Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων για αυτή την εβδομάδα (16/9 έως 22/9)

Κριός

Advertisements

Η όψη του Άρη με τον Πλούτωνα στις 19 είναι μια πολύ θετική γωνία τριγώνου, η οποία αφορά τους δύο επαγγελματικούς οίκους σου. Αυτό σημαίνει ότι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά θα είναι σημαντικές. Και οι συνεργασίες και τα συναισθηματικά ευνοούνται με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σου. Είναι μια καλή περίοδος πάντως για να δεις τις σχέσεις σου με τους δικούς σου ανθρώπους μέσα απ’ τα δικά τους μάτια. Θα εκπλαγείς όταν αντιληφθείς ότι πολλά απόλυτα συμπεράσματα που έχεις στο μυαλό σου για αυτούς είναι τελείως λανθασμένες, δικές σου ερμηνείες της πραγματικότητας, όχι η ίδια η πραγματικότητα.

Ταύρος

Ο Άρης και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια όψη τριγώνου η οποία αφορά τον ∈ρωτα, τη δημιουργικότητα και τα ταξίδια. Οι ορίζοντές σου διευρύνονται και είναι πολύ πιθανό σε αυτό να συμβάλλει και ένα νέο πρόσωπο. Υ.Γ. Ένα σενάριο είναι να θέλεις να γυρίσεις το χρόνο πίσω και να αναδομήσεις τις σχέσεις σου ώστε το σκηνικό να είναι σήμερα διαφορετικό. Αυτό πάλι το “να μπορούσα να γυρίσω πίσω να φτιάξω τα πράγματα” φαίνεται λίγο σαν δικαιολογία για να μην αλλάξει τίποτα. Αν θες κάτι να αλλάξει μορφή, σαφώς μπορείς να το κάνεις και σήμερα, ως ένα βαθμό.

Δίδυμοι

Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 19 είναι μια πολύ θετική όψη που αφορά το σπίτι, την οικογένεια και τα οικονομικά, είναι πιθανές δηλαδή οι θετικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς. Εν τω μεταξύ έχει ήδη αρχίσει να κινείται κάτι στη συναισθηματική σου ζωή με την Αφροδίτη στον Ζυγό. Είναι η εποχή που θα αρχίσεις να αξιοποιείς την αξιοθαύμαστη ενέργειά σου και στον τομέα των σχέσεων, ειδικά των συντροφικών. Αν δεν έχει βρεθεί ακόμη αυτός ή αυτή, ετοιμάσου να τον – την υποδεχτείς, με το να μη σπαταλάς την ενέργειά σου άσκοπα, για αρχή.

Καρκίνος

Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα είναι μια πολύ θετική όψη που αφορά αρκετούς τομείς, τις συμφωνίες, τις συνεργασίες, τις νέες γνωριμίες, ίσως και μια νέα συναισθηματική σχέση που μπορεί να εξελιχθεί αυτές τις μέρες. Υ.Γ. Και μην ξεχνάς ότι γερά θεμέλια σε μια σχέση σημαίνει να την αφήνεις να περνάει ομαλά από όλα τα στάδια, από την απλή γνωριμία στην οικειότητα, στην τρυφερότητα και πάει λέγοντας. Δεν είναι ανάγκη να περάσεις πάλι από το πρώτο στάδιο κατευθείαν στο τέταρτο. Μπορείς να κάνεις μικρά και διερευνητικά βήματα με έναν άνθρωπο που έχει εμφανιστεί ή θα εμφανιστεί σύντομα στη ζωή σου.

Λέων

Advertisements

Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 19 είναι μια πολύ θετική και ορμητική όψη που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και πιθανότατα με ένα επαγγελματικό έργο που ολοκληρώνεται ή ξεκινάει. Δεν υπάρχει χώρος, χρόνος και ενέργεια για παρεξηγήσεις, για ενοχές, για καβγάδες, για υποτακτικές συμπεριφορές, για τον κάθε τυχόντα που θα επιχειρήσει ενδεχομένως να σου χαλάσει τη διάθεση, για τυπικές σχέσεις που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα. Σε όλα αυτά υποχρεούσαι να μάθεις να κάνεις με ολόκληρο το σώμα σου μια στροφή και να γυρνάς την πλάτη.

Παρθένος

Άρης (στο ζώδιό σου παρακαλώ) και Πλούτωνας σχηματίζουν μια εξαιρετική όψη που αφορά κυρίως τον ∈ρωτα και τη δημιουργικότητα. Στα πιθανά σενάρια αυτή την περίοδο είναι φυσικά οι εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή. Έχει υπόψη σου πάντως ότι κάθε σοβαρή και μόνιμη σχέση, αν κάποια στιγμή αρχίσει να παίρνει τη μορφή του «δεδομένου» και του ασφυκτικά κλειστού, γίνεται αρκετά βαρετή ώστε και τα δύο μέλη της να αρχίσουν να την ψειρίζουν για να βρουν “τι φταίει”. Μερικές φορές η αταξία, η απειθαρχία και η ανασφάλεια, ίσως είναι απαραίτητες.

Ζυγός

Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 19 είναι μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με τη δημιουργικότητα, τον ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου, καθώς και το σπίτι και την οικογένεια. Επίσης, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά και τα οικονομικά. Καλείσαι λοιπόν να επιστρατεύσεις όλα σου τα προσόντα, όλες τις θεωρίες που έχεις αναπτύξει ή αποστηθίσει για να αλλάξεις κάθε τομέα της ζωής σου και να τον φέρεις στα μέτρα σου. Στα προσόντα σου μη ξεχάσεις να συμπεριλάβεις και τη γοητεία σου.

Σκορπιός

Η όψη του Άρη με τον Πλούτωνα στις 19 είναι πολύ θετική και σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις νέες γνωριμίες, τις φιλικές σχέσεις και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Και η Αφροδίτη από τον Ζυγό ευνοεί τη διάθεση και την ψυχολογική σου ισορροπία. Ένα από τα (ομολογουμένως πολλά) πράγματα που απεχθάνεσαι ως Σκορπιός είναι οι αλλαγές, πόσο μάλλον όταν αυτές πρέπει να γίνουν μέσα σου. Εντούτοις, δεν μπορείς να αναμένεις με πείσμα να αλλάξει όλος ο κόσμος εκτός από εσένα, αφού ο δρόμος προς την προσωπική σου ευημερία ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι άλλος από το να υπερβαίνεις τακτικά τον εαυτό σου.

Τοξότης

Advertisements

Η όψη του Άρη με τον Πλούτωνα στις 19 είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, τα οποία μπορούν να έχουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Επειδή θα πέσουν όλοι πάνω σου για νέες συνεργασίες, για υπερωρίες ή για να σου φορτώσουν ό,τι περισσεύει, μην ξεχνάς ότι μόνο η αφαιρετική σου ικανότητα μπορεί να σε σώσει και ότι η λέξη που θα σου φανεί πολύ χρήσιμη αυτή την περίοδο είναι το σύντομο και περιεκτικότατο ΟΧΙ. Εννοείται ότι όχι θα πεις σε οτιδήποτε δεν είναι υποσχόμενο, δεν σε ικανοποιεί οικονομικά, δεν είναι χρήσιμο για τις δημόσιες σχέσεις σου, αλλά απλώς θέλει να σου φάει χρόνο και ενέργεια. Επίσης, η θέση της Αφροδίτης στον ενδέκατο οίκο σου είναι ιδανική για την κοινωνική σου ζωή.

Αιγόκερως

Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 19 είναι μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με τα ταξίδια, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και τη γνώση. Είναι πολύ πιθανό να έχεις εξελίξεις σε όλους αυτούς τους τομείς και να αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Επίσης, η Αφροδίτη στον δέκατο οίκο σου ευνοεί τα επαγγελματικά σου. Πρόσεξε λίγο τις ιώσεις και την εξάντληση, γιατί τώρα που θα πάνε όλα καλά στη δουλειά, δεν θέλεις να μην μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι. Επίσης, τώρα που θα έχεις εξελίξεις και στα συναισθηματικά, δεν θες έξω να σε περιμένει το κοινό σου έξω και εσύ πάλι να μην μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι.

Υδροχόος

Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα είναι μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες, αλλά και με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Η Αφροδίτη, επίσης, ευνοεί τα ταξίδια και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Και, ναι, θα μπορούσες να αρχίσεις να κοιτάζεις γύρω σου τους ανθρώπους που δεν θεωρείς και τόσο “συναρπαστικούς”, επειδή δεν μπορείς να φανταστείς πόσα μυστήρια θα μπορούσαν να κρύβουν και πόσο καλύτερες και ουσιαστικότερες σχέσεις ίσως να μπορούσες να κάνεις με αυτούς. Θα μπορούσες να διερευνήσεις αυτό το ενδεχόμενο.

Ιχθύς

Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 19 είναι μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με τις συνεργασίες, τη συντροφική σου ζωή, την κοινωνική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις. Επίσης, η Αφροδίτη στον Ζυγό συμβάλει στο να έχεις εξελίξεις στα συναισθηματικά σου. Αν θα ήθελες να περιορίσεις τις εφήμερες σχέσεις, πρέπει να σταματήσεις να σαμποτάρεις τις σχέσεις με προοπτική με το να κολλάς πάνω σε κάθε ανισόρροπο και δυσλειτουργικό τύπο με την και καλά προοπτική να τον-την εξερευνήσεις και ενδεχομένως να τον βάλεις σε μια πιο λειτουργική τροχιά. Μάντεψε, δεν γίνεται συνήθως.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα