Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (11-11-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, θα εμφανιστείτε τολμηροί, ζωτικοί και ρομαντικοί, σήμερα θα υπάρξει προοπτικής νέα γνωριμίας, όμορφης ∈ρωτικής κατάληξης. Ο αυθορμητισμός και οι εκδηλωτικές σας διαθέσεις θα δώσουν άνοιγμα σε ένα συγκριμένο πρόσωπο να σας φανερώσει τι νιώθει για εσάς, θα εκπλαγείτε διαπιστώνοντας την έκταση και το βάθος των αισθημάτων του. Εσείς που είστε σε σχέση, θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας αγάπη και συναισθηματική κατανόηση.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα σας φέρει γεγονότα θερμά, ευχάριστα, ίσως και ανατρεπτικά. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις, να ξέρετε πως θα λυθούν κι αν αναμένετε έκβαση μιας συγκεκριμένης ∈ρωτικής υπόθεσης, τότε σας φανερώνω πως καταφθάνουν θετικά μαντάτα. Θα βγείτε από ένα συναισθηματικό αδιέξοδο ή δίλημμα, βρίσκει η καρδιά σας το δρόμο της. Σε περίπτωση που είστε μόνοι, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα υπάρξει δυνατότητα θέρμης κατάληξης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να περάσετε σε έντονη ∈ρωτική δράση. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αιτία μιας συνάντησης με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, ο αποκαλυπτικός διάλογος που θα γίνει μεταξύ σας θα αλλάξει τις βλέψεις σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να οδηγηθείτε σε χωρισμό με πρόσωπο που το μόνο που σας πρόσφερε ως τώρα ήταν άγχος, καταπίεση, και απογοήτευση.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας φέρει ένα τυχαίο συμβάν που θα σας αναγκάσει να επικεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο ∈ρωτικό ζήτημα, που στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει να δώσετε ικανοποιητική λύση. Έρχονται στο προσκήνιο παλιές ∈ρωτικές υποθέσεις, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας προκαλούν συναισθηματική ανισορροπία ή αβεβαιότητα.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να απελευθερωθείτε από αγχωμένες καταστάσεις και από ανοιχτές ∈ρωτικές υποθέσεις που κούρασαν την ψυχολογία σας. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα κινήσει τα νήματα ώστε να ανοιχτεί μεταξύ σας μια τολμηρή και εκ βάθους συναισθηματική συζήτηση, δίνοντάς σας την ευκαιρία να φανερώσετε αισθήματα, να κλείσετε παλιές πληγές και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Προμηνύεται καινούργιο ∈ρωτικό άνοιγμα, που θα έχει ρομαντική εξέλιξη.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ελκυστική θα είναι η στάση σας, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα καταφέρετε με την εμφάνιση και την έκφρασή σας να προσελκύσετε πρόσωπα ∈ρωτικού ενδιαφέροντος. Σήμερα η μέρα σας θα έχει συναντήσεις που η εξέλιξή τους θα είναι θετικά ανατρεπτική, ∈ρωτική τροπή θα πάρουν οι επαφές σας. Θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, για εσάς τους ρομαντικούς προμηνύεται νυχτερινό ραντεβού θέρμης ∈ρωτικής κατάληξης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εκδηλώσετε τον ∈ρωτισμό σας με τρόπο συναισθηματικό και ρομαντικό, σας διαβεβαιώνω πως δε θα απογοητευτείτε. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ∈ρωτικό ραντεβού, που θα δώσει ουσιαστικό νόημα στη ζωή σας. Ο ρομαντισμός στη συμπεριφορά σας, σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για ισορροπία και ασφάλεια, θα σας οδηγήσει να τερματίσετε εγωιστικές συγκρούσεις και πεισματικές διαφωνίες. Σε περίπτωση χωρισμού, θα σημειωθεί κατάληξη επανασύνδεσης.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα έχετε άνοιγμα νέας ∈ρωτικής σχέσης με καινούργιο πρόσωπο. Για εσάς που ήδη έχετε σταθερό δεσμό, σήμερα θα αναζητήσετε μια δημιουργική και εποικοδομητική κατάληξη, δεν αποκλείεται να συζητήσετε το ενδεχόμενο της δέσμευσης. Ένα πρόσωπο από το ∈ρωτικό σας παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του, αν δείξετε εμπιστοσύνη στις εξομολογήσεις που θα ακούσετε, τότε πολύ γρήγορα θα γίνει ξεκίνημα σταθερού δεσμού.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τον ερχομό νέας ∈ρωτικής σχέσης. Καινούργια πρόσωπα θα περάσουν στη ζωή σας, οι παλιές καταστάσεις θα ξεφύγουν από την απογοητευτική στασιμότητα, σήμερα συνειδητά θα κλείσετε το παρελθόν σας. Έρχονται ευχάριστες και μόνιμες αλλαγές, τώρα θα είστε σε θέση να λάβετε σοβαρές αποφάσεις. Τώρα διαγράφετε οριστικά παλιά ∈ρωτικά πρόσωπα και τερματίζετε αποτυχημένες σχέσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι,  επιθυμία σας θα είναι η ήρεμη ∈ρωτική επικοινωνία μέσα σε κλίμα ρομαντισμού και όχι σκληρού ρεαλισμού. Συναισθηματικά θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως αποκαλυπτικοί, θα μιλήσετε ανοιχτά γι’ αυτά που αισθάνεστε, σήμερα να είστε σίγουροι πως θα βρείτε την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Ενδεχομένως να απορρίψετε πρώην ∈ρωτικό ταίρι που θα κάνει προσπάθεια επανασύνδεσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει αισθησιακούς και συναισθηματικούς, θα θελήσετε έλξη και ∈ρωτική χημεία στις ∈ρωτικές σας επαφές. Από μόνοι σας θα ανοίξετε συζητήσεις με την επιθυμία να βάλετε φως σε μπερδεμένες καταστάσεις, η στάση σας θα είναι αποκαλυπτική και αρκετά ρομαντική. Σήμερα πολύ καλά θα κάνετε και θα φανείτε ανοιχτοί στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, θα προκύψει τυχαίο συμβάν με πρόσωπο που η γοητεία του δε θα περάσει από εσάς απαρατήρητη.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα κυριαρχήσει η ειρηνική, ∈ρωτική και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα θα βρείτε τρόπο να προσκολλήσετε επάνω σας το ∈ρωτικό σας ταίρι. Οι διαθέσεις σας θα είναι θερμές, θα αναδύουν έλξη και αίσθημα, οι ενέργειες σας θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις και ανανέωση αισθημάτων. Μην απορρίψετε προτάσεις για εξόδους διασκέδασης, σε τυχαίο χρόνο και χώρο θα προκύψει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα