Μην χασετε

Δευτέρα 11/11: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Ο  Ερμής στον Σκορπιό , πηγαίνοντας προς τα πίσω, ως  ανάδρομος,  συναντά  τον Ήλιο στο ίδιο ζώδιο, κάνοντάς μας πολύ πιο εξωστρεφείς, με διάθεση να συζητήσουμε το οποιοδήποτε θέμα και να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας. Ναι μεν απέναντί μας θα βρούμε πρόθυμους ανθρώπους όχι μόνο να μας ακούσουν, αλλά και να μας βοηθήσουν, ωστόσο η οποιαδήποτε υλοποίηση θα αργήσει.

Επιπλέον, θα κάνουμε αρκετές επαφές, θα μετακινηθούμε παραπάνω απ’ ό,τι συνήθως, θα προσπαθήσουμε να κινήσουμε γραφειοκρατικές μας υποθέσεις, όμως, οι καθυστερήσεις και τα μπερδέματα δε θα λείψουν!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Σκορπιοί, προσέξτε, ώστε να διαφημίσετε σωστά τον εαυτό σας. Οποιαδήποτε απολυτότητα και κόλλημα θα σας φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε. Πειθώ! Μόνο αυτό!

Advertisements

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι προσπαθήστε να λύσετε θέματα επαγγελματικά, οικογενειακά ή της σχέσης σας που ίσως «ξεθαφτούν» με κουβέντα. Το να βγάζετε συμπεράσματα, να παίρνετε αποφάσεις χωρίς να ενημερώσετε κι απλά να τις ανακοινώσετε, σίγουρα θα δημιουργήσει αντιδράσεις.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι αν από καιρό σκέφτεστε να ζητήσετε παραπάνω χρήματα ή περιμένετε να σας επιστραφούν, μπορεί να ήρθε η ώρα να τα πάρετε. Πιθανή είναι και η επιστροφή… πρώην.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα