Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (08-9-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, θα υπάρξουν θερμές ∈ρωτικές επαφές, η στάση σας θα είναι ευδιάθετη, καλοπροαίρετη και τολμηρή. Σε υψηλό επίπεδο θα βρίσκεται ο ∈ρωτισμός σας, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, θα σας δοθεί ευκαιρία σχέσης με άτομο που το βασικό του χαρακτηριστικό θα είναι η εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση. Εσείς που είστε σε δεσμό, σήμερα θα έχετε μια ιδιαιτέρως ∈ρωτική μέρα.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κάνετε πέρα τα πρόσωπα και τα ζητήματα που σας δημιουργούν αρνητικές σκέψεις. Ουσιαστικά θα κάνετε ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, τόσο με τον εαυτό σας όσο και με το ταίρι σας, με στόχο να απαλλαγείτε από προβληματικές καταστάσεις. Εσείς που είστε πολύ καιρό χωρίς σχέση, δεν αποκλείεται να φέρετε οριστικές ανακατατάξεις στην ∈ρωτική σας ζωή με αφορμή μια καινούργια γνωριμία που θα προκύψει.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα θελήσετε να ζήσετε ξέγνοιαστες ∈ρωτικές στιγμές, ίσως να μην είστε θετικοί σε συζητήσεις δέσμευσης. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δυναμική δράση, να είστε σίγουροι πως θα βρείτε το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας. Προσοχή στον ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό και την υπερβολική αυτοπεποίθηση, χειριστείτε με ωριμότητα την ανάγκη σας για ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα φέρουν ξαφνικό ∈ρωτικό άνοιγμα. Σε συνάντηση τα θερμά λόγια που θα ακούσετε θα ζεστάνουν την καρδιά σας, θα νιώσετε χαρά και αυτοπεποίθηση. Αισιόδοξη θα είναι η σκέψη σας, οι διαθέσεις σας θα είναι έτοιμες για πράξεις άμεσες και τολμηρές. Εσείς οι χωρισμένοι, αν επιθυμείτε επανασύνδεση σας συμβουλεύω να κάνετε το πρώτο βήμα, το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, ζωηρές και ατίθασες θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα ο εσωτερικός ψυχολογικός σας κόσμος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ανάγκη σας για ριζικές αλλαγές. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει και θα βρει τρόπο να σας εντυπωσιάσει. Δε θα σας λείψουν τα δυνατά χτυποκάρδια, σήμερα θα προκύψει άνοιγμα ∈ρωτικής σχέσης, θα είναι καθαρά στο χέρι σας αν θα αποκτήσετε σταθερό ∈ρωτικό δεσμό.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, έντονη θα είναι η διάθεσή σας για ∈ρωτικές δραστηριότητες, αναζητήσεις, και νέες διεκδικήσεις. Τολμηρή και εκδηλωτική θα είναι η ∈ρωτική σας συμπεριφορά, θα είστε δεκτικοί σε προτάσεις που θα σας κάνει πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος. Η ζεστή και αποκαλυπτική σας διάθεση, θα σας φέρει ευχάριστες εξελίξεις, θα τα πάτε πολύ καλά με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ευχάριστες συναντήσεις θα σας φέρει η σημερινή μέρα, τώρα θα αλλάξει η αρνητική πορεία κάποιων ∈ρωτικών σας υποθέσεων. Έρχονται επανασυνδέσεις, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στη δύναμη των αισθημάτων σας. Σήμερα θα εκδηλωθεί πάθος και έντονη ∈ρωτική έλξη ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που σας είναι αδύνατον να το βγάλετε από την ∈ρωτική σας ζωή. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι ετοιμαστείτε, καταφθάνει νέα γνωριμία!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, έρχονται απρόοπτα γεγονότα που θα αλλάξουν την ψυχολογία σας και θα απελευθερώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Ένα γεγονός θα χτυπήσει ακριβώς στο κέντρο της καρδιάς σας, με αποτέλεσμα να αφήσετε στην άκρη το κακό παρελθόν και να πορευτείτε κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο με θερμό ∈ρωτικό ενδιαφέρον για εσάς!

Τοξότης

Advertisements

Στοχεύστε, φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να επιτύχετε, καταφθάνει πρόσωπο που θα καταφέρετε να το κερδίσετε. Εντυπωσιακό θα είναι το στυλ σας, θα το εντυπωσιάσετε το γοητευτικό άτομο που με την πρώτη ματιά θα κλέψει την καρδιά σας. Σήμερα θα αναζητήσετε την μεγάλη αλλαγή και τα γεγονότα θα σας φέρουν το κατάλληλο άνοιγμα.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, θα κινηθείτε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ωστόσο προσοχή στην τάση που θα έχετε, να θέλετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Θα υπάρξουν λόγια που θα φέρουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, μια συνάντηση θα μετατραπεί σε ευχάριστο ∈ρωτικό γεγονός. Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, σήμερα θα είστε σε θέση να γοητεύσετε και να εντυπωσιάσετε. Μια απρόοπτη αντάμωση θα δώσει νέα τροπή στην ∈ρωτική σας πορεία.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, απρόοπτες και ευχάριστες ∈ρωτικές εκπλήξεις θα κάνουν την εμφάνισή τους. Θα καταφέρετε να περάσετε μια όμορφη και ∈ρωτική μέρα, θα υπάρξουν συναντήσεις, επανασύνδεση θα προκύψει σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι. Ένα εντυπωσιακό πρόσωπο θα εμφανιστεί στο δρόμο σας. Θα γίνει γνωριμία μεταξύ σας, οι περεταίρω επαφές σας θα έχουν ∈ρωτική κατάληξη.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, από σήμερα φεύγουν ανασφάλειες και αναστολές, αποκτάτε δυναμικό τρόπο σκέψης και δράσης. Σε προσωπική συνάντηση θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε αρνητικές ∈ρωτικές καταστάσεις, με δικές σας πράξεις θα περάσετε σε συζητήσεις ξεκαθαρίσματος και ριζικών λύσεων. Ξεκινάτε καινούργια ∈ρωτική πορεία, σήμερα θα πάρετε την απόφαση να πείτε το ‘‘ναι’’ σε πρόσωπο που σας πολιορκεί ∈ρωτικά εδώ και πολύ καιρό.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα