Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (05/08 – 11/08)

Κριός

Advertisements

Η πρόσφατη νέα Σελήνη στον Λέοντα και ο Άρης στο ίδιο σημείο μαζί με την Αφροδίτη, είναι ενδείξεις ότι η ερwτική σου ζωή και η δημιουργικότητα θα είναι τα κεντρικά θέματα αυτή την περίοδο. Μπορεί επίσης να αποφασίσεις να αποκτήσεις απογόνους! Ευτυχώς που ο Ερμής κινείται ορθόδρομα πλέον και τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται. Η Αφροδίτη και ο Δίας δεν συναντιούνται συχνά, πόσο μάλιστα στον πέμπτο οίκο σου. Αυτός ο μήνας έχει τις καλύτερες προοπτικές για θέματα αισιοδοξίας, δημιουργικότητας και έρωτα για σένα. Και η αλήθεια είναι ότι ο συναισθηματικός τομέας στη ζωή σου είναι εδώ και πολύ καιρό, ίσως χρόνια, αρκετά ταλαιπωρημένος. Επίτρεψε στον εαυτό σου να απολαύσει αυτά που σου φέρνει η ζωή.

Ταύρος

Η πρόσφατη νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε στο ίδιο σημείο με την Αφροδίτη και τον Άρη, στον τέταρτο οίκο σου δηλαδή, που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Όλος ο Αύγουστος θα είναι ενδιαφέρων κυρίως όσον αφορά αυτούς τους τομείς. Ο Ερμής πλέον κινείται ορθόδρομα και όλα προχωράνε με κανονικούς ρυθμούς. Επίσης, το ότι η Αφροδίτη έχει συναντήσει τον Άρη στον οίκο που αφορά το σπίτι και την οικογένεια είναι άκρως θετικό επειδή δεν είναι πολύ συχνό αυτοί οι δύο πλανήτες να ενώνουν τις δυνάμεις τους. Στρέψε λίγο την προσοχή σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Οι άνθρωποι δεν είναι μόνο μηχανές τού πρέπει. Έχουν και ανάγκες και χρειάζονται ευχαρίστηση.

Δίδυμοι

Η πρόσφατη νέα Σελήνη στον Λέοντα, αλλά και η θέση της Αφροδίτης και του Άρη στο ίδιο σημείο, είναι ενδείξεις ότι ο Αύγουστος είναι κοινωνικός, ότι μπορείς να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να δικτυωθείς και ότι μπορείς να ταξιδέψεις. Ευτυχώς, ο Ερμής είναι πλέον ορθόδρομος και όλα προχωράνε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η συνάντηση της Αφροδίτης και του Άρη στον τρίτο οίκο σου είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια και έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Θα είσαι στα πιο δημιουργικά σου και τα πράγματα στο μυαλό σου θα αρχίσουν να είναι πραγματικά ξεκάθαρα. Οι ευκαιρίες που έχεις είναι πολλές, αλλά η σημαντικότερη είναι ότι μπορείς να βρεις το θάρρος να εκφραστείς, είτε σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, είτε καλλιτεχνικά, είτε στη δουλειά σου.

Καρκίνος

Η πρόσφατη νέα Σελήνη στον Λέοντα και η θέση του Άρη και της Αφροδίτης στο ίδιο σημείο είναι ενδείξεις ότι ο μήνας αυτός είναι πολύ ενδιαφέρων για θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου. Ακόμη και αν είναι μήνας διακοπών, είναι πολύ σημαντικός για αυτόν τον τομέα. Ευτυχώς, είναι και ο Ερμής ορθόδρομος στον Καρκίνο. Το να βελτιώσεις το εισόδημά σου αυτό το μήνα, είναι κάτι που μπορείς να κάνεις σχετικά εύκολα, αρκεί βέβαια να το θέλεις και να καλλιεργήσεις το έδαφος για αυτό. Τη βοήθεια πάντως την έχεις από την Αφροδίτη που βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου μαζί με τον Άρη που σε κάνει πιο μαχητικό και διεκδικητικό. Ο επαγγελματικός τομέας σε ταλαιπωρούσε συχνά τον τελευταίο χρόνο, όμως από το τέλος Αυγούστου ξεκινάει μια πραγματικά διαφορετική και θετική περίοδος.

Λέων

Advertisements

Η πρόσφατη νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε στο ζώδιό σου, και εκεί βρίσκονται και η Αφροδίτη και ο Άρης, καταπληκτικά τα νέα λοιπόν, εφόσον όλα αυτά αποτελούν ενδείξεις ότι ο Αύγουστος είναι ο μήνας σου στον οποίο ανανεώνεσαι, κάνεις νέα ξεκινήματα και έρχονται νέες ευκαιρίες. Ο Ερμής, επίσης, κινείται πλέον ορθόδρομα και μπορείς άφοβα να ξεκινήσεις νέα πράγματα. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ότι και ο Άρης και η Αφροδίτη βρίσκονται ταυτόχρονα στο ζώδιό σου. Δεν είναι μόνο ότι εκπέμπεις δυναμισμό και ερwτισμό, ούτε ότι είσαι πιο παθιασμένος από ποτέ για να ζήσεις τη στιγμή, είναι και ότι τα πράγματα τρέχουν και οι υποθέσεις σου εξελίσσονται με μεγάλη ταχύτητα.

Παρθένος

Η πρόσφατη νέα Σελήνη στον δωδέκατο οίκο σου και η Αφροδίτη και ο Άρης στο ίδιο σημείο είναι ενδείξεις ότι ο Αύγουστος είναι μήνας ψυχολογικής ανανέωσης και ότι πάρα πολλά πράγματα μπαίνουν στη θέση τους μέσα σου. Αργότερα που θα μετακινηθούν όλοι αυτοί στο δικό σου ζώδιο, θα είναι και η περίοδος των νέων ξεκινημάτων. Και η σύνοδος του Άρη και της Αφροδίτης στον δωδέκατο οίκο σου, αν υπάρχει κάτι από το οποίο πρέπει να προστατευθείς, θα σ’ το αποκαλύψει οπότε θα ξέρεις πώς να προφυλαχτείς. Αυτό που πρέπει όμως να προσέχεις περισσότερο, είναι τις αισθηματικές σου σχέσεις. Ο δωδέκατος οίκος σου είναι σε πλήρη λειτουργία, και αυτό σημαίνει ότι το ασυνείδητο, οι ανασφάλειες και τα απωθημένα σου ή κάποια στοιχεία από αυτά, προφανώς, παλεύουν να έρθουν στην επιφάνεια.

Ζυγός

Η πρόσφατη νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σου και η θέση της Αφροδίτης και του Άρη στο ίδιο σημείο, είναι ενδείξεις ότι ο Αύγουστος είναι ένας πολύ κοινωνικός μήνας, αλλά και ότι κατά τη διάρκειά του θα ασχοληθείς με τις βαθύτερες επιθυμίες σου, κάποιες από τις οποίες μπορείς να πραγματοποιήσεις. Ο Ερμής, επίσης, θα κινείται ορθόδρομα από την πρώτη του μήνα και αυτό θα λειτουργήσει πολύ βοηθητικά. Εσύ μπορεί να νιώθεις ότι χρειάζεσαι να κλειστείς στο σπίτι σου και να κοιτάζεις ένα συγκεκριμένο σημείο στον τοίχο μέχρι να ξαναγεμίσουν οι μπαταρίες σου, αλλά δεν είναι η ώρα για κάτι τέτοιο. Η Αφροδίτη και ο Άρης σου λένε ότι θα ξαναβρείς την ενέργεια που χρειάζεσαι με πολλή κίνηση στον έξω κόσμο, με ραντεβού, επαγγελματικά, ερwτικά, φιλικά, με δημόσιες σχέσεις, κλπ.

Σκορπιός

Η πρόσφατη νέα Σελήνη και η θέση της Αφροδίτης και του Άρη στο ίδιο σημείο, στον δέκατο οίκο σου δηλαδή, είναι ενδείξεις ότι όλος ο μήνας θα έχει πολύ ενδιαφέρον σε επαγγελματικό επίπεδο και ότι μπορούν να γίνουν νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα. Ο Ερμής, ευτυχώς, κινείται ήδη ορθόδρομα και όλα αυτά μπορούν να γίνουν ανενόχλητα πλέον. Ίσως βιάζεσαι να δεις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου εδώ και τώρα. Φυσικό, αφού αυτός ο τομέας σου γίνεται αρκετά συχνά τελευταία έμμονη ιδέα. Η αλήθεια είναι ότι όντως θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται σημαντικά και ότι η καριέρα σου έχει πολλά περιθώρια να βελτιωθεί.

Τοξότης

Advertisements

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και η θέση της Αφροδίτης και του Άρη στο ίδιο σημείο, στον ένατο οίκο σου δηλαδή, είναι ενδείξεις ότι ο Αύγουστος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα ταξιδέψεις και θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Μπορεί να γνωρίσεις και ανθρώπους που θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι. Επίσης, ο Ερμής κινείται πλέον ορθόδρομα και όλα θα προχωράνε με πιο γρήγορους ρυθμούς. Ο Μάιος είναι για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου στην κυριολεξία μήνας θετικής ενέργειας. Δεν είναι και λίγο να έχεις το ζεύγος Αφροδίτη και Άρη στον ένατο οίκο σου που αφορά την αισιοδοξία, τα ταξίδια και τους ανοιχτούς ορίζοντες. Αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και όσα μέχρι τώρα δεν είχαν κατά τη γνώμη σου θετική πλευρά, αρχίζουν να αποκτούν. Αυτή τη χρονιά είναι αλήθεια ότι τα είδες όλα, σε όλους τους τομείς, ιδίως στα συναισθηματικά και στα οικονομικά.

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στον όγδοο οίκο σου, όπως και η θέση του Άρη και της Αφροδίτης στο ίδιο σημείο, είναι ενδείξεις ότι τα οικονομικά σου θα είναι ένα μείζον θέμα με θετικές εξελίξεις όλο τον Αύγουστο. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να μιλάμε και για μια νέα σχέση πάθους, τώρα που ο Ερμής κινείται πλέον ορθόδρομα. Ο όγδοος οίκος σου, στον οποίον βρίσκονται ο Άρης και η Αφροδίτη, έχει να κάνει και με τα οικονομικά και με το σeξ. Οπότε όπως καταλαβαίνεις έχεις μια ευκαιρία που δεν παρουσιάζεται και πολύ συχνά, να κυνηγήσεις νέα έσοδα, αυξήσεις ή μια νέα δουλειά, και να απολαύσεις τον έρωτα. Για να γίνει κάτι τέτοιο ακόμη πιο εύκολα, καλό θα ήταν να βρεις τον τρόπο να ξεκλειδώσεις τον ερwτικό – αισθησιακό σου εαυτό, που τον έχεις κάπου καταχωνιάσει γιατί σου τρώει πολύτιμο χρόνο – λες.

Υδροχόος

Ποια δουλειά, ποια οικονομικά, αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο αυτό τον καιρό φαίνεται ότι είναι και αυτό που κατά βάθος σε ενδιαφέρει περισσότερο: οι σχέσεις κάθε είδους. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στον Λέοντα είναι πολύ θετική και το γεγονός ότι εκεί βρίσκονται η Αφροδίτη και ο Άρης την κάνει θετικότερη. Όλα αυτά είναι ενδείξεις ότι ο Αύγουστος είναι ένας συναρπαστικός μήνας για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Και ο Ερμής κινείται ορθόδρομα πλέον, κάτι πολύ ανακουφιστικό. Έχεις πολλή δουλειά για να βρεις ισορροπίες, αλλά δέχεσαι πάρα πολλή θετική ενέργεια για να το πετύχεις.

Ιχθύς

Η πρόσφατη νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στον έκτο οίκο σου, αλλά και η θέση της Αφροδίτης και του Άρη στο ίδιο σημείο, είναι ενδείξεις ότι ο Αύγουστος είναι ένας μήνας πολύ σημαντικός για την εργασία και για την απαλλαγή από κάποιες εκκρεμότητες. Ο Ερμής, επίσης, κινείται πλέον ορθόδρομα και όλα προχωράνε με κανονικούς ρυθμούς. Ενώ έχεις επιμονή στη δουλειά και μέθοδο στις σχέσεις και στα ερwτικά, μερικές φορές σου λείπει η οργάνωση. Είναι πολύ σημαντικό να οργανώσεις τα επαγγελματικά σου και την καθημερινότητά σου γιατί η Αφροδίτη και ο Άρης στον έκτο οίκο σου θα σου δώσουν την ευκαιρία για να κάνεις άλματα σε αυτόν τον τομέα. Παρ’ όλα αυτά, δεν πρέπει να υπερτιμάς τη σκληρή δουλειά και να υποτιμάς την οργάνωση, τις λίστες, το «λίγο κάθε μέρα, αλλά σταθερά».

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα