φίλους για φαγητό ή να μείνεις στο ζεστό σου σπίτι. Αυτό σημαίνει πως δεν θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο και να δημιουργήσεις συνθήκες για μια νέα σχέση όμως δεν θα σε νοιάζει και πολύ μιας και η ξεκούραση σου είναι πάνω από όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να περνά στον Τοξότη, το διήμερο αυτό πραγματικά είναι όαση για εσένα και το ταίρι σου. Όνειρα, επιθυμίες και στόχοι πέφτουν στο τραπέζι και σε κάνουν να λάμπεις από χαρά και αισιοδοξία, αναμένετε ένα πολύ ερwτικό Σαββατοκύριακο και μάλιστα υπόσχεται να σου φέρει αν δεν έχει γίνει ακόμη αυτό, μια επισημοποίηση του δεσμού σου.

Για εσένα Υδροχόε μου, που δεν έχεις μια σχέση το Σαββατοκύριακο μπορεί να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή σου. Ο Άρης περνά στον Τοξότη, πράγμα που σημαίνει πως θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φλερτ και παθιασμένες στιγμές. Αν θες να κάνεις σοβαρή και επίσημη σχέση, αυτό το διήμερο είναι η μεγάλη ευκαιρία της ζωής σου.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή αυτό το διήμερο σε ωθεί να πηγαίνεις κόντρα στο ταίρι σου και να θες να προβάλεις κομμάτια του χαρακτήρα σου ενώ δεν χρειάζεται.  Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση διότι δεν υπάρχει λόγος αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο του έτους να ξεκινήσει για την σχέση σου με μουρμούρα και γκρίνια.

Για εσένα Ιχθύ μου, που δεν έχεις μια σχέση το διήμερο αυτό σε διακρίνει μια εσωστρέφεια, ο Άρης στον Τοξότη σου δημιουργεί την ανάγκη να πηγαίνεις κόντρα σε ότι δεν σου αρέσει. Δεν θα σε διακρίνει διπλωματία, και η εγκράτεια σου θα έχει πάει περίπατο, οπότε αυτό δεν σε βοηθά να δώσεις ευκαιρία σε μια νέα γνωριμία ή θα επιθυμείς την αυτοπροβολή σου με μια δόση υπερβολής.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα