Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-23/5)

Κριός

Κριέ, έχεις ανάγκη να έρθεις και πάλι σε επαφή με το παιδί μέσα σου. Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα εσύ ο προστάτης των άλλων. Κάποιες φορές πρέπει και οι άλλοι να προστατεύουν εσένα.

Advertisements

Αισθηματικά

Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος, τώρα είναι ώρα να θέσεις ως προτεραιότητα τις σχέσεις σου. Αισθηματικές, φιλικές, οικογενειακές, εργασιακές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πολύ θετική όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 17 σχετίζεται με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου και μπορεί να φέρει ένα νέο επαγγελματικό έργο.

 

Ταύρος

Ταύρε, ο Ήλιος στο ζώδιό σου σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον Πλούτωνα που μπορεί να σε φέρει περισσότερο κοντά στους στόχους σου, Αυτές τις μέρες γεμίζεις αισιοδοξία.

Αισθηματικά

Η συντροφικότητα βρίσκεται πλέον πολύ ψηλά στην λίστα με τις προτεραιότητές σου. Αναζητάς όχι μόνο τον eρωτα, αλλά και την φιλία και θες να είσαι περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην περιμένεις πάντα από τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση. Αν πιστέψεις ότι σου αξίζει η προαγωγή, ζήτα την. Αν πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει κάποια αλλαγή σε έναν τομέα, συζήτησέ τη.

 

Δίδυμοι 

Δίδυμε, η διαίσθησή σου είναι σε πολύ καλά επίπεδα και ξέρεις ποια είναι η πιο κατάλληλη κίνηση σε όλους τους τομείς. Η όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα επιδρά πολύ θετικά στην ψυχολογική σου κατάσταση, επίσης.

Αισθηματικά

Δοκίμασε να δεις τις σχέσεις σου με μια νέα πιο φρέσκια ματιά και ίσως έτσι βρεις απαντήσεις που έψαχνες καιρό. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και για τις επαγγελματικές και οικογενειακές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα μεγαλόπνοα σχέδια είναι καλά, αλλά τα ρεαλιστικά σχέδια είναι ακόμα καλύτερα και η κατάκτησή τους πιο εύκολη. Ρίξε λοιπόν, λίγο τους τόνους και κυνήγα πιο χειροπιαστούς στόχους.

Advertisements

 

Καρκίνος

Καρκίνε, η λογική είναι συχνά η απάντηση στα πιο περίπλοκα ζητήματα. Βάλε για λίγο στην άκρη τον έντονο συναισθηματισμό και πάρε αποφάσεις που να περιλαμβάνουν και λογική και συναίσθημα.

Αισθηματικά

Η όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει καρμικές γνωριμίες. Σε κοινωνικό επίπεδο η εύνοια είναι πολύ σημαντική αυτές τις μέρες και μπορεί να έρθεις περισσότερο κοντά με έναν άνθρωπο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ήρθε ο καιρός να αντιμετωπίσεις τα πράγματα ακριβώς όπως είναι. Μην προσπαθήσεις να αποφύγεις καταστάσεις, γιατί θα τις συναντήσεις και πάλι μπροστά σου.

 

Λέων

Λέων, κάνε μερικά βήματα πίσω και δες μέχρι που έχεις φτάσει και πώς πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα. Μην θεωρείς την επιτυχία δεδομένη.

Αισθηματικά

Επειδή οι άλλοι δεν μπορούν να συμβαδίζουν με τα πλάνα σου, δεν σημαίνει πως εσύ πρέπει να τα εγκαταλείψεις. Κάποια πράγματα ίσως είναι καλύτερο να τα κάνεις μόνος σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα επαγγελματικά φαίνεται ότι είναι ο σημαντικότερος τομέας αυτές τις μέρες. Η όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι πολύ θετική και φαίνεται ότι ολοκληρώνεται μια συμφωνία αυτές τις μέρες ή έχεις καλά νέα και σε οικονομικό επίπεδο.

 

Παρθένος

Παρθένε, η όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε φέρνει περισσότερο κοντά σε έναν στόχο σου και σε έναν άνθρωπο. Ίσως μιλάμε για μια σχέση στην οποία το ένα μέλος βρίσκεται στο εξωτερικό ή για μια αντίστοιχη συνεργασία.

Αισθηματικά

Ετοιμάσου να κάνεις αλλαγές, ειδικά αν θες να γίνουν αληθινά τα μεγαλόπνοα σχέδια που κάνεις τον τελευταίο καιρό. Είναι σημαντικό να μπορείς να προσαρμόζεσαι και να ελίσσεσαι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως καταφέρνεις επιτέλους να αποδράσεις από καταστάσεις που σε κρατούσαν όμηρο. Εκμεταλλεύσου αυτή την συγκυρία για να χαράξεις τον δρόμο που εσύ θες.

 

Ζυγός

Ζυγέ, είναι σημαντικό να μπορείς να είσαι δημιουργικός, αλλά καλό θα ήταν πού και πού να μπορείς να είσαι και πρακτικός, ώστε να βρίσκεις πιο εύκολα λύση στα όποια προβλήματα προκύψουν.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να αποφύγεις τους όποιους διαπληκτισμούς, ειδικά αυτούς που ξέρεις ότι δεν πρόκειται να βγάλουν κάπου. Οι μάχες χωρίς αποτέλεσμα καλύτερα να μην δίνονται.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι πολύ θετική και αφορά ένα επαγγελματικό σχέδιο ή ένα νέο επαγγελματικό πρότζεκτ. Αυτές τις μέρες ίσως συμφωνηθούν και κάποια οικονομικά θέματα.

 

Advertisements

Σκορπιός

Σκορπιέ, καμιά φορά χρειάζεται να είσαι λίγο πιο διπλωματικός ή και πιο διεκδικητικός για να πετύχεις αυτό που θες. Μπορεί αυτά τα δύο να μοιάζουν εκ διαμέτρου αντίθετα, αλλά και τα δυο θα σε οδηγήσουν εκεί που θες να πας.

Αισθηματικά

Η όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τις σχέσεις και πιο συγκεκριμένα με την αισθηματική σου ζωή, η οποία αυτό το καλοκαίρι μπορεί να έχει πολύ σημαντικές εξελίξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ήρθε η ώρα να δικτυωθείς λίγο παραπάνω και να ανταλλάξεις ιδέες και σχέδια. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, αυτό μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο.

 

Τοξότης

Τοξότη, έχεις μεγάλες δόσεις ενέργειας και αισθάνεσαι έτοιμος να κατακτήσεις όλους τους στόχους σου. Ένας καλός προγραμματισμός είναι πάντα σημαντικός σύμμαχος.

Αισθηματικά

Advertisements

Είναι σημαντικό να αφιερώνεις χρόνο και στη δουλειά και στους ανθρώπους γύρω σου, αυτούς που θέλεις δηλαδή, όχι γενικά. Διάλεξε προσεκτικά τους φίλους σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά ένα επαγγελματικό έργο. Φαίνεται επίσης ότι έχεις στήριξη από το σπίτι ή ότι το έργο αυτό με κάποιο τρόπο συνδέεται με το σπίτι ή με μια στενή προσωπική σου σχέση.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, κάποιες περίπλοκες καταστάσεις σε βγάζουν εκτός προγράμματος, αλλά αν κάποιος μπορεί να αντιμετωπίσει τις περίπλοκες καταστάσεις αποτελεσματικά, αυτός είσαι εσύ.

Αισθηματικά

Η όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τον eρωτα και τη δημιουργικότητα. Μπορεί αυτές τις μέρες να μιλάμε και για μια νέα γνωριμία, εφόσον ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιό σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Κάποιες ισορροπίες δυνάμεων στην εργασία σου φαίνεται πως αλλάζουν και αυτό σε βρίσκει κάπως απροετοίμαστο. Ίσως αυτή όμως να είναι η ευκαιρία σου να λάμψεις.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, βάλε τα δυνατά σου ώστε να μην αφήσεις τους εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάσουν την εσωτερική σου ισορροπία. Είναι σημαντικό να παραμείνεις ήρεμος για τις μέρες που θα έρθουν.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να αποφύγεις τις διενέξεις και του καυγάδες. Τυχόν προβλήματα που ίσως προκύψουν, αντιμετώπισέ τα με ειλικρίνεια και ηρεμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τη διάθεσή και την προσωπική σου εξέλιξη και με ένα θέμα που αφορά το σπίτι ή ένα οικογενειακό πρόσωπο. Φαίνεται πάντως ότι αυτές τις μέρες υπάρχει στήριξη σε ένα επαγγελματικό – οικονομικό θέμα.

Ιχθύς

Ιχθύ, χρησιμοποίησε τα αποθέματα ενέργειας που έχεις για να ολοκληρώσεις υποχρεώσεις που είχες αφήσει στη μέση και που δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

Αισθηματικά

Advertisements

Η όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι πολύ αρμονική και αφορά νέες γνωριμίες, επικοινωνία και ίσως μια νέα σχέση. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον οίκο της δικτύωσης, αλλά και των βαθύτερων επιθυμιών σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ικανότητα να αποκλιμακώνεις κάθε ένταση. Θυμήσου όμως πως καλύτερο είναι να αποφεύγεις να βρίσκεσαι στη μέση διαπληκτισμών.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα