Μην χασετε

Αυτές είναι οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (26/08 – 01/09)

Κριός

Advertisements

Η κινητικότητα στον έκτο οίκο σου αυτή την περίοδο είναι μοναδικό φαινόμενο! Εκεί θα βρεθεί ο Ερμής στις 29, ενώ θα πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη στις 30. Εκεί όμως ήδη βρίσκονται ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος! Όλοι αυτοί μαζεμένοι στο ίδιο σημείο αποτελούν μια ένδειξη ότι οι τομείς της εργασίας, της φυσικής κατάστασης, της εμφάνισης και των καθημερινών εκκρεμοτήτων θα έχουν πολύ θετικές εξελίξεις. Το σημαντικό όμως είναι να θυμάσαι ότι αυτή την περίοδο μπορείς να βασιστείς σχεδόν αποκλειστικά στον εαυτό σου. Σκέψου ότι μπορεί να φορτώνεσαι περισσότερη δουλειά, αλλά από την άλλη το να τα οργανώνεις όλα εσύ – προσωρινά- μπορεί να σου δώσει περισσότερη ικανοποίηση. Και αν ψάχνεις εργασία, είναι προφανές ότι πρέπει να εντατικοποιήσεις τις προσπάθειές σου γιατί οι πιθανότητες να βρεις με τον Άρη στον έκτο σου είναι πολλές.

Ταύρος

Στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα γίνεται χαμός! Εκεί θα βρίσκεται ο Ερμής από τις 29, ενώ στις 30 θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη. Εκεί όμως βρίσκονται και ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος. Η συγκέντρωσή τους σε αυτό το σημείο είναι πολύ θετική. Η ζωή σου αποκτά ερWτικό ενδιαφέρον, έρχεσαι κοντά στον σύντροφό σου και πλημμυρίζεις από αληθινή αγάπη. Αν θέλεις να βρεις σύντροφο, είναι περιττό να πούμε ότι με τον πέμπτο οίκο σου να σφύζει από ενέργεια, οι πιθανότητές σου είναι πάρα πολλές. Δεν είναι όμως μόνο ο έρωτας που μπαίνει στη ζωή σου, ο πέμπτος οίκος αφορά και τη δημιουργικότητα, θα είσαι ως εκ τούτου πιο δημιουργικός και αν σε παίρνει να κάνεις και τη δουλειά σου πιο δημιουργική, τότε τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

Δίδυμοι

Ο Ερμής από τις 29 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου και στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη την επόμενη μέρα. Εκεί όμως βρίσκονται και ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος. Είναι δηλαδή μια πολύ θετική εποχή για θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Το ότι θα ασχοληθείς με το θέμα του σπιτιού, της κατοικίας και της οικογένειας μπορεί να σημαίνει πολλά, ανάλογα την περίπτωση. Ίσως να μετακομίσεις, ίσως να αλλάξεις τόπο διαμονής, ή μπορεί να ασχοληθείς με επισκευές στο σπίτι. Όπως και να έχει, οτιδήποτε έχει σχέση με το σπίτι, κυριολεκτικά και μεταφορικά, κινείται με γοργούς πλέον ρυθμούς. Ακόμη όμως και αν σε απασχολούν διάφορα οικογενειακά ζητήματα ή προβλήματα, θα μπορείς σε αυτό το διάστημα να βρεις αποτελεσματικές λύσεις.

Καρκίνος

Ο Ερμής από τις 29 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου και στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη την επόμενη μέρα. Εν τω μεταξύ, εκεί βρίσκονται και ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος! Ο οίκος αυτός σχετίζεται με την επικοινωνία, τις συμφωνίες και τις νέες γνωριμίες και όλοι αυτοί συγκεντρωμένοι εκεί αποτελούν ένδειξη ότι θα γίνουν νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς. Έχεις σίγουρα πολλά ταλέντα, απλά κάποια τα παραμελείς, σε κάποια άλλα δεν πιστεύεις γιατί είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου και κάποια δεν τα έχεις πάρει καν χαμπάρι. Το δεύτερο που πρέπει να έχεις υπόψη σου είναι ότι αν ασχοληθείς με κάτι σοβαρά, είσαι απλά άπιαστος και μπορείς να γίνεις ο πιο περιζήτητος επαγγελματίας. Ο Άρης στον τρίτο οίκο σου που αφορά την επικοινωνία σου μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις τις κατάλληλες επαφές για να αλλάξει το σκηνικό ακόμα πιο γρήγορα.

Λέων

Advertisements

Ο Ερμής από τις 29 θα βρίσκεται στην Παρθένο και την επόμενη μέρα στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη. Εν τω μεταξύ στο ίδιο σημείο βρίσκονται και ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος που σημαίνει ότι ο τομέας των οικονομικών σου θα έχει πολύ θετικές εξελίξεις από τώρα και μέχρι τον Σεπτέμβριο. Άρχισε όμως από τώρα να είσαι πιο προσεκτικός και μην γίνεσαι ιδιαίτερα large σε σημείο να μην μένει απολύτως τίποτα στην άκρη, για να μην ψάχνεσαι. Κάνε και έναν οικονομικό προϋπολογισμό για να ξέρεις πού βαδίζεις, δεν βλάπτει. Πάντως, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για τα οικονομικά σου ακόμη κι αν τώρα θα πρέπει να τα σκας από δω κι από κει, λίγο αργότερα θα έρθουν λεφτά πάλι.

Παρθένος

Στο ζώδιό σου γίνεται ένας πολύ θετικός και ενδιαφέρων χαμός, από αυτούς που γίνονται σπάνια. Μαζί σου βρίσκονται ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος και από τις 29 και ο Ερμής, ενώ στις 30 πραγματοποιείται και μια νέα Σελήνη στην Παρθένο! Γυρίζεις σελίδα, ανανεώνεσαι, κάνεις νέα ξεκινήματα, βλέπεις τη ζωή εντελώς διαφορετικά και έχεις εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Είσαι πλέον αποφασιστικός, αποφασισμένος και γεμάτος ενέργεια και αυτοπεποίθηση για να πετύχεις τους στόχους σου. Αδιαφορώντας για τους άλλους που χρονοτριβούν, αρχίζεις πλέον να μην ενδιαφέρεσαι καθόλου για τα λόγια αλλά για τις πράξεις. Όλη αυτή η συμπαντική ενέργεια σε βοηθάει να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες και να έχεις τα αποτελέσματα που θες. Αν σταματήσεις και να γκρινιάζεις κιόλας και να μπαίνεις σε διαδικασία αυτολύπησης, οι εξελίξεις θα είναι πολύ καλές.

Ζυγός

Ο Ερμής από τις 29 θα βρίσκεται τον δωδέκατο οίκο σου. Στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη την επόμενη μέρα, ενώ ήδη βρίσκονται εκεί ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος! Η συνεργασία μεταξύ όλων αυτών είναι μια ένδειξη ότι γίνονται πολλές εσωτερικές διεργασίες και ότι αλλάζεις κυρίως μέσα σου. Η διάθεσή σου ανεβαίνει και πολλά θέματα, νιώθεις ότι ξαφνικά λύνονται. Πολλές από τις βαθιές πεποιθήσεις σου και πολλά συναισθήματά σου αναδύονται στην επιφάνεια και ενεργοποιούνται Κάτι τέτοιες περίοδοι που ανεβαίνουν τα ρολά και βλέπουμε μέσα μας πράγματα που έχουμε καταχωνιάσει είναι εξαιρετικά ευνοϊκές, αν και ομολογουμένως μας ξεβολεύουν λίγο. Είναι σαν να μπαίνεις μέσα σε μια παλιά αποθήκη και να πρέπει να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και να ξεφορτωθείς ό,τι δεν σου χρειάζεται πια.

Σκορπιός

Ο Ερμής από τις 29 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου στον οποίο γίνεται χαμός. Φαντάσου ότι την επόμενη μέρα έχουμε μια νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο και ότι εκεί ήδη βρίσκονται ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος! Ο ενδέκατος οίκος σου σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις και θα γίνουν νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς. Το να κινείσαι ανάμεσα σε κόσμο μπορεί να σου δώσει ιδέες, να σε εμπνεύσει και να σε βοηθήσει να ανακάμψεις οικονομικά ή να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες. Όταν γίνεται αυτή η συγκέντρωση πλανητών στον ενδέκατο οίκο σου, το μήνυμα είναι απλό: Πρέπει να βγαίνεις, να μιλάς, να κινείσαι, γιατί έτσι αυξάνεις τις ευκαιρίες να γνωρίσεις ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν στα επαγγελματικά, να σου φανούν χρήσιμοι στο μέλλον ή απλώς να σε εμπνεύσουν και να σου δώσουν ιδέες για κάτι που θα σου αλλάξει τη ζωή.

Τοξότης

Advertisements

Ο Ερμής από τις 29 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου και στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη στις 30. Εν τω μεταξύ, στο ίδιο σημείο βρίσκονται και ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τα επαγγελματικά, και η πολύ θετική συνεργασία όλων αυτών είναι ένδειξη θετικών εξελίξεων και νέων ξεκινημάτων. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι σε σχέση με τη δουλειά, ούτε να κάνεις καταστροφολογικά σενάρια στο μυαλό σου. Είναι πολύ πιθανό να δεχτείς βέβαια πίεση από κάποιους συνεργάτες ή από τον διευθυντή σου, αλλά αυτό μπορείς να το χειριστείς εύκολα. Το βασικό είναι να ελέγχεις τον θυμό σου για να μην στείλεις κανέναν από εκεί που ήρθε και διαταράξεις τις ισορροπίες.

Αιγόκερως

Ο Ερμής από τις 29 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου και στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στις 30. Εν τω μεταξύ, εκεί βρίσκονται ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος, δηλαδή σε αυτό το σημείο γίνεται ένας χαμός, πολύ θετικός όμως. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις που σχετίζονται με ταξίδια, νέες εμπειρίες και τη γενικότερη διεύρυνση των οριζόντων σου. Επίσης, θα μπορούσες να παρακολουθήσεις μαθήματα, να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις τις σπουδές σου ή να κάνεις σεμινάρια. Και αν σε έχουν δυσκολέψει λίγο τα οικονομικά, η ενέργεια που έχεις με τον ένατο οίκο να βράζει και η αισιοδοξία που φέρνουν όλοι αυτοί οι πλανήτες σε κάνουν να διεκδικείς αυτό που πιστεύεις ότι σου αξίζει, και το κερδίζεις.

Υδροχόος

Ο Ερμής από τις 29 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου και στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη την επόμενη μέρα! Εν τω μεταξύ εκεί βρίσκονται ήδη ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος και η συνεργασία όλων αυτών είναι πολύ θετική! Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τα οικονομικά, αλλά και με τη συναισθηματική σου ζωή. Αυτό που θες αν το ζητήσεις χωρίς να παραβιάσεις τα όρια του άλλου (και τον προσβάλεις π.χ.) έχεις πολλές ελπίδες να το κερδίσεις. Αν το ζητήσεις επιθετικά περνάς δύο μηνύματα: 1. Θέλω κάτι. 2. Μου τη σπας. Το πιο πιθανό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο άλλος να μην δώσει σημασία στο πρώτο μήνυμα, αλλά στο δεύτερο, δηλαδή εσύ ο ίδιος να τον βγάλεις εκτός θέματος. Δεν λέμε να μην εκφράζεις δυσαρέσκεια ή να μην είσαι ειλικρινής. Ο κατάλληλος τρόπος, τόπος και χρόνος όμως βοηθάνε πολύ την κατάσταση.

Ιχθύς

Ο Ερμής από τις 29 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου και στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη την επόμενη μέρα! Εν τω μεταξύ και ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος βρίσκονται εκεί και η συνεργασία τους είναι πολύ θετική. Ο οίκος αυτός αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και όλοι αυτοί οι τομείς θα έχουν απίστευτο ενδιαφέρον μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Υ.Γ. Είναι πολύ πιθανό να ζεις σε ένα κλίμα ανταγωνισμού ή μια σχέση να προκαλεί εντάσεις στη ζωή σου. Θα μπορούσε να υπάρχει κάποιος στη δουλειά που να σε ανταγωνίζεται ή θα ενδέχεται να μην συνεννοείσαι όπως θα ήθελες με τον-τη σύντροφό σου. Όπως και να έχει το πράγμα, ήρθε ο Άρης στον έβδομο οίκο σου για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα