Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (26-8-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, αν φανείτε προσιτοί, θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχτούν οι επαφές σας σε πλαίσιο ∈ρωτικό. Η διάθεση σας να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε θα δημιουργήσει καινούργιο ∈ρωτικό άνοιγμα που δε θα είναι καθόλου αρνητικό. Αξιοποιήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ∈ρωτική πρόκληση που θα υπάρξει.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι,  δεν αποκλείεται να αναποδογυρίσει ο τρόπος σκέψης σας. Θα έχετε την ανάγκη να αναζητήσετε νέους διεξόδους γεγονός που θα σας οδηγήσει σε πράξεις ανατροπής. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από πρόσωπα που δεν κατανοούν ούτε τον χαρακτήρα σας ούτε τις επιθυμίες σας, σήμερα θα πάρετε την απόφαση να κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις και σχέσεις που σας φέρνουν στασιμότητα ή εκνευρισμό.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, δημιουργική θα είναι η φαντασία σας, η διαίσθηση σας δεν επρόκειτο να σας προδώσει. Έρχονται ευχάριστες ∈ρωτικές συναντήσεις, η διάθεση σας για φλερτ θα βρει τον κατάλληλο στόχο. Συγκαταβατικοί θα φανείτε σε πρόσωπο από το ∈ρωτικό σας παρελθόν, δεν είναι σίγουρο όμως αν θα είστε σε θέση να συγχωρήσετε ή να διαγράψετε καταστάσεις που σας έκαναν να νιώσετε αδικημένοι.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, εναλλαγές θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, κυκλοθυμική θα είναι η στάση σας, λόγια και σκέψεις ίσως να μην έχουν σταθερό οπτικό πεδίο. Σας συμβουλεύω να αφήσετε στην άκρη αρνητισμούς και φοβίες, προσπαθήστε να αναζητήσετε αιτίες και αποτελέσματα χωρίς την παρέμβαση ψευδαισθήσεων. Μέσα στη σχέση σας δεν αποκλείεται να βλέπετε τα ίσια ανάποδα, προσοχή στο τρόπο αντίληψης σας.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, θα φανείτε ρομαντικοί, επικοινωνιακοί, θερμός ∈ρωτισμός θα διακρίνει τις ενέργειες σας. Επιρρεπείς θα είστε σε ονειροπολήσεις, θα επανέλθει στη μνήμη σας και στην καρδιά σας πρόσωπο του παρελθόντος. Σήμερα θα υπάρξει ξαφνικό ∈ρωτικό γεγονός, θα προκύψει τυχαία συνάντηση που θα έχει τη δυνατότητα να σας ωθήσει σε πράξεις επανασύνδεσης. Κάποιοι από εσάς θα είστε δεχτικοί στις καινούργιες γνωριμίες, θα σας κινήσει το ενδιαφέρον πρόσωπο υψηλών προδιαγραφών.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα ανανεώσετε τον τρόπο σκέψης σας, δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από παλιές κακές αναμνήσεις. Η απόφαση να ξεφύγετε από το κακό παρελθόν, θα είναι το όπλο που θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε ένα νέο μέλλον, καταφέρνοντας να φτάσετε στο ύψος των επιθυμιών σας. Εσείς αφήστε το περιθώριο να σας πλησιάσουν και θα δείτε πως ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του με φανερή τη διάθεση να αποκτήσει μαζί σας σταθερό δεσμό.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα ξυπνήσουν μέσα σας περίεργες διαθέσεις, θα υπάρξει έντονη εσωτερική αναστάτωση ίσως και αδυναμία αποδοχής. Δεν θα μπορέσετε να αποδεχτείτε πρόσωπα και καταστάσεις που σας καταπιέζουν, θα διώξετε μακριά οτιδήποτε περιορίζει τα όρια της δράσης σας. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, σαν δίνω τη συμβουλή να μην φανείτε απρόσιτοι στο καινούργιο πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να ανοίξει κουβέντα μαζί σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα παρατηρηθούν έντονα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα στις διαθέσεις σας. Θα σας δοθεί το άνοιγμα για αλλαγή σκέψης και στάσης, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας θέτουν περιορισμούς. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα σας δώσει το κίνητρο να οδηγηθείτε σε νέες ∈ρωτικές περιπέτειες.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, προσοχή να μην εγκλωβιστείτε σε ανασφάλειες, μην αμφισβητήσετε τις ∈ρωτικές σας δυνατότητες και τα θελκτικά σας προσόντα. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στην επικοινωνιακή σας συμπεριφορά, ίσως να εμφανιστούν αναστολές και επιφυλάξεις. Θα υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα που σας φανερώνω πως στο τέλος θα γυρίσουν όλα υπέρ σας. Η  αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πιο ανέμελο και πιο ρομαντικό κλίμα μέσα στη σχέση σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα θελήσετε να απαλλαγείτε που κουραστικές υποθέσεις, ίσως να εμφανιστείτε κάπως κάθετοι ή υπερβολικοί σχετικά με θέματα που αφορούν την ∈ρωτική σας ελευθερία. Με το ταίρι σας θα δημιουργηθούν συνθήκες για ριζικές αποφάσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε αν αυτό που νιώθετε είναι αληθινό ή στηρίζετε σε αυταπάτες. Θα ακουστούν αποκαλυπτικά λόγια, σας συμβουλεύω να μην τα αγνοήσετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει αρκετά συναισθηματικούς ίσως και ελαφριά ονειροπόλους, αναγκαία θα είναι η απόδραση σας από ανιαρές κοινότυπες καταστάσεις. Θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας γι αυτό δεν θα λείψουν οι έντονες συναισθηματικές εξομολογήσεις. Συνάντηση και συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο ∈ρωτικό, θα σας ανοίξει καινούργιο ορίζοντα με το ενδεχόμενο να προκύψει σταθερή σχέση.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θερμή και ∈ρωτική θα είναι η στάση σας, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διάλογους. Σε φιλική παρέα θα εμφανιστεί πρόσωπο που η προσιτή σας στάση, θα του δώσει το άνοιγμα να περάσει σε θερμές αποκαλύψεις. Τα λόγια που θα ακούσετε δεν θα είναι ανούσια κομπλιμέντα, θα είναι ειλικρινά λόγια καρδιάς. Σήμερα θα υπάρξει ∈ρωτικό γεγονός που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κάποιες καχυποψίες ή αυταπάτες.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα