Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 16/05: Έντονες κυκλοθυμικές τάσεις – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Σελήνη και ο Άρης συναντιούνται σήμερα στον Καρκίνο, προκαλώντας μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, αλλά και πολλές παρορμήσεις. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή μας είναι αρκετά, καθώς ανεβαίνουμε πολύ, όταν τίποτα και κανείς δε μας φρενάρει στο να κάνουμε ό,τι θέλουμε, όμως ο εκνευρισμός και η δυσαρέσκεια μας κατακλύζουν, όταν συναντάμε εμπόδια, καθυστερήσεις ή αντιδράσεις.

 

Οτιδήποτε νιώθουμε δεν μπορούμε να το κρατήσουμε μέσα μας, αλλά το εκφράζουμε με χαρακτηριστική άνεση κι αυτό από τη μια είναι απελευθερωτικό, από την άλλη όμως γίνεται αιτία αντιπαραθέσεων.

 

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Καρκίνοι, έχετε εύνοια, αρκεί να μην αφήσετε την κυκλοθυμία ή τις ανασφάλειές σας να κυριαρχήσουν. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας περισσότερο και κάντε τις κινήσεις σας.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, τα όρια της υπομονής σας είναι μικρά, ξεσηκώνεστε με την παραμικρή αφορμή, δημιουργώντας έτσι εστίες έντασης στη σχέση, στο σπίτι ή τη δουλειά σας. Ευτυχώς όλα αυτά είναι προσωρινά.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, συγκρατήστε λίγο τις ορμές σας, οικονομικές και σeξουαλικές! Μην εκτίθεστε χωρίς σημαντικό λόγο!

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα