Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα (21/10 – 27/10)

Κριός

Η διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα θα είναι αρκετά εσωστρεφής και αυτό θα επηρεάσει και τη σχέση με το σύντροφό σου. Η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 -στο ζώδιο που βρίσκεται ήδη ο Ερμής και η Αφροδίτη- δείχνει δεύτερες και τρίτες σκέψεις για αισθηματικά ζητήματα και μία εσωτερική ανησυχία η οποία μπορεί να μην έχει καν λόγο ύπαρξης. Προσπάθησε να αποφύγεις τα σενάρια με το μυαλό σου καθώς είναι πολύ πιθανό να σε παρασύρουν σε ένα φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν θα βγεις κερδισμένος ούτε εσύ αλλά ούτε και ο σύντροφός σου.

Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα και ίσως σου φανεί αρκετά δύσκολο να τα κοντρολάρεις. Η ισορροπία είναι η λέξη κλειδί και πρέπει να τη χρησιμοποιήσεις προκειμένου να υπάρξει μία καλή ατμόσφαιρα στα αισθηματικά σου ζητήματα. Οι έντονες και κτητικές συμπεριφορές δεν θα βοηθήσουν και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ταύρος

Advertisements

Το κύριο αστρολογικό δρώμενο αυτής της εβδομάδας είναι η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10. Ο Ήλιος θα βρίσκεται απέναντί σου για ένα μήνα περίπου και θα τονίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έτσι λοιπόν για εσένα το επόμενο διάστημα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- ο σύντροφος/ σύζυγός σου θα αποτελέσει βαρόμετρο για τις αποφάσεις σου σε οποιονδήποτε τομέα.

Από την άλλη η προσήλωσή σου σε ζητήματα που αφορούν μία σχέση που ήδη έχεις -ή αν είσαι ελεύθερος μία σχέση που θέλεις να ξεκινήσει- μπορεί να σε κάνει να επικεντρωθείς σε λεπτομέρειες και να χάσεις την ουσία. Απόφυγε να διυλίζεις τον κώνωπα και να κάνεις σενάρια ακόμα και για την παραμικρή κίνηση του συντρόφου σου ή αυτού που σε ενδιαφέρει, καθώς αυτό θα σε κουράσει αρκετά. Σε γενικό πλαίσιο η εβδομάδα είναι πολύ καλή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αρκεί να αποφύγεις την εμμονή σου με τις λεπτομέρειες. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να ήρθε η στιγμή που θα ξεκινήσεις μία νέα σχέση.

Δίδυμοι

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 στρέφει την προσοχή σου σε υποχρεώσεις και ζητήματα της καθημερινότητας βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή. Αυτό μπορεί να γίνει αιτία να δημιουργηθεί αντιπαράθεση με το σύντροφό σου, για αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να κρατήσεις τις υποτυπώδεις ισορροπίες ανάμεσα σε εργασιακά και προσωπικά ζητήματα.

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να γίνουν αφορμή και για διαφωνίες με το σύντροφό σου για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε περίπτωση που έχετε να διευθετήσετε από κοινού κάποιες από αυτές. Αν είσαι ελεύθερος θα διαπιστώσεις πως κάποιος που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον ή συναντάς σχεδόν καθημερινά θα αρχίσει να σε φλερτάρει. Αυτό μπορεί να είναι μία ευχάριστη προσθήκη στη ρουτίνα της καθημερινότητας, όμως θα πρέπει να μην πάρεις κάποια βιαστική απόφαση αν σκέφτεσαι κάτι παραπάνω.

Advertisements

Καρκίνος

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα και για την προσωπική σου ζωή καθώς η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού -εκεί βρίσκονται ήδη ο Ερμής και η Αφροδίτη- δείχνει εύνοια σε αισθηματικά ζητήματα. Ένας νέος ∈ρωτας είναι πολύ πιθανός για εσένα που είσαι ελεύθερος όπως επίσης και οι νέες γνωριμίες είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ώστε να μη δώσεις δικαιώματα τα οποία μπορούν να κάνουν το σύντροφό σου να ζηλέψει.

Εκμεταλλεύσου τη διάθεσή σου και την όρεξη που θα έχεις για να επικεντρωθείς σε ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, προκειμένου να κάνεις μία έκπληξη στο σύντροφό σου αφιερωμένη στους δυο σας. Μικρά «τσιμπήματα» ζήλειας θα κάνουν την εμφάνισή τους και από την μεριά σου και μπορεί να λειτουργήσουν θετικά για τη σχέση σου αρκεί να μην τα αφήσεις ανεξέλεγκτα.

Λέων

Η εβδομάδα που ξεκινά είναι πολύ καλή για να περάσεις χρόνο με το σύντροφό σου σπίτι σου, σπίτι του η και κάπου αλλού αρκεί να είστε οι δυο σας μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 θα δημιουργήσει εσωστρέφεια η οποία μπορεί να αποδειχθεί πολύ γόνιμη, καθώς θα αποτελέσει μία καλή αφορμή για να επικεντρωθείτε ο ένας στον άλλον και αυτό θα σας φέρει πολύ κοντά. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ένα φλερτ αυτή την εβδομάδα το οποίο θα αναπτύσσεται αργά και σταθερά προσφέροντάς σου συναισθηματική ασφάλεια.

Σε περίπτωση που έχεις κοινωνικές προσκλήσεις το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να έχεις κατά νου πως τρίτα πρόσωπα ίσως σε βάλουν σε σκέψεις με τη γνώμη τους για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Η σύνοδος της Σελήνης και του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού και το τετράγωνο τους με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 26/10, μπορεί να φέρει έντονες διαφωνίες στην προσωπική σου ζωή με αφορμή θέματα τρίτων.

Παρθένος 

Αυτή την εβδομάδα θα βρεις τη φόρμα σου σε επικοινωνιακό επίπεδο και αυτό θα είναι το πιο δυνατό σου χαρτί για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 δίνοντας ευκαιρίες να συναντήσεις/ γνωρίσεις/συζητήσεις με ανθρώπους οι οποίοι μόνο αδιάφοροι δεν είναι. Αν είσαι ελεύθερος μέσω των νέων γνωριμιών είναι πιθανό να συναντήσεις και ένα πρόσωπο το οποίο θα σου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο μεταξύ σας.

Advertisements

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η επικοινωνιακή σου διάθεση δεν θα είναι εύκολο να κρυφτεί και αυτό μπορεί να βάλει σε σκέψεις τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να μην τον αφήσεις εκτός των πλάνων που έχεις για αυτή την εβδομάδα καθώς θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Στις 26/10 η σύνοδος της Σελήνης και του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου και δείχνουν ένα ∈ρωτικό καβγαδάκι, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα αν το αφήσεις να εξελιχθεί.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα αναζητήσεις τη συναισθηματική ασφάλεια για αυτό και θα επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο το οποίο ξέρεις εκ των προτέρων πως μπορεί να σου την προσφέρει. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 δείχνει πως θα έχεις ανησυχία σχετικά με τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής και αυτή η ανησυχία θα εντείνει την αναποφασιστικότητά σου. Προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να παρασυρθείς και να ξεκινήσεις μία σχέση για την οποία δεν είσαι σίγουρος, με κίνδυνο να αλλάξεις πολύ εύκολα γνώμη δημιουργώντας νέα ζητήματα.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η προσοχή του συντρόφου σου θα είναι αυτό που χρειάζεσαι αυτή την εβδομάδα, όμως προσπάθησε να την κερδίσεις και όχι να την απαιτήσεις καθώς αυτό δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η σύνοδος της Σελήνης και του Άρη στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δημιουργεί νεύρα!

Σκορπιός

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 23/10 δείχνει πως ξεκινά μία περίοδος για εσένα με πολλές ευκαιρίες να αναδείξεις την προσωπικότητά σου με τον καλύτερο τρόπο στους ανθρώπους που εσύ θα επιλέξεις. Αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής και δεν αποκλείεται να γίνει πόλος έλξης για ένα νέο πρόσωπο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θέλεις να έχεις το «πάνω χέρι» στη σχέση με το σύντροφό σου, όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποιους τριγμούς μεταξύ σας.

Προσπάθησε να αποφύγεις την εγωκεντρική συμπεριφορά αν δεν θέλεις να εγείρεις και την εγωκεντρική συμπεριφορά του συντρόφου σου. Το Σαββατοκύριακο μία δύσκολη όψη μεταξύ της Σελήνης και του Άρη που βρίσκονται στο Ζυγό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι προσεκτικός με αυτά που θα πεις, όχι μόνο στο σύντροφό σου αλλά ακόμα και στους φίλους σου!

Τοξότης

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί μία ιδιαίτερη ενέργεια αυτή την εβδομάδα και είναι πιθανό να σε κάνει να αποτραβηχτείς από την έντονη κοινωνική ζωή και να αναζητήσεις χρόνο με τον εαυτό σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αναζήτησε και χρόνο με το σύντροφό σου καθώς η επαφή μαζί του θα είναι πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου. Η θέση του Ήλιου σε αυτό το ζώδιο δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποια γεγονότα σε παρασκηνιακό επίπεδο. Απόφυγε να πέσεις στην παγίδα και να κάνεις πράγματα τα οποία ξέρεις εκ των προτέρων πως αν γίνονται αντιληπτά από το σύντροφό σου θα σε εκθέσουν.

Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να έχεις μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν η οποία θα σε βάλει σε σκέψεις σχετικά με το παρόν. Το Σαββατοκύριακο καλό θα ήταν να κρατήσεις ήπιους τόνους στην προσωπική σου ζωή, καθώς η σύνοδος Σελήνης και του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνουν ένα «πολεμικό» κλίμα.

Αιγόκερως

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσένα καθώς το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 θα σε κάνει να αναζητήσεις την επαφή με κόσμο ιδιαίτερα με ανθρώπους που έχουν κάτι ιδιαίτερο και ενδιαφέρον για εσένα. Μέσω των συναντήσεων με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και ένα νέο ταίρι με το οποίο που θα ενώσουν κοινά γνωρίσματα και κοινές ασχολίες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επιδιώξτε να βρεθείτε με αγαπημένα σας φιλικά πρόσωπα καθώς η επαφή με φίλους και η ενασχόλησή σας με συλλογικές δραστηριότητες θα σας κάνει να περάσετε πολύ καλά.

Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με αυτά που θα πεις καθώς η σύνοδος της Σελήνης και του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιό σου, δείχνουν πως θα είναι δύσκολο να συγκρατηθείς σε περίπτωση που νιώθεις πως σε «πνίγει το δίκιο». Μην προσπαθήσεις να το βρεις φωνάζοντας καθώς είναι σίγουρο πως έτσι θα το χάσεις.

Υδροχόος

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει μία εβδομάδα με επαγγελματικό άρωμα και αρκετές επαγγελματικές συναντήσεις στο πρόγραμμα! Αυτό δεν σημαίνει πως η προσωπική σου ζωή θα μείνει πίσω τουναντίον ίσως γνωρίσεις κάποιον σε επαγγελματικό επίπεδο ο οποίος θα σου κάνει ιδιαίτερη αίσθηση και σε προσωπικό. Ένας νέος ∈ρωτας λοιπόν είναι πιθανόν να ανθίσει στη δουλειά όμως θα πρέπει να έχεις κατά νου πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσέγγιση λόγω αυτής. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αποδέξου κοινωνικές προσκλήσεις καθώς αυτές θα αποτελέσουν μία πολύ καλή ευκαιρία για να κάνεις την εμφάνισή σου μαζί με το σύντροφό σου.

Το Σαββατοκύριακο μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες διενέξεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου καθώς η σύνοδος της Σελήνης και του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού και το τετράγωνο που σχηματίζουν με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δείχνουν πως κάποια παρελθοντικά γεγονότα θα αποτελέσουν καλή αφορμή για αυτές.

Ιχθύς

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ βοηθητική για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η πολυαστρία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ζώδιο του Σκορπιού (Ερμής, Αφροδίτη) αλλά και η είσοδος του Ήλιου στις 23/10 φέρνουν εύνοια στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος είναι μία καλή ευκαιρία να κανονίσεις ένα ταξίδι με τους κολλητούς σου και αυτό το ταξίδι ίσως γίνει η αφορμή να γνωρίσεις και ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα σε ενθουσιάσει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου τον κοινό ελεύθερο σας χρόνο και παρακολουθήστε ένα πολιτιστικό δρώμενο ή κάντε μία εκδρομή!

Η ανανέωση είναι αυτό που χρειάζεσαι και αυτή η εβδομάδα που μπορεί να σου την προσφέρει αρκεί να κινηθείς και εσύ προς αυτή την κατεύθυνση. Το φλερτ θα έχει την τιμητική του όχι μόνο καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου μήνα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από αυτό!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα