Μην χασετε

Αυτές είναι οι ερwτικές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου για αυτή την εβδομάδα (05/08 – 11/08)

Κριός

Advertisements

Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος η Αφροδίτη και ο Άρης από το Λέοντα σου «κλείνουν το μάτι» και φέρνουν επιτυχίες στα αισθηματικά σου ζητήματα. Το τρίγωνο που σχηματίζουν με το Δία από τον Τοξότη ενισχύει ακόμα περισσότερο την εύνοια με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά δύσκολο να μείνεις μόνος σου αυτή την εβδομάδα! Ενδιαφέροντα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα γοητευθούν από την παρουσία σου. Στις 7/8 το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία δείχνει μία εξαιρετική ημέρα για να γνωρίσεις νέο κόσμο και να φλερτάρεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι συγκυρίες θα είναι πολύ ευνοϊκές για να διασκεδάσεις μαζί με τον σύντροφό σου. Στις 8/8 το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία φέρνει ένα νέο φλογερό ερwτικό ειδύλλιο το οποίο εκτός των άλλων θα ενισχύσει και την αυτοπεποίθησή σου. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα και θα φέρει ξανά στο προσκήνιο ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει έως και τα μέσα Ιουλίου. Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να λύσεις με το σύντροφό σου κάποια θέματα του προηγούμενου καιρού και αυτή τη φορά να τα δεις με πιο καθαρή ματιά.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος η Αφροδίτη και ο Άρης από το Λέοντα στρέφουν την προσοχή σου στο χώρο που ζεις. Δεν αποκλείεται να σε βάλουν στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης παρέα με το σύντροφό σου. Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για τέτοιου είδους συζητήσεις αρκεί να έχεις στο μυαλό σου πως ίσως τα θέλω σας να είναι διαφορετικά. Στις 7/8 το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία από τον Τοξότη, μπορεί να φέρει πίσω ένα πρόσωπο που ήθελες πολύ. Μία ημέρα μετά οι θετικές όψεις συνεχίζονται και αυτή τη φορά είναι η σειρά της Αφροδίτης να κάνει τρίγωνο με το Δία, χαρίζοντάς σου εύνοια ιδιαίτερα σε ζητήματα που σχετίζονται με ημιτελείς αισθηματικές ιστορίες και σχέσεις του παρελθόντος. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα και δείχνει πως τώρα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί με το σύντροφό σου το προηγούμενο διάστημα. Επίσης αν είχατε στα σκαριά μία μετακόμιση ή οτιδήποτε σχετικό με το σπίτι αλλά για κάποιο λόγο είχαν κολλήσει τα πράγματα, θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσουν να εξελίσσονται γρήγορα χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου και θέλεις να βρεις το σύντροφό σου καλό είναι να μην μείνεις μέσα και να ανταποκριθείς σε προσκλήσεις των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Ο Ήλιος η Αφροδίτη και ο Άρης που βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα δείχνουν πως η εξωστρέφεια και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε κάνει την ψυχή της παρέας και θα σε φέρει στο επίκεντρο της προσοχής. Αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς για να προσεγγίσεις κάποιον που θέλεις ή να κάνεις νέες γνωριμίες. Στις 7/8 το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία από τον Τοξότη δείχνει μία πολύ ευχάριστη ημέρα για εσένα που βρίσκεσαι σε μία σχέση, καθώς οι κοινές δραστηριότητες με το σύντροφό σου θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Μία ημέρα μετά το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία δείχνει ένα νέο κεραυνοβόλο έρωτα για εσένα που είσαι ελεύθερος! Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση να παίρνεις αψήφιστα τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής με κίνδυνο να παρασυρθείς και να ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Στις 11/8 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα και δείχνει πως οι γύρω σου θα είναι πολύ υποστηρικτικοί σε νέα ξεκινήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή.

Καρκίνος

Μία νέα πολλά υποσχόμενη εβδομάδα ξεκινά αν και κατά διαστήματα δεν αποκλείεται να νιώθεις την ανάγκη να «γαντζωθείς» πάνω από ανθρώπους που σου δημιουργούν ασφάλεια. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η προσοχή σου θα στραφεί αποκλειστικά στο σύντροφό σου και αυτό είναι καλό, αρκεί να καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μη φανείς πιεστικός. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα τονίζοντας τη σημασία που θα έχουν για εσένα τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Στις 7/8 τρίγωνο του Ήλιου με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως μπορεί να κάνεις μία νέα γνωριμία σε ένα μέρος που βρίσκεσαι σχεδόν καθημερινά. Μία ημέρα μετά το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία θα σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίζεις ήδη, όμως μέχρι τώρα δεν σου είχε δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσεις πόσα κοινά έχετε. Αυτές οι ημέρες είναι επίσης εξαιρετικές για εσένα που βρίσκεσαι σε μία σχέση και οι υποχρεώσεις που έχεις από κοινού με το σύντροφό σου έχουν αρχίσει να σε κουράζουν. Γρήγορα θα διαπιστώσεις πως θα καταφέρετε να τις διευθετήσετε χωρίς να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις.

Λέων

Advertisements

Άλλη μία εβδομάδα που θα έχεις την τιμητική σου καθώς φιλοξενείς στο ζώδιο σου τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Άρη και αυτό δείχνει πως αν μη τι άλλο θα κλέψεις την παράσταση! Οι ερwτικές επιτυχίες είναι κάτι παραπάνω από πιθανές και αν είσαι ελεύθερος τότε είναι πολύ πιθανόν να συναντήσεις τον άνθρωπο που θα σου κάνει το «κλικ». Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να προσέξεις καθώς κατά διαστήματα η συμπεριφορά σου θα είναι αλαζονική και αυτό θα επηρεάσει δυσμενώς και τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Στις 7/8 τρίγωνο του Ήλιου με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως ένας νέος έρωτας είναι προ των πυλών, όμως μπορεί να μην έχει τη διάρκεια που περιμένεις για αυτό θα πρέπει να καλμάρεις λίγο τον ενθουσιασμό σου και να δεις αν αξίζει να επενδύσεις σε αυτόν και να κάνεις μακρόπνοα σχέδια. Στις 8/8 και η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο με το Δία δείχνοντας πως η εύνοια στα σχέδια που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή συνεχίζεται! Από τις 11/8 και μετά είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να προσέχεις καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου δείχνει πως μπορεί να γίνεις αμετροεπής, κάτι που θα επηρεάσει αρνητικά μία νέα γνωριμία ή μία σχέση που πάει να ξεκινήσει τώρα.

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετό παρασκήνιο στα αισθηματικά σου ζητήματα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τους ανθρώπους που επιλέγεις να τα μοιραστείς. Επίσης θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις επιλογές σου που κάνεις σε προσωπικό επίπεδο καθώς ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα, δείχνουν πως μπορεί να κάνεις μία επιλογή για θέμα γοήτρου και όχι επειδή καλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν «πειρασμοί» είτε με τη μορφή νέων γνωριμιών είτε με την επιστροφή παλαιότερων! Στις 7/8 το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία από τον Τοξότη δείχνει μία πολύ ευνοϊκή ημέρα για να κάνεις μία συζήτηση με το σύντροφό σου η οποία θα σε βοηθήσει να κερδίσεις κάτι που θέλεις από εκείνον. Μία ημέρα μετά στις 8/8 το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία θα δημιουργήσει τρυφερή διάθεση η οποία θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς καλύτερα τα συναισθήματά σου αλλά και τα συναισθήματα του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός

Μία εξωστρεφής εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης που βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα δείχνουν πως οι συλλογικές δραστηριότητες και η επαφή σου με φίλους θα σε κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένο! Μέσω των ανθρώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος θα έχεις την ευκαιρία να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και είχες βάλει «στο μάτι» για καιρό. Στις 7/8 τρίγωνο του Ήλιου με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη δείχνει πως οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου θα παίξουν θετικό ρόλο στα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με ένα φίλο σου και να αρχίσεις να σκέφτεται το ενδεχόμενο μιας σχέσης μαζί του. Αυτή η σκέψη χρειάζεται προσοχή καθώς θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου όλα τα σενάρια, θετικά και αρνητικά. Στις 8/8 το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία υποδηλώνει μία πολύ καλή ημέρα για να αναλάβεις πρωτοβουλία σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Στο τέλος της εβδομάδας και ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για να προσεγγίσεις με την επικοινωνιακή σου διάθεση είτε το σύντροφό σου είτε κάποιον που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα έχεις μπορεί να σε παρασύρουν μακριά από τις δικές σου ανάγκες. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης που βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα δείχνουν πως οι επαγγελματικές επιτυχίες είναι πολύ πιθανές όμως αν θέλεις να έχεις και αισθηματικές, θα πρέπει να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή! Στις 7/8 το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία από τον Τοξότη θα φέρει μία γνωριμία η οποία θα σε γεμίσει με θετικά συναισθήματα και δεν αποκλείεται μαζί της να νιώσεις ασφάλεια, ακόμα και αν δεν μπορείς να εξηγήσεις το λόγο. Μία ημέρα μετά στις 8/8 το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία δείχνει πως θα έρθουν νέες γνωριμίες στον επαγγελματικό σου χώρο και κάποια από αυτές θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και σε προσωπικό επίπεδο. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου αν την προσεγγίσεις, όμως θα πρέπει να το κάνεις πολύ προσεκτικά μιας και δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ανάμεσα σας θα υπάρχει πάντα το επαγγελματικό κομμάτι. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα και δεν αποκλείεται να φέρει πίσω σε εσένα ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί το προηγούμενο διάστημα.

Τοξότης

Advertisements

Μία νέα και πολλά υποσχόμενη εβδομάδα ξεκινά καθώς ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης που βρίσκονται στο Λέοντα δείχνουν πως αυτές τις ημέρες θα έχεις ευκαιρία να εξασκήσεις και να εξελίξεις την τεχνική σου στο φλερτ! Αν βέβαια βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση παράβλεψε τις παραπάνω γραμμές καθώς είναι πιθανόν να υποκύψεις σε πειρασμούς. Στις 7/8 το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου χαρίσει μία εξαιρετικά πληθωρική και ευχάριστη διάθεση η οποία θα κάνει θετική εντύπωση σε αυτούς που θα συναναστραφείς. Αν είσαι ελεύθερος τώρα είναι η ευκαιρία να προσεγγίσεις αυτόν που θέλεις και να καταφέρεις αυτό που θέλεις! Μία ημέρα μετά στις 8/8 η Αφροδίτη σχηματίζει και εκείνη τρίγωνο με το Δία δείχνοντας πως είναι μία πολύ καλή και ευνοϊκή ημέρα για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Οι νέες γνωριμίες, οι συναντήσεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα αλλά και η ερwτική διάθεση θα είναι μερικά από τα δώρα αυτής της όψης. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα και θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά ζει σε άλλη πόλη μπορεί και άλλη χώρα!

Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν «εβδομάδα των αναμνήσεων» καθώς πολλές από αυτές θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στο Λέοντα αναμοχλεύοντας κρυμμένα συναισθήματα πάθη αλλά και λάθη του παρελθόντος. Στις 7/8 το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο με το οποίο έχεις απομακρυνθεί χωρίς να το θέλεις. Οι θετικές όψεις συνεχίζονται καθώς μία ημέρα μετά στις 8/8 το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία δείχνει ερwτική ατμόσφαιρα η οποία μπορεί να σε παρασύρει σε μία επιλογή η οποία ξέρεις και εσύ πως έχει σύντομη ημερομηνία λήξης ή ενέχει «ρίσκο». Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής θα επιστρέψει στο ζώδιο του Λέοντα σε ορθή πορεία αυτή τη φορά και αυτό δείχνει πως θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή και σε είχαν απασχολήσει ξανά στις αρχές του Ιουλίου.

Υδροχόος

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά με αρκετούς πλανήτες απέναντί σου στο ζώδιο του Λέοντα (Ήλιος, Αφροδίτη, Άρης) η οποία δείχνει πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να δεις ζητήματα που την απασχολούν και να τα βάλεις ως προτεραιότητα, καθώς θα είναι πιο εύκολο να τα λύσεις μιας και θα έχεις την κατάλληλη διάθεση για αυτό. Πρόσεξε καθώς υπάρχει περίπτωση να βάλεις το σύντροφό σου σε απόλυτη προτεραιότητα και να αφήσεις πίσω τις δικές σου ανάγκες. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να κρατήσεις ισορροπία ανάμεσα στα δικά σου θέλω και τα θέλω του συντρόφου σου και αυτό χρειάζεται προσπάθεια. Στις 8/8 το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη δείχνει νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Επίσης αν είσαι ενεργό μέλος σε μία ομάδα ή κάποιο σύλλογο δεν αποκλείεται να κανείς και εκεί μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα και εγκαινιάζει μία περίοδο που θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις οριστικά παλαιότερα ζητήματα που σχετίζονται με εσένα και το σύντροφό σου.

Ιχθύς

Αυτή η εβδομάδα θα έχει περισσότερες εργασιακές υποχρεώσεις και δουλειές της καθημερινότητας που θα παραγκωνίσουν τις αισθηματικές σου ανάγκες, καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στο Λέοντα (Ήλιος, Αφροδίτη, Άρης) δείχνει έντονη κινητικότητα σε ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή μιας και είναι πιθανόν οι δουλειές που θα έχετε να κάνετε από κοινού, να γίνουν αφορμή για να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες μεταξύ σας. Μην ανησυχείς καθώς αυτό είναι προσωρινό μιας και οι θετικές όψεις των επόμενων ημερών θα βοηθήσουν πολύ την κατάσταση. Το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη στις 7/8 αλλά και το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία στις 8/8 δείχνουν εύνοια σε ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Όλες αυτές οι δουλειές και οι υποχρεώσεις που έχεις αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να γίνουν αφορμή για να κάνεις μία γνωριμία η οποία θα σε «αγγίξει» συναισθηματικά. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην πέσεις στην παγίδα και δεις σαν ρουτίνα ένα αισθηματικό ραντεβού και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα