Μην χασετε

Τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με το ζώδιο σου

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από την Παρθένο πραγματοποιεί μια πολύ ωραία σύνοδο με τον Ερμή που φέρνει εξελίξεις στην εργασία. Στις 14 θα περάσει στον έβδομο οίκο σου όμως και από εκεί θα ευνοεί με κάθε τρόπο τη συντροφικότητα! Να εξετάσεις τις σχέσεις σου, ίσως έναν μπερδεμένο τομέα αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, όπως ξέρεις, και φυσικά δεν είναι όλοι για σένα. Επίσης, φαίνεται ότι θα απαλλαγείς και από κάποιους φόβους, τους οποίους θα απομυθοποιήσεις. Τι περίεργο κι αυτό να μυθοποιούμε τους φόβους, αντί τα ευχάριστα που μας συμβαίνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη στις 13 είναι εκπληκτική για τη συναισθηματική σου ζωή και τα δημιουργικά σου σχέδια. Δεν θα εστιάσεις όμως μόνο στη συναισθηματική σου ζωή. Οι συγκυρίες θα είναι τέτοιες που θα έχεις την ευκαιρία να καλλιεργήσεις όλες σου τις σχέσεις και να μοιραστείς πράγματα. Σε αυτό το τελευταίο, στο μοίρασμα, αξίζει να δώσεις την προσοχή σου. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε τροφοδοτήσουν συναισθηματικά σε βαθμό «μεταμόρφωσης», ή αλλιώς σε σημείο που να επουλωθούν παλιότερες πληγές. Στις 14 η Αφροδίτη θα βρεθεί στον έκτο οίκο σου και από εκεί θα ευνοεί πλέον την εργασία και την ευεξία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη στις 13 είναι εκπληκτική για θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Από τις 14 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου και σηματοδοτεί μια νέα αρχή στην ερwτική σου ζωή αυτήν την περίοδο. Μια σημείωση για την πανσέληνο στον δέκατο οίκο σου. Σίγουρα θα φέρει ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, θα σε κάνει διεκδικητικό και όταν θα αποχωρήσει θα διαπιστώσεις ότι τα κέρδη με την παρουσία του ήταν πολλά. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να προσέχεις τον υπερβολικό φόρτο που μπορεί να σε εξαντλήσει και να αποφεύγεις τις ανταγωνιστικές διαθέσεις, δικές σου ή άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη στις 13 είναι πολύ θετική για θέματα επικοινωνίας και για νέες συμφωνίες και συμβόλαια. Οι στόχοι σου φαίνεται ότι πρέπει να αλλάξουν και αυτό μπορεί να σου προκαλεί στρες γιατί οι αλλαγές γενικά δεν είναι του τύπου σου, αλλά μπορεί να είναι και ευχάριστο, αρκεί να θέσεις στόχους που αποτελούν πραγματικές σου επιθυμίες και να έχει νόημα για σένα η διαδικασία μέχρι την επίτευξη τους, μη σου πω περισσότερο και από την ίδια την επίτευξη. Στις 14 θα περάσει στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την κατοικία και θα φέρει αρμονία στις σχέσεις. Είναι πολύ ωραίο πράγμα η Αφροδίτη να βρίσκεται στον οίκο που αφορά το σπίτι και την οικογένεια, ώρες ώρες νιώθεις μια θαλπωρή, ακόμη κι αν δεν βρίσκεσαι κοντά σε οικογενειακά πρόσωπα, απλώς μόνος-η σου, στον χώρο σου.

Advertisements

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ερμή στις 13 είναι πολύ θετική για τα οικονομικά σου! Από τις 14 όμως η Αφροδίτη θα βρίσκεται πλέον στον τρίτο οίκο σου που αφορά τα συμβόλαια, τις συμφωνίες και την επικοινωνία. Εκτός από τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι στους άλλους, στις οποίες συνήθως είσαι κάτι παραπάνω από άψογος-η, έχεις υποχρεώσεις και απέναντι στον εαυτό σου, που όμως συχνά παραμελείς. Μόνο αν εσύ νιώθεις γεμάτος, θα μπορέσεις να ανταποκριθείς και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Ξεκίνα από τις κοινωνικές σου επαφές, μην χάνεις τις ευκαιρίες για επαφές, γνωριμίες και εξόδους, μέσα από αυτές θα έρθουν ιδέες, ευκαιρίες και θα αλλάξει η διάθεσή σου προς το καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι εκπληκτική και αφορά όλους τους τομείς που είναι σημαντικοί για εσένα. Από τις 14 όμως η Αφροδίτη θα περάσει στον δεύτερο οίκο σου και η θέση της αυτή θα είναι πολύ ευνοϊκή για τα οικονομικά σου. Στους σημαντικούς τομείς της ζωής σου αλλάζουν πολλές καταστάσεις προς το καλύτερο. Στις νέες συμφωνίες παρεμπιπτόντως δεν πρέπει να είσαι ακραία ελαστικός με τα οικονομικά, να φαίνεται ότι μπορείς να διαπραγματευτείς μεν, αλλά ότι ξέρεις και τι αξίζει αυτό που προσφέρεις. Το σημαντικότερο αυτή την περίοδο είναι ότι η Αφροδίτη μπορεί να σε παρακινήσει να ασχοληθείς ειδικότερα με το κατά πόσο νιώθεις ασφαλής, συναισθηματικά κυρίως.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ερμή στον δωδέκατο οίκο σου είναι εξαιρετική και φέρνει αυτογνωσία, αλλά ίσως και την αποκάλυψη ενδιαφερουσών πληροφοριών. Από τις 14 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, εκπληκτικά τα νέα για όλους τους τομείς της ζωής σου, ιδιαίτερα για τον οικονομικό και τον συναισθηματικό. Τα συναισθηματικά σου έχουν πολύ ενδιαφέρον, αλλά μοιάζει μερικές φορές σαν να τα σαμποτάρεις. Μήπως ελκύεσαι από άτομα που επιβεβαιώνουν αρνητικές πεποιθήσεις σου για τη συναισθηματική σου ζωή, ότι δεν θα είναι ποτέ όπως θέλεις, κλπ; Θα μπορούσες να κάνεις και διαφορετικές επιλογές,

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη είναι εξαιρετικά θετική και αφορά την κοινωνική σου ζωή, τις ομάδες και τις φιλικές σου σχέσεις. Από τις 14 η Αφροδίτη θα ευνοεί τη διάθεσή σου. Την ίδια μέρα έχουμε και μια πανσέληνο που ξεκαθαρίζει μια ερwτική υπόθεση. Τα ερwτικά σου μπορούν να είναι πολύ λιγότερο μπερδεμένα, αν τα αντιμετωπίζεις περισσότερο ψύχραιμα και λιγότερο φοβισμένα. Δεν πρόκειται πάντα για μια ιστορία που ο ένας είναι θύτης και ο άλλος θύμα. Επίσης, φαίνεται ότι αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις πολλά πράγματα, και πρέπει να αλλάξει για να αποκτήσει νόημα και προοπτική η καθημερινότητά σου.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη του Ερμή με την Αφροδίτη στον δέκατο οίκο σου είναι σπουδαία και αφορά τα επαγγελματικά σου, έναν τομέα που εδώ και κάποιο διάστημα έχει ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Η αλήθεια είναι ότι θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες στην καριέρα σου που αξίζει να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Και για να έχεις αποτελέσματα, πρέπει να έχεις πάθος. Και για να έχεις πάθος, πρέπει να διερευνήσεις και το τελευταίο ψήγμα χαράς και ικανοποίησης που θα μπορούσες να παίρνεις από κάθε ενασχόληση σου, στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για τη δουλειά σου, αλλά αυτό ισχύει γενικότερα. Αν η δουλειά σου δεν έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης, ρίξε μια ματιά σε αυτά που σου αρέσουν, μπορεί κάποιο από αυτά να σε βάλει σε άλλους δρόμους. Ό,τι και να κάνεις πάντως, μην ξεχνάς ότι το πάθος είναι ο οδηγός. Από τις 14 η Αφροδίτη θα περάσει στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τις ομάδες, τις παρέες και την κοινωνική σου ζωή και θα φέρει νέα ανοίγματα και πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος του Ερμής με την Αφροδίτη στις 13 είναι εκπληκτική και πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου. Μπορεί να ταξιδέψεις, να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου ή να γνωρίσεις ανθρώπους που θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι – προς το καλύτερο. Η Αφροδίτη από τις 14 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου, κάτι πραγματικά καλό για τα επαγγελματικά σου. Το μυστικό είναι οι στόχοι – οι οποίοι πρέπει να είναι σαφείς, να μπορείς να τους βλέπεις σε εικόνα στο μυαλό σου και να διακρίνεις κάθε λεπτομέρεια της εικόνας. Και οι στόχοι μπορούν να αφορούν οτιδήποτε, όχι μόνο τα επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη του Ερμή με την Αφροδίτη στις 13 είναι εκπληκτική και πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο των οικονομικών που μοιράζεσαι με άλλους και των οικονομικών συμφωνιών. Από τις14 όμως η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου και από εκεί θα ευνοεί τα ταξίδια, τις συναλλαγές με το εξωτερικό, τις εκδόσεις και οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές σου. Επίσης, σε κάποιους τομείς της ζωής σου νιώθεις ότι ξαφνικά κολυμπάς στα βαθιά και δεν ξέρεις αν θα τα βγάλεις πέρα. Απόλαυσέ το, τα καλύτερα εντατικά μαθήματα τα παίρνουμε όταν μπαίνουμε κατευθείαν στα βαθιά, σε όλους τους τομείς.

ΙΧΘΥΣ

Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη στις 13 είναι σπουδαία και πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Από τις 14 όμως η Αφροδίτη θα περάσει στον όγδοο οίκο σου και από εκεί θα ευνοεί και τα οικονομικά σου, αλλά και τη συναισθηματική σου ζωή. Όπου και να στοχεύεις, στη βελτίωση μιας σχέσης, στη θεμελίωση μιας συνεργασίας ή στην ανεύρεση συντρόφου, μπορείς να το κάνεις με πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Υ.Γ. Κάθε φορά που σου έρχεται να τα χώσεις σε συνεργάτη ή στο – στη σύντροφο, μέτρα μέχρι το δέκα από μέσα σου. Ή μέχρι όσο σου πάρει για να σου φύγουν τα νεύρα.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα