Μην χασετε

Αυτές είναι οι αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για αυτή την εβδομάδα (16/9 – 22/9)

Κριός

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις αρχές της εβδομάδας φέρνει ευκαιρίες για να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης φέρνει ευκαιρίες για να λύσεις μία παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με το σύντροφό σου το προηγούμενο διάστημα. Οι νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές όπως και οι επαφές με κόσμο.

Η εβδομάδα θα κυλήσει με ευχάριστη διάθεση για τα αισθηματικά σου, όμως στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με την επικοινωνία. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει «επικοινωνιακά κολλήματα» τα οποία θα επηρεάσουν συναντήσεις και συζητήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τον κυνισμό ο οποίος θα είναι έκδηλος λόγω αυτής της όψης και θα δώσει για εσένα μία εικόνα η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ταύρος

Advertisements

Η εβδομάδα ξεκινά με μία σύνοδο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού η οποία δείχνει ευχάριστες συναντήσεις κατά τη διάρκεια υποχρεώσεων της καθημερινότητας. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου κλέψει την καρδιά σε ένα χώρο που βρίσκεσαι σχεδόν καθημερινά, όπως είναι ένα πολυκατάστημα, ένας φούρνος ή το σούπερ μάρκετ! Το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο στις 19/9 θα σε βοηθήσει να περάσεις στη δράση για να κερδίσεις κάτι που θέλεις στον αισθηματικό τομέα.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η εβδομάδα θα εξελιχθεί πολύ καλά αν και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός προς το τέλος της. Στις 22/9 το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει διαφωνίες με ασήμαντη αφορμή όπως μία έξοδο θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη αλλά και ο Ερμής βρίσκονται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ζυγού δείχνοντας πως αυτή την εβδομάδα οι ευκαιρίες για τα αισθηματικά σου ζητήματα δεν θα λείψουν. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι πολύ καλές για να έρθεις σε επαφή με κάποιον που σε ενδιαφέρει ή να γνωρίσεις κάποιον ο οποίος σίγουρα δεν θα σου περάσει απαρατήρητος. Ένας νέος ∈ρωτας είναι πιθανό σενάριο όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ο ενθουσιασμός σου δεν θα βοηθήσει να δεις τα πράγματα αντικειμενικά. Αν ήδη έχεις βρει το σύντροφό σου προτίμησε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας για να κάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν προκειμένου να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Advertisements

Την Κυριακή 22/9 το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις οι οποίες θα σε εκνευρίσουν και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ώστε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να «εισβάλει» στη σχέση σου.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με μία όψη συνόδου μεταξύ της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού δείχνοντας εσωστρέφεια αλλά και διάθεση να περάσεις αρκετό χρόνο στο σπίτι μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Σε αυτή τη διάθεση θα «παρασύρεις» και το σύντροφό σου και τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να έρθετε κοντά και να αφουγκραστείτε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Αν είσαι ελεύθερος ίσως σου φανεί δύσκολο να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου σε αυτόν που σε ενδιαφέρει καθώς διάφορα σενάρια θα κατακλύσουν το μυαλό σου.

Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 22/9 το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πιθανές αντιπαραθέσεις με φόντο την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός, καθώς οι διαφωνίες μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και να σε κάνουν να πεις πράγματα τα οποία θα μετανιώσεις λίγο αργότερα.

Λέων

Advertisements

Η σύνοδος του Ερμή και της Αφροδίτης τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας στο ζώδιο του Ζυγού δείχνουν ευχάριστες συναντήσεις με φίλους, συγγενείς ακόμα και οι γείτονες. Αυτές οι ευχάριστες συναντήσεις θα σου φτιάξουν τη διάθεση και δεν αποκλείεται να γίνουν η αφορμή για να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα. Αν ήδη έχεις βρει το σύντροφό σου επενδύστε στην κοινωνική σας ζωή αυτή την εβδομάδα καθώς οι έξοδοι και οι συναντήσεις με αγαπημένους σας ανθρώπους θα είναι πολύ βοηθητικές για τη διάθεση που θα υπάρχει στη σχέση σας.

Στα τέλη της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 22/9 το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένα επικοινωνιακό μπλοκάρισμα. Δεν αποκλείεται να νιώσεις πως κάποιοι από τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου μπορεί να γίνουν επικριτικοί με ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Χρειάζεται να βάλεις τα όριά σου -χωρίς όμως να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις- προκειμένου να διαφυλάξεις τη σχέση με τον σύντροφό σου.

Παρθένος

Ο Ερμής και η Αφροδίτη περπατούν μαζί στο ζώδιο του Ζυγού και τις δύο πρώτες ημέρες εβδομάδας που θα βρίσκονται σε σύνοδο θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για να κερδίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι οι σκέψεις σου οι οποίες θα σου δημιουργούν ανασφάλεια και μπορεί να φρενάρουν τα σχέδια σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η επαφή με το σύντροφό σου θα έχει θετική επίδραση στην αυτοπεποίθησή σου, για αυτό μην τον αφήσεις μακριά σου.

Στα τέλη της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 22/9 το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μία αντιπαράθεση με το σύντροφό σου. Αυτή η αντιπαράθεση με τη σειρά της θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ακουστούν λόγια τα οποία θα δημιουργήσουν απόσταση και απομάκρυνση και από τις δύο πλευρές. Προσπάθησε να τα αποφύγεις καθώς είναι σίγουρο πως θα έχεις την τάση να πεις λόγια που «πειράζουν».

Ζυγός

Ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιό σου και θα κάνουν «εύκολη υπόθεση» για εσένα τα ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής. Ο ιδιαίτερος τρόπος προσέγγισης σε συνδυασμό με τη γοητεία και το μαγνητισμό που αποπνέεις θα βοηθήσει πολύ να ξεκινήσει ένα αισθηματικό ειδύλλιο μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς θα έχεις τον τρόπο να τραβάς τα βλέμματα οπουδήποτε και αν βρεθείς, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετοί πειρασμοί γύρω σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας είναι η υποκειμενική σου σκέψη η οποία δεν θα βοηθήσει σε ζητήματα καρδιάς.

Στα τέλη της εβδομάδας στο τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει αντιπαραθέσεις στη σχέση σου. Αν μένεις μαζί με τον σύντροφό σου δώσε μεγαλύτερη προσοχή καθώς οι αντιπαραθέσεις μπορεί να ξεκινήσουν από ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας, όπως είναι κάποιες δουλειές του σπιτιού.

Σκορπιός

Η σύνοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στις αρχές της εβδομάδας στο Ζυγό, είναι πιθανόν να φέρει μία μυστική συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τα αισθηματικά σου ζητήματα αυτή την εβδομάδα θα έχουν αρκετό παρασκήνιο οπότε και εσύ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις κινήσεις σου. Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα ιδιαίτερα αν αυτές τις ημέρες κάνεις μία νέα γνωριμία. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να έχεις κατά νου πως η ειλικρίνεια είναι απαραίτητη προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Στα τέλη της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 22/9 το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει, εξαιτίας τρίτων προσώπων. Προτίμησε να διασταυρώνεις τις πληροφορίες καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από πληροφορίες για εκείνον, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τοξότης

Η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιο του Ζυγού ενισχύοντας την εξωστρέφεια σου και τη διάθεση για νέες περιπέτειες! Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις το «συνοδοιπόρο» σου για αυτές τις νέες περιπέτειες μέσω ενός φιλικού σου προσώπου! Βεβαιώσου πως ζητάτε τα ίδια καθώς είναι πολύ πιθανόν να σε αφήσει στα μέσα του «ταξιδιού»! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να ασχοληθείτε με συλλογικές δραστηριότητες καθώς η επαφή με κόσμο θα είναι πολύ καλή για τη διάθεσή σας.

Στα τέλη της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 22/9 θα υπάρχει όψη τετραγώνου μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Αυτή η όψη μπορεί να σου δημιουργήσει αμφιβολίες για το σύντροφό σου, οι οποίες θα εγείρουν τις ανασφάλειές σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τα σενάρια που κάνεις χωρίς να σου έχει δώσει εκείνος δικαιώματα καθώς κάτι τέτοιο θα είναι άδικο για εκείνον.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με μία σύνοδο μεταξύ του Ερμή και της Αφροδίτης που βρίσκονται στο ζώδιο του Ζυγού και δείχνουν πως ενδέχεται να προκύψει ένα αισθηματικό ενδιαφέρον μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Ένα επαγγελματικό ραντεβού είναι πιθανόν να εξελιχθεί σε προσωπικό και εσύ καλείσαι να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε δουλειά και προσωπική ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες καθώς η δουλειά θα ζητά σχεδόν όλο τον ελεύθερο σου χρόνο και λόγω αυτού μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις.

Στα τέλη της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 22/9 το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει πως θα έχεις την τάση να είσαι αυστηρός είτε με το σύντροφό σου ότι με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Η αυστηρότητα σου μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα και δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως κάποια πράγματα για να ειπωθούν χρειάζονται τον κατάλληλο τρόπο.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη αλλά και ο Ερμής βρίσκονται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ζυγού και τις δύο πρώτες ημέρες εβδομάδας πραγματοποιούν σύνοδο μεταξύ τους. Αυτό μπορεί να φέρει πολύ ευχάριστα νέα για την προσωπική σου ζωή και μάλιστα να τα φέρει από κάποιο πρόσωπο το οποίο βρίσκεται μακριά. Ένας ∈ρωτας με «άρωμα εξωτερικού», δεν αποκλείεται να προκύψει ή είναι πολύ πιθανόν να ∈ρωτευτείς κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που έχεις προγραμματίσει τις επόμενες ημέρες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επένδυσε χρόνο στο σύντροφό σου ώστε να κάνετε μαζί πράγματα που σας γεμίζουν χαρά και καλή διάθεση.

Η εβδομάδα θα κυλήσει ευχάριστα για εσένα καθώς θα φέρει συναντήσεις και με αγαπημένα σου πρόσωπα. Στα τέλη της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες με κάποιο πρόσωπο που έχεις έρθει κοντά τώρα τελευταία. Πρόσεξε τα λόγια που θα «ντύσεις» αυτά που θέλεις να πεις καθώς είναι πιθανόν αυτά να αποτελέσουν την αιτία του προβλήματος.

Ιχθύς

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει πως αυτή η εβδομάδα προμηνύεται ιδιαίτερα ∈ρωτική. Η γοητεία σου και ο ∈ρωτισμός που αποπνέεις θα γίνουν πόλος έλξης για ενδιαφέροντες ανθρώπους και εσύ το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι μία επιλογή! Μην μπεις στη διαδικασία να ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα στον αισθηματικό τομέα, καθώς είναι σίγουρο πως τα πράγματα θα εμπλακούν. Ακόμα οι συγκυρίες αυτής της εβδομάδας μπορεί να σε γυρίσουν πίσω σε έναν ∈ρωτα του παρελθόντος. Σκέψου καλά πριν πάρεις αυτή την απόφαση και απόφυγε να δράσεις ακούγοντας μόνο τα συναισθήματά σου, καθώς χρειάζεται και η λογική.

Στα τέλη της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 22/9 το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένα κόλλημα σε μία αισθηματική ιστορία η οποία φαίνεται πως εξελίσσεται ομαλά. Χρησιμοποίησε τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα για να μην αφήσεις να δημιουργηθεί απόσταση μεταξύ σας, χωρίς όμως να πιέσεις την κατάσταση.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα