Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων για αυτή την εβδομάδα (21/10 έως 27/10)

Κριός

Η Αφροδίτη σχηματίζει δύο όψεις, μία με τον Ποσειδώνα στις 21 και μία με τον Πλούτωνα στις 25. Είναι πολύ αρμονικές και σχετίζονται με θετικές εξελίξεις στα οικονομικά και στη δουλειά. Σφύζεις από ενεργητικότητα και είσαι έτοιμος να παλέψεις, να απολαύσεις, να διεκδικήσεις και να χαρείς όλες τις πλευρές της ζωής. Είναι αλήθεια ότι μπορείς να γίνεις πολύ πιο αισιόδοξος αυτή την περίοδο και να χρησιμοποιήσεις όλη αυτή τη θετική ενέργεια προς όφελός σου.

Ταύρος

Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα είναι πολύ θετικές και σχετίζονται με τις συνεργασίες, αλλά και τη συναισθηματική και κοινωνική σου ζωή. Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος η αισιοδοξία να σε φέρει εκτός πραγματικότητας. Αν μάθεις να ελέγχεις λίγο τις παρορμήσεις σου, τότε τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα. Όσον αφορά τα ∈ρωτικά σου, μην αφήνεις τον εαυτό σου να βγάλει απόλυτα συμπεράσματα, γιατί μπορεί και να παγιδευτείς σε αυτά.

Advertisements

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη σχηματίζει δύο πολύ θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, στις 21 και 25 αντίστοιχα. Σχετίζονται με την εργασία και ίσως αναλάβεις κάποιο νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Η αλήθεια είναι ότι συχνά θα χρειάζεται να δίνεις ολόκληρο τον εαυτό σου σε ένα στόχο, και αυτό δεν είναι πάντα το πιο απλό πράγμα. Παρ’ όλα αυτά, προϋπόθεση πάντα είναι να έχεις βρεις τον στόχο, να είναι απόλυτα ξεκάθαρος στο μυαλό σου, και να έχεις χαράξει στο μυαλό σου τον δρόμο προς αυτόν ο οποίος να αποτελείται από άλλους, μικρότερους στόχους.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη πραγματοποιεί δύο πολύ θετικές όψεις, μία με τον Ποσειδώνα στις 21 και μία με τον Πλούτωνα στις 25. Οι όψεις αυτές είναι άκρως συναισθηματικές, αφορούν τον ∈ρωτα, αλλά και τη δημιουργικότητα. Έχε υπόψη σου ότι αυτά που φοβάσαι, δεν πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα, όπως τα φαντάζεσαι και μάλιστα όλα μαζί. Ίσως καταλάβεις λίγο αργότερα ότι το πιο δυσάρεστο πράγμα που σου συμβαίνει αυτό τον καιρό είναι ότι φοβάσαι μην συμβεί κάτι κακό. Γιατί όμως να σπαταλάς την ενέργειά σου σε κάτι τόσο ανούσιο;

Λέων

Advertisements

Η Αφροδίτη σχηματίζει δύο πολύ θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, μία στις 21 και μία στις 25. Οι όψεις αυτές έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Ένα άλλο σενάριο είναι να μην είσαι εδώ και καιρό ας πούμε ευχαριστημένος με τη δουλειά σου και να γνωρίσεις έναν νέο business partner που μαζί να αλλάξετε το σκηνικό και να γίνεται πλούσιοι. Πάντως, κάτι καλό θα γίνει.

Παρθένος 

Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα είναι πολύ αρμονικές και θετικές και σχετίζονται και με μια πιθανή συνεργασία ή συμφωνία, αλλά και με μια συναισθηματική γνωριμία. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις για άλλη μια φορά είναι να μην εστιάζεις στη λεπτομέρεια σε τόσο υπερβολικό βαθμό που να χάνεις τη συνολική εικόνα. Αυτό που πρέπει να δείξεις στους ανώτερούς σου ή στους πελάτες σου είναι το πόσο δημιουργικός και ευέλικτος μπορείς να είσαι προς το παρόν, όχι το πόσο ψείρας μπορείς να γίνεις.

Ζυγός

Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ αρμονικές και πραγματοποιούνται στις 21 και 25 αντίστοιχα. Σχετίζονται κυρίως με τα οικονομικά σου, αλλά και με ένα ενδεχόμενο νέο επαγγελματικό πρότζεκτ. Θα μπορούσε να πάρεις αύξηση, προαγωγή, ή να βρεις μια δουλειά που να σου ταιριάζει γάντι. Ο έκτος οίκος αφορά και την καθημερινότητα, τις λεπτομέρειες και τις εργασίες που έχουμε στην καθημερινή μας ζωή καθώς και την υγεία, οπότε σκέψου ότι έχεις ιδιαίτερη εύνοια σε όλους αυτούς τους τομείς.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το εκπληκτικό είναι ότι σχηματίζει δύο πολύ θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα! Είναι πολύ πιθανές οι εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή ή μια νέα γνωριμία. Αυτό σημαίνει ότι κάποια ∈ρωτική σχέση μπορεί να σε συναρπάσει, ή ότι από τον – τη σύντροφό σου θα δεχτείς κάτι που θα σου αρέσει πάρα πολύ. Θα μπορούσε να είναι κάτι υλικό, κάτι ψυχολογικό, ή μια ιδέα ή μια πρόταση, ό,τι και να είναι πάντως θα είναι κάτι πολύ θετικό και θα την καταβρείς.

Τοξότης

Advertisements

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου και σχηματίζει δύο πολύ θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Οι όψεις αυτές έχουν να κάνουν με την ψυχολογική σου κατάσταση κυρίως, αλλά και με κάποια εξέλιξη στα οικονομικά. Και επειδή ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου, είναι σίγουρο ότι κάτι με την οικογένεια, το σπίτι, ένα ακίνητο ή ένα επαγγελματικό project θα έχει πολύ θετικές εξελίξεις. Επίσης, φαίνεται ότι επιτέλους θα αρχίσεις και να παίρνεις λεφτά εκτός από το να δίνεις.

Αιγόκερως

Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα είναι πολύ αρμονικές και είναι πιθανό αυτή τη βδομάδα να έχει εξελίξεις τουλάχιστον ο κοινωνικός τομέας της ζωής σου. Η έμφαση που δίνεται στον τρίτο οίκο σου σημαίνει ότι ο τομέας επικοινωνία είναι αυτός που μπορείς να καλλιεργήσεις περισσότερο και που μπορεί να σου προσφέρει απίστευτες ευκαιρίες. Και το καλό είναι ότι αυτά που κερδίζεις με τον τρίτο οίκο είναι ουσιαστικά «δεξιότητες» επικοινωνίας και λογικής σκέψης που σου μένουν για πάντα.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη σχηματίζει δύο πολύ θετικές όψεις, μία με τον Ποσειδώνα και μία με τον Πλούτωνα. Οι όψεις αυτές αφορούν τα επαγγελματικά σου και μπορεί να ξεκινήσει κάτι ενδιαφέρον αυτές τις μέρες. Επειδή μιλάμε για μακροπρόθεσμες επιρροές, μην περιμένεις να γίνουν όλα εδώ και τώρα, οι μακροπρόθεσμες επιρροές αξίζουν περισσότερο γιατί έχουν διάρκεια και γιατί οι αλλαγές που φέρνουν είναι μεγάλες. Επίσης, έχεις πολλή, πάρα πολλή εύνοια στις σχέσεις και μπορείς να βρεις σύντροφο αν καίγεσαι για κάτι τέτοιο.

Ιχθύς

Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα είναι πολύ αρμονικές και πραγματοποιούνται στις 21 και στις 25 αντίστοιχα – όλη η εβδομάδα δηλαδή χρωματίζεται από αυτές. Σχετίζονται με τους στόχους, τα ταξίδια, τις επαφές σου με το εξωτερικό και με τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Η Αφροδίτη κάνει τα μαγικά της αυτές τις μέρες, και μπορεί να μην φανούν τα αποτελέσματα εδώ και τώρα, αλλά προετοιμάζεται το έδαφος για ένα love story. Υ.Γ. Ο ∈ρωτας μπορεί να σε κάνει άλλον άνθρωπο, αρκεί να μάθεις να αφήνεσαι σε αυτόν.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα